Parduotuvė pagal Kategorijas

Custom automobilio logotipas " Honda CR-Z CRZ 2010 - 2018 Juda LED Sveiki Pedalą Automobilis Nusitrinti Plokštė Pedalo Durų Slenksčio Šviesos Kelias

Nauja

€29.08

AMIGE Akrilo Juda LED Sveiki Pedalą Automobilis Nusitrinti Plokštė Pedalo Durų Slenksčio Kelias Šviesos Honda CR-Z CRZ, 2010 m. - 2018 m.

Mėgautis savo pirkinių !!!

Prašome įsitikinkite, kad lempos būtų tinkama jūsų automobiliui prieš padaryti užsakymą, jei nesate tikri,,, prašome susisiekti su mumis ir patikrinkite, labai ačiū !

Įrenginio Poveikis

Terminai Ir Sąlygos

*Siuntos

--1 DHL/UPS/FedEx/TNT/:3-7 darbo dienas,EMS:7-14 darbo dienų,Kinija Paštu, Oro Paštu trunka 15-60 darbo dienų nuo

skirtingų šalių.Mes negali būti atsakingi už vėlavimą sukėlė jūsų vietos pašto paslaugų ar Tarptautinės Muitinės Patikrinimus.

--2 Mes pasiliekame teisę nustatyti optimaliausią pristatymo būdą ir vežėjas galima.

--3 Jei sklypas siuntas iš Kinijos,generuoja klientų mokesčių tranzitu,padengia pirkėjas.

*Remti

--Pranešimų siuntimo informacija bus atsiųsta jums po išsiuntimo.Prašome atsakyti į pranešimą, kad susisiekti su mumis dėl bet kokių klausimų.Mūsų klientų aptarnavimo atsakys į jūsų pranešimą per 24 valandas ir darome viską, kad jums padėti.

*Garantija

- Jei yra kokių nors problemų procesas , prašome susisiekti su mumis pirmą kartą , mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Prieš mes suteikiame sprendimus, nereikia atidaryti ginčo ar palikti blogas peržiūros, tvarką, ginčų ir blogas peržiūros gali džiaugtis mūsų garantija paslaugų!

*Grąžinimo Politika

--1 Produktuose gali būti grąžintas grąžinti pinigus ar pakeisti per 7 dienas nuo įsigijimo dienos.Grąžinamas prekes turi būti nenaudota, originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Laivybos išlaidos yra negrąžintinas.

--2 susisiekite su pardavėju prieš bet kokią grąžą.Pardavėjas suteiks Prekės Grąžinimo parašysime pirkėjui.

Visus produktus grąžinti pardavėjui, be RMA bus tuščia.Pateikite grįžti sekimo Nėra.greičiau procesas, grąžinamoji išmoka.

--3 Mes bus įdarbinti kiekvieną išteklius, siekiant užtikrinti, kad jūsų grąža yra tvarkomi greitai ir be vargo.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokio produkto ar paslaugos klausimus prieš peraugti į Baltijosvm.lt sprendimas.

*Grįžtamasis ryšys ir vertinimas

--Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi.

- Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Žymos: angel pagalvė, automobilių durų projektorius, led cr-z, marškinėliai crz joga, honda dirželis, honda civic, emblema honda, cr-z, automobilio led logo, logotipas.

Tipas Klijai Lipdukas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo
Prekės Pavadinimas AMIGE
Įtampa DC 12V
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija
spalva raudona/mėlyna/balta
Pedalas dydis 46.0*3.6 cm
Watt 5W
Elemento Tipas Sveiki Atvykę Šviesos
Modelio Pavadinimas Honda CR-Z CRZ, 2010 m. - 2018 m.

Parašyti atsiliepimą

Custom automobilio logotipas

Custom automobilio logotipas " Honda CR-Z CRZ 2010 - 2018 Juda LED Sveiki Pedalą Automobilis Nusitrinti Plokštė Pedalo Durų Slenksčio Šviesos Kelias

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti