Parduotuvė pagal Kategorijas

4 Uostų Daugiafunkcis USB Kroviklis Greito Įkrovimo Smart Plug Power Strip 5V 2A Išplėtimo Lizdas(ES) Namų Elektronika

Nauja

€2.23

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: 4USB multi-Port įkroviklis

Dydis: 130x45x26mm/5.12x1.77x1.02in

Svoris: 125 g

Pakuotė: siurbimo plastiko + spalva kortelė

Nominali galia: 20W

Įėjimo įtampa: AC 100-240V

Išėjimo įtampa: 5V

Taikyti kasdieniame gyvenime, verslo biurą, verslo kelionę

Tinka skaitmeninės įrangos gamybos išmaniųjų telefonų, visų rūšių planšetiniai kompiuteriai, "bluetooth" ir garso, mobiliųjų galia, DV, automobilio "bluetooth" laisvų rankų, skaitmeninį fotoaparatą, MP3, MP4 ir kt

Savybės:

1. Galite susitikti su įkrovimo reikalavimus, įvairių elektroninių prietaisų vienu metu; keitiklio technologija Super Charge protingas įkrovimo sąsają, galite lengvai nustatyti savo prietaiso modelį, automatiškai pritaikyti geriausi dabartiniai, ir pasiekti geriausių rezultatų, įkrovimo greitis, kuris gali siekti iki 2A.

2. naudojant naujausias USB chip pažangios kontrolės chip ir už chip, krovimas ne tik saugiau, bet, kaip efektyviau skatinti konversijos koeficientas, pastovus krovimas, visapusiškai optimizuoti apmokestinimo efektyvumo, atsisveikinti su mobiliuoju telefonu, elektros energijos, naudojimas ilgesnį gyvenimą

3. Stiprus suderinamumo, visapusiškai remti visų rūšių skaitmeninių produktų, tokių kaip prekės ženklo telefonai, planšetiniai kompiuteriai, PSP, "bluetooth" laisvų rankų įranga, kt.Puikus suderinamumas, kelis įrenginius spręsti.

4. Įmontuota apsaugos sistema, kaip vykdyti daugybę asmens sargybinių, veiksmingai užkirsti antkainį, per iškrovos, nuo viršsrovių, užvaldyti, perkaitimo ir trumpojo jungimo.Stabili ir patikima, saugi ir patikima.

Pareigos:

1. Automatinio identifikavimo apkrova: kai skaitmeninių produktų yra prijungtas, jis gali automatiškai nustatyti skaitmeninių produktų apmokestinimo.A kištukas yra įkrauta, protingas patogumui.

2. Automatinio identifikavimo iškrovus: kai skaitmeninių produktų yra pilnas unremoved, jis gali automatiškai nustatyti aktyvuotas antkainio apsaugos ir uždaryti išėjimo apsaugoti skaitmeninių produktų

Paketai:

1 X 4 Port USB Greitas Įkroviklis

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Straipsniai

bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas po to, kai klientai moka užsakymą.Nes mes tūkstančiai kad everydays.Turime pasirūpinti, siuntos vieną užsakymą vieną užsakymą.Mes atsiųsime produktų, jums artimiausiu metu.

2. Mes tik laivas Patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Ji paprastai trunka apie 20-60 darbo dienų pristatantis sklypo paskirties(už atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek laiko).Tuo tarpu,galite pasirinkti DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai.

4. Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą Grįžtamąjį ryšį,mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

1. Jei nesate patenkintas su elementą, kai jūs jį gauti,prašome grąžinti ją grąžinti ją per 10 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes grąžinsime jums visą pinigų,upone gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai apima.

4. Jei prekė yra pažeista transportuojant ar negali būti naudojamas įprastai,prašome susisiekti su mumis nekilnojamojo nuotraukas elementus ir mes grąžinsime jums pinigus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

I f gausite, kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-Žvaigždučių Atsiliepimus,mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: usb cgarger, multi galia, multi smart plug, wifi galios juostiniai mi, orico lizdas, smart plug, baltos spalvos led juostelės su es plug, galia smart juostelės, es energijos juostos, pro galios išplėtimas.

Sertifikavimo NĖRA
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Vardinė Įtampa 100-240V
USB Bendra Galia 20W
Tipas Išplėtimo Lizdo
Kilmės KN(Kilmės)
Vardinė Srovė 2A/1A/0.5 A
Parama Greitai Įkrauti No
Ilginamojo Laido Ilgis 1m
Surge Protector No
USB Prievadų Skaičius 4
Wifi No
Modelio Numeris 4 Port USB Greitas Įkroviklis
Vieną USB maksimali Galia 5V 2A
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Angų Skaičius 4
Prašymas Komercinės
Pagrindinis Jungiklis Taip
Įžeminimas Ne-Įžeminimas
Sub-Jungiklis No
Nominali galia 20W
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip

Parašyti atsiliepimą

4 Uostų Daugiafunkcis USB Kroviklis Greito Įkrovimo Smart Plug Power Strip 5V 2A Išplėtimo Lizdas(ES) Namų Elektronika

4 Uostų Daugiafunkcis USB Kroviklis Greito Įkrovimo Smart Plug Power Strip 5V 2A Išplėtimo Lizdas(ES) Namų Elektronika

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti