Parduotuvė pagal Kategorijas

Augintinį nuo Blusų, Erkių Valiklis Agentas Stabdžių Blusų ir Erkių Žuvo Agentas Šunų Kačių Augintinių sveikatos priežiūros švaresnis BV789

Nauja

€6.97

Augintinį nuo Blusų, Erkių Valiklis Agentas Stabdžių Blusų ir Erkių Žuvo Agentas Šuo, Katė BV789 Aprašymas:

Savybės:

1. Augalų sudedamųjų dalių, šviežias aromatas, saugias ir sveikas.

2. Lengva naudoti, efektyviai utėlių, blusų, erkių ir pan.paviršiaus šunys ir katės

3. Jis yra saugus ir veiksmingas.Jis gali būti naudojamas ant šunų ir kačių 8 savaičių amžiaus ir aukščiau, taip pat gali būti naudojamas nėščioms ir maitinančioms moteris kačių ir šunų.

Skelbimas:

1. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Blusų ir erkių žuvo agentas

Savybės: šviesiai geltonos spalvos, skaidrus skystis su specialios kvepalų

Taikoma objektų: Šunų ir kačių 8 savaičių amžiaus ir aukščiau, taip pat gali būti naudojamas nėščioms ir maitinančioms moteris katė ir šuo

Taikymo sritis: utėlių, blusų, erkių ir pan.ant paviršiaus šunis ir katę, ir t.t.pet

Grynasis kiekis: 60ml/butelis

Tinkamumo laikas: 2 metai

Laikymas: ant, hermetiškas, ir laikyti vėsioje vietoje

Instrukcijos:

1. Taikoma tolygiai ant viso kūno nuo plaukų (išskyrus akis), pagal ilgis ir tankumas plaukų, dozė yra 6-8 kg per trumpą trumpaplaukis šunys ir per 10-12 kg ilgaplaukis šunys.Taikyti kuo tolygiau padengti visą kūną.

2. Po naudojant, šukomis, kad kailis pirmyn ir atgal du kartus su šukomis, kad skystis šis produktas yra visiškai liestis su oda ir plaukai.Jautrių dalių (veido), kad nėra lengva taikyti, kreiptis šis produktas ant minkšto audinio pirma, ir tada nuvalykite dalis.

3. Kailis neturi būti išplauti ir džiovinti natūraliai.Norėdami išvengti pet lyžis prieš džiovinant, naudoti Elizabethan žiedas prieš džiovinant.

4. Tai geriausia ne maudytis savo augintinio per dvi dienas prieš ir po naudojimo.

5. Apskritai, jis gali būti naudojamas tik vieną kartą, bet kai yra daug suaugusiųjų, rekomenduojama naudoti jį dar kartą kas 2 dienas.

5. Jei jūs nerimaujate dėl pertvarkymo blusų kiaušiniai, rekomenduojama ją naudoti po 7 dienų arba naudoti jį su lašai.

Komplektą Sudaro:

1 x blusų ir erkių žuvo agentas

Žymos: mafalda, pirkėjas, kroviklis kemei, japonijos parduotuvė, ekologinio kailiniai, 3 colių v grupė, krepšys visata, adomo, mirti vilkas, vonios ju.

Modelio Numeris Pet Products
Naudojimas Insect spray
Šunų Vada Elemento Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Augintinį nuo Blusų, Erkių Valiklis Agentas Stabdžių Blusų ir Erkių Žuvo Agentas Šunų Kačių Augintinių sveikatos priežiūros švaresnis BV789

Augintinį nuo Blusų, Erkių Valiklis Agentas Stabdžių Blusų ir Erkių Žuvo Agentas Šunų Kačių Augintinių sveikatos priežiūros švaresnis BV789

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti