Parduotuvė pagal Kategorijas

40*60CM Sodo Tvora Dirbtinių Lapų rizikos draudimo Valdybos Modeliavimas Augalų Sienos Žalia Augalų Siena Apdaila Fone Sienų Apdaila

Nauja

€10.68

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: ekologiškas ir bekvapis aukštos kokybės plastiko.Poliesterio pluošto lapai atrodo natūrali, neišblunka nuo saulės ir lietaus, atspari aukštos ir žemos temperatūros, anti-aging, ir gali būti naudojamas lauke ilgą laiką.

2、Dekoratyvinę Funkciją: Kiekvienas gyvatvorių skydelis suteikia 40*60cm aprėptį, ji atrodo puikiai ant sienos, tvoros ir kt.Puiki dekoracija namuose, biure ar vestuvių, kad jūsų kosmoso atrodo naujas!

3、Realus Dirbtinių Augalų Sienos: lapai atrodo labai natūraliai, nereikia vandens.Naudoti užtrauktuką arba juosta įdiegti.Galite supjaustyti norimo dydžio ir formos.Gali būti naudojami ir kaip sienų apdailai, tvoros apsaugos, privatumo tvora.

4、Triukšmo Mažinimas: realus lapai taip pat gali veikti kaip stiklas, sumažinti gatvės triukšmo, taip užtikrinant papildomą jausmą ir atsipalaidavimą.

5、Kelis Paskirtis: Gali būti naudojama balkonas privatumo ekranas, terasa, apdaila, vestuvių sienų, baras, sienų apdaila, prekybos ženklas, sienų apdaila, restoranas sienų apdailai ir kt.

Savybės:

1. Patvarus ir neturi įtakos oro

2. Atsparus UV, ne sausas, ar išnyks net atšiauriomis lauko sąlygomis.

3. Lengva įdiegti ir paprasta valyti

4. Tinklelis ant tvoros atgal gali būti vientisai sujungti ir neapdailintais kraštais, lankstus ir gali būti sulenkta ne bus.Vynuogių lapai gali išlaikyti visžalis išvaizda ištisus metus be laistymo ir apipjaustymas, lengva valyti ir prižiūrėti.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Matmenys(apytiksl.): 40*60cm/ sudarė 15,75*23.62 į; žolės aukštis apie 5-10cm

Svoris: apie 450g

Pakavimo Sąrašas:

1*Dirbtinių lapų rizikos draudimo valdyba

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: bonsai, sienos žolės, tvora lapų, gred žaliame fone, frog pond, baltas žaliame fone, kieme, fenc, vazonas stovi, ritė elektrinė tvora.

Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris sodo tvora
Rėmas Medžiaga Kita
Rėmo Apdaila Kita
Slėgio Apdorotų Medienos Tipas Cheminis

Parašyti atsiliepimą

40*60CM Sodo Tvora Dirbtinių Lapų rizikos draudimo Valdybos Modeliavimas Augalų Sienos Žalia Augalų Siena Apdaila Fone Sienų Apdaila

40*60CM Sodo Tvora Dirbtinių Lapų rizikos draudimo Valdybos Modeliavimas Augalų Sienos Žalia Augalų Siena Apdaila Fone Sienų Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti