Parduotuvė pagal Kategorijas

13 Colių Metalo Saulėgrąžų Sienos Meno Dekoro Sode Kieme Patalpų ir Lauko

Nauja

€14.01

Kulka Taškų:

1、Platus Pritaikymas: Puikiai tinka vidaus ir lauko.Hanizi Metalo Saulėgrąžų, gali būti pakabinama vonios kambarys, virtuvė, gyvenamasis kambarys, miegamasis, arba sodas.

2、Equisite Meistriškumo: Profesionalų dizainą ir išskirtinį meistriškumą.Tikslios ir nepriekaištingą pjovimo amatų, ji neturi atplaišų.

3、Nėra Lengva Išnyks: Pagamintas iš patvaraus metalo ir aukštos kokybės danga, specialios procesas daro ryškių spalvų, nėra lengvai išnyks.

4、lengvas; Ligth svorio, bet tvirtas metalo sienų dekoras.Ryškiai geltonos spalvos pareikšti savo vietos kambaryje daugiau gaivus jaustis gamtoje.

5、Geriausia Dovana: Kiekvienas meno saulėgrąžų aliejus yra unikalus.Hanizi sienos menas yra puiki dovana draugams ir šeimos nariams.

Šiaurės geležies meno gyvenamasis kambarys sofos verandoje sienos kabo modernus minimalistinio sienų apdailai sodo meno pakabukas

Aprašymas:

Kiekviena gėlė, sienų dekoras yra atskirai, rankų darbo, su daug dėmesio dėl kokybės ir dėmesį į detales,tikslias ir nepriekaištingų pjovimo amatų, ji neturi atplaišų,sodo sienos menas yra pagamintas iš patvaraus metalo ir aukštos kokybės danga, specialios procesas daro ryškių spalvų, nėra lengvai išnyks.

Savybės:

1. Didelis metalo gėlių sienų apdaila: 13" įkvepiantis gėlių sienų apdaila su amatų tapyba, ryškios spalvos suteiks jūsų kambario erdvę daugiau gaivus jaustis gamtoje.

2. Graži dovana: Metalo gėlių sienų dekoras yra puiki dovana draugams ir šeimos nariams.Jūs negalite eiti negerai duoti tiems, kurie mėgsta sodo, dekoravimo ir gyvenimo rinkinys, subtilus kūrinys Valentino diena, Motinos' s diena, Tėvo' s diena, Darbo Diena, Padėkos Diena, Kalėdos, gimtadienis, vestuvės, housewarming, ir daugiau.

3. Plačiai taikyti: Mūsų sienų dekoras gali būti naudojami patalpų viduje ir lauke.sodas, veranda, miegamasis, svetainė, kabinetas ir kur norite.

4. Ateina ready-to-pakabinti: Vienas metalo keyholes pusėje nugaros šio metalo gėlių sienos meno tinka per sraigtai, vinys ir bet pakabos, galima lengvai ekranas.

5. Ką jūs gaunate: Šalia 1 vnt 13" didelių metalinių gėlių sienų papuošimai, taip pat ateiti su prasme gyvybingumą ir šviežumą gamtos.pridėti daug pavasarį pajusti gamtos į savo vidų ir sukurti atpalaiduojančią atmosferą.Jie bus padaryti jūsų gyvenimą kaip spalvinga, kaip jie jau yra.

Specifikacija:

Medžiaga: metalas

Dydis: apie 34x34x5cm/13.4x13.4x2 colių

Tinkamos vietos: veranda, miegamasis, gyvenamasis kambarys, restoranas,biuras

Pakavimo sąrašas:

Metalo Gėlių Sienos Decorx1

Pastaba:

1. Kai gaunate produktą, jis gali būti šiek tiek deformuota dėl transporto, prašome koreguoti ranka geriausios būklės.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

3. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Žymos: Gėlių Galvos, christma, gėlių skydelis, metalo saulėgrąžų sienų dekoras, naujųjų metų pakabukas, plūduriuojančio metalo menas, plieno gėlių menas, christma ornamentu, naminis metalo meno kiemas, derliaus metalo meno kiemas.

Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Proga Kita
Modelio Numeris Metalo Gėlių, Sienų Dekoras
Tipas Kita
Stilius Gėlė
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

13 Colių Metalo Saulėgrąžų Sienos Meno Dekoro Sode Kieme Patalpų ir Lauko

13 Colių Metalo Saulėgrąžų Sienos Meno Dekoro Sode Kieme Patalpų ir Lauko

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti