Parduotuvė pagal Kategorijas

Commlite CM-EF-EOS R Objektyvo Apsodo Adapteriu Elektroninių Automatinis Fokusavimas Mount Adapteris su Funkcija YRA Diafragmos Valdymo Canon EF/EF-S

Nauja

€34.52

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1.Paramos EXIF Informaciją Perduoti: aukso padengtą contatcs pin dizainas labai pagerina jos laidumas ir pasiekia EXIF INFO; Po prijungtas prie Can0n objektyvas, jūs galite pamatyti svarbus parametras, pavyzdžiui, diafragmos, užrakto greičio, ekspozicijos parametrus ir t. t.Perdavimo funkcija puikiai daro objektyvas suderinamas su vaizdo kamera.

2.Parama Auto-fokusavimo Funkcija: Stiprus stabilumo, greitai, sklandžiai, automatinis fokusavimas veikla atskleidžia galingą ryšio technologiją, greitai reguliuokite diafragmą, išlaikymą, ISO ir kitus parametrus, puikiai kontroliuoti savo objektyvą.

3.Elektroninių Diafragmos Valdymas: Reguliuokite diafragmą greitai ir efektyviai kontroliuoti, objektyvas, susijusių su apsodo adapteriu per EOS R fotoaparato korpuso pusę, labai patogios naudoti.

4.Parama Ie Stabilizavimo Funkcija: Parama objektyvas ie stabilizavimo funkcija "Canon" objektyvą, kuris effectilvely pašalinti ie šešėlius arba nyksta dėl judesio fotografavimas arba vaizdo kamera kūno suplakti.

5.Paauksuotų Kontaktų, Nuimamas 1/4 Colių Trikojo Kojos: objektyvo tvirtinimo adapteris naudoja auksą, padengtą elektroninių kontaktiniai dizaino, kuris labai padidinti duomenų perdavimo rezultatus, tarp objektyvo ir fotoaparato korpuso.Be to, pritvirtinkite objektyvo adapteris gali būti taikomas lanksčiai, kad teleobjektyvą machanical nešantis jos 1/4 colių nuimamas trikojo kojos apačioje, siekiant apsaugoti objektyvo ir fotoaparato korpuso kontaktus.

Pagamintas iš Aliuminio Lydinio, Galinga ir Stabili: aliuminio lydinio medžiaga ir CNC technologiją, prisijungti objektyvas be deformacijos ir lenkimo, ji yra tiksli, stabili valdo aukščiausios kokybės.

Gamintojas: Commlite

Modelis: CM-EF-EOS R

Suderinami Fotoaparatai: Canon RF-mount kameros

Suderinami Objektyvai: Canon EF/EF-S serijos objektyvų

Trikojo tvirtinimo Varžtas: 1/4 colio sriegiu

Kamera-mount Skersmuo: 50mm

Objektyvas-mount Išorinis Skersmuo: 65 mm

Medžiaga:Aliuminio lydinys

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 *Commlite CM-EF-EOS R Objektyvo Apsodo Adapteriu

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Ir Kinų)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Baltijosvm.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Baltijosvm.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

Žymos: aun objektyvas, canon eos r, eos r6, 1 objektyvo adapteris, objektyvo m43, canon ef s, ef nex, 30mm objektyvu, vaizdo kamera canon, len canon.

Objektyvo Tipas Automatinė
Pakuotė Taip
Scenos Tipas žmonės
Modelio Numeris Commlite CM-EF-EOS R Objektyvo Apsodo Adapteriu
Suderinami Objektyvai Canon EF/EF-S serijos objektyvų
Objektyvas-mount Išorinis Skersmuo 65mm
Objektyvas Stabilizavimo Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas jakcom
Modelis CM-EF-EOS R
Prekės ženklas COMMLITE
Tipas Zoom Objektyvas
Viso Kadro Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Objektyvas su UV Filtru Dydis NĖRA
Fokusavimo Tipas Makro Objektyvas
Kalibras 50mm
Suderinama kameros Canon RF-mount kameros
Sertifikavimo CE
Trikojo tvirtinimo varžtas 1/4 colio sriegiu
Kamera-mount Skersmuo 50mm
Fokusavimo Režimas Af, Mf
Skaičius Menčių Diafragma 9 Peiliukai

Parašyti atsiliepimą

Commlite CM-EF-EOS R Objektyvo Apsodo Adapteriu Elektroninių Automatinis Fokusavimas Mount Adapteris su Funkcija YRA Diafragmos Valdymo Canon EF/EF-S

Commlite CM-EF-EOS R Objektyvo Apsodo Adapteriu Elektroninių Automatinis Fokusavimas Mount Adapteris su Funkcija YRA Diafragmos Valdymo Canon EF/EF-S

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti