Parduotuvė pagal Kategorijas

4pcs Skaidriu Apsauginiu apsauginius Akinius Anti-Splash atspari Vėjui Darbo Saugos Akiniai Pramonės mokslinių Tyrimų Dviračiu Jojimo

Nauja

€4.70

Sveiki Dropshipping !!!Mieli Draugai: Virš 100 000 vienetų akcijų , super greitas pristatymas per 24 valandas .Techniniai duomenys: 1.Apsauginiai Akiniai:Medžiaga: PE Jis gali apsaugoti jūsų akis, bet ir padeda jums dirbti Kelis apsauga tinka įvairūs scenarijai 2.Daugiafunkcinis Akiniai Anti-spjaudytis purslų, Dulkių ir smėlio Anti-shock Patogūs dėvėti 3.Didelis Orbita Dizainas Gali būti dėvimi su trumparegystė stiklai Anti-fog Anti-smėlio Anti-dulkių Anti-ultravioletinių Aprašymas: Super patogūs apsauginiai akiniai, lengvas ir patvarus, Ergonomiškas ir kvėpuojantis akinių šonus, taip pat Gali apsaugoti kaktos, nes ji turi padengti krašto akiniai Puikiai tinka apsaugoti jūsų akis nuo plaukiojančių dalelių, dulkių, dažų ir dūmų, o darbo.Minios: tinka mining, cooking, jodinėjimas, motociklų, statybų, aparatūros, automobilių ir t.t. Pastaba: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas.

2.Pristatymo Terminas:

----per Baltijosvm.lt Užsklanda Laivybos 20-45 dienas

----Via Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius 30-60 dienų.

Grįžti & Grąžinti

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3. Produktų kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas don\ \ 't planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Apie Atsiliepimą

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3. Susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Mes dirbame ne 9:00 - 23:00 Pekino Laiku.

Linkiu jums turėti didelį prekybos patirtį čia.

Žymos: saugaus stiklo akiniai, atveju safty, žmogus akinius uv apsauga, akiniai vėjo pet, pramonės akinius ansi, rinkinys surviv, lazerio apsaugoti akinius, saugos akiniai, tyrimai, akiniai sa.

Modelio Numeris 01
Funkcijos3
Savybės5
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

4pcs Skaidriu Apsauginiu apsauginius Akinius Anti-Splash atspari Vėjui Darbo Saugos Akiniai Pramonės mokslinių Tyrimų Dviračiu Jojimo

4pcs Skaidriu Apsauginiu apsauginius Akinius Anti-Splash atspari Vėjui Darbo Saugos Akiniai Pramonės mokslinių Tyrimų Dviračiu Jojimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti