Parduotuvė pagal Kategorijas

Augalų Šildymo Kilimėlis Augalų Sėklų Daigumas Sklidimo Hydroponic Klonas Trinkelėmis Elektros Antklodė Šildymo Čiužinys Pad Šiltnamio Efektą Sukeliančių Augalų

Nauja

€17.27

Produkto Savybės:

1. Daigų šilumos kilimėlis įkaitina šaknų zonos nuo 10 iki 20 laipsnių Celsijaus aukštesnė nei aplinkos temperatūra.

Kai aplinkos temperatūra yra nuo 18 iki 20 laipsnių Celsijaus, šildymo mygtukai gali šildyti iki 30 iki 34 laipsnių Celsijaus, kuris yra dešimt laipsnių Celsijaus didesnė už aplinkos temperatūrą.

2. Siekiant pagerinti sėkmės rodiklį per dygimo laikotarpiu ir cuttage.

3. Patikima struktūra, atspari vandeniui, lengva valyti, todėl jis yra idealus, šiltnamiuose, medelynuose, ir patalpų sodai.

4. Gali būti dedamas į daugelį darželio vazos įvairių dydžių .

Paskirtis: Naudojama šilumos ir šiltas augalai; skatinti augalų augimą ir daigumas ir padidinti jų išgyvenimo.

Temperatūros diapazonas:

Bendrosios aplinkos temperatūra yra apie 25-30 laipsnių; daigų šilumos kilimėlis įkaitina šaknų zonos nuo 10 iki 20 laipsnių Celsijaus aukštesnė nei aplinkos temperatūra.

Naudojama šilumos ir šiltas augalai; skatinti augalų augimą ir daigumas ir padidinti jų išgyvenimo.

Aprašymas temperatūra:

Augalų šildymo kilimėlis turi mažai energijos, todėl jis bus ne kepti ar garo augalai, temperatūra yra apie 25 laipsnių Celsijaus , kuris tinka augalų dygimui ir šaknų.Ji priklauso susisiekti šilumos laidumo (tik šildymo kilimėlis kontaktai darželio puodą, šiluma gali būti perduoti);

Jei norite gauti darželio puodą šilčiau, galite padengti jį su dangčiu, bet įsitikinkite, kad įdėti termometrą į jį ir laikyti jį įsmeigti !

Kai aplinkos temperatūra yra žema, galite ne manote, kad jis yra šiltas

Norėdami patikrinti, ar šildymo kilimėlis yra darbo, rekomenduojama jį padengti su antklodė arba antklodė apie pusvalandį, tada palieskite jį!

Produkto Parametrai:

1.Medžiaga: kaitinimo viela + PVC

2.Dydis: apie 52 * 24cm/20.47 * 9.45 į

3.Storis: apie 3mm/0.12 į

4.Galia: 18W

5.Įtampa: 220V / 110V

6.Maitinimo laido ilgis: apie 1.85 metrų / 6 pėdų

7.Maitinimas: plug

Paketų Sąrašo :

1 vnt Augalų Šildymo Kilimėlis

Atsargumo priemonės:

Nesilaikant šių saugos gaires, gali sukelti gaisrą, elektros šoką, ir (ar) žala, šiluminę pagalvėlę.

1. Neleiskite šildymo kilimėlis tampa užtvindytas su vandeniu ar kitais skysčiais.

2. Nenaudokite šildymo kilimėlis su šilumos ir kitų dalykų.

3. Nedėkite grubus ar aštrių paviršiaus aušinimo padas, nes jis gali jį sugadinti.

Produkto Rodyti :

Po to jūs perkate iš mūsų produktą,jei jūs patenkinti mūsų produktą ,kviečiame pasidalinti savo produkto su savo komentarą, kad jūsų socialinės programinės įrangos,sucha kaip Facebook, Google +, Twitter, vk ir kt.).Tada jums gali parodyti mums ekrano dalijimasis produktas dėl savo socialinės programinės įrangos.Kai jūs galėsite įdėti kitą, kad bet kurie du produktai, mes suteiks jums 20% nuolaida, viso kaina.

Shenzhen Rondaful Technology Co., Ltd.buvo Įkurta 2011 m., yra Interneto technologijų kompanija, kuri specializuojasi tarpvalstybinių e-komercija ir yra įsipareigojusi sukurti pasaulinių e-komercijos paslaugos.

Po metų verslo vystymo, kompanija sukūrė labai konkurencingos pramonės modelį ir tapo viena iš geriausių tarpvalstybinės e. prekybos įmonių šalyje.Mes valdyti mūsų pačių markės produktai yra LED žibintai, elektronikos prekės, automobilių, grožio, namų apyvokos reikmenys, gyvūnas reikmenys, drabužiai, rankinės, batai ir kitų kategorijų dešimtys tūkstančių produktų "ebay", "Amazon", Baltijosvm.lt, norėčiau, kad ir kitos trečiosios šalys, Tarptautinius e-komercijos platformų.

Mūsų Būstinė yra Shenzhen, o sandėlio Zhongshan ir Yiwu Atitinkamai ,mūsų gamykla yra Zhongshan ,Guangdong Provincijoje .Be to,mes turime filialus įmonė Uhanas, Kinija, Wenzhou ir Zhejiang ir pan.

Tuo pačiu metu ,mes turime atitinkamai Jungtinės amerikos valstijos, didžioji Britanija, Vokietija, Australija turi biurus ir užsienio pozicijas, nustatoma, kad pateikti klientams visame pasaulyje multi-kategorijos, aukštos kokybės gaminius.

Žymos: namas šiltnamio efektą sukeliančių, sėklos dėklas, hydroponic bokštas sistema, kėdė šildymo kilimėlis, sėklos, hydropon, seedl šilumos kilimėlis, augalų dauginimas, sodo žalias namas, vazonas.

Įtampa 220V / 120V
Feature4 Energijos naudojanti išorinį šilumos šaltinį
Feature3 Puikus antrinis šilumos šaltinis
spalva rodyti nuotraukas
Modelio Numeris Augalų šildymo kilimėlis
Prekės Pavadinimas LeKing
Galia 18 W
Plastiko Tipas PVC
Apdailos Nedengti
Tipas Darželio Puodai
Dydis 52*24cm
Medžiaga Plastikiniai
Feature2 Mažo galingumo šildytuvai
Feature5 IP67 atsparus Vandeniui
Drop Laivyba/Didmeninės Parama
Feature1 Vienas grandinės numato nuoseklų temperatūra

Parašyti atsiliepimą

Augalų Šildymo Kilimėlis Augalų Sėklų Daigumas Sklidimo Hydroponic Klonas Trinkelėmis Elektros Antklodė Šildymo Čiužinys Pad Šiltnamio Efektą Sukeliančių Augalų

Augalų Šildymo Kilimėlis Augalų Sėklų Daigumas Sklidimo Hydroponic Klonas Trinkelėmis Elektros Antklodė Šildymo Čiužinys Pad Šiltnamio Efektą Sukeliančių Augalų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti