Parduotuvė pagal Kategorijas

100VNT Kūdikių Medienos Skiedros Intelektinės 26 anglų Raidžių Gamtos "PASIDARYK pats" Kvadratinių Blokų, Medinių Kubelių Dėlionė Abėcėlė Dekoro Amatai

Nauja

€4.74

100VNT Kūdikių Medienos Skiedros Intelektinės 26 anglų Raidžių Gamtos Paprastas "PASIDARYK pats" Kvadratinių Blokų, Medinių Kubelių Dėlionė Abėcėlė Namų Dekoro Amatai

Aprašymas

Mediniai kubeliai, amatai, turi lygų paviršių, kad nereikia toliau šlifavimo.Yra daug projektų, kad vaikai gali padaryti su šiomis medinių blokų!Jūs galite naudoti juos padaryti asmeninį abėcėlės blokų arba dėlionės blokai, pritvirtinti ženklai, arba tiesiog dažyti juos su įvairių spalvų, kad akį traukiantis pastatas blokų!

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: 2x1.8cm.

- Jeigu jums yra Do-It-Yourself tipo asmuo, tada šie blokai yra ideali vieta jums ir jūsų vaikams!Ateinančiais metais, galite papuošti juos su asmeninių simbolių arba laiškais ir rodyti juos aplink namą.

- Jie vėl taip pat puiki dovana idėja meno žmonės!

- Šis rinkinys kubus funkcijos natūralių medienos spalvų, kad yra malonus pažiūrėti ir puikiai tinka bet kokio projekto.Šie blokai yra puikus dekoro elementas, skirtas renginių ar vakarėlių su kaimiškas temą, įskaitant vestuvėms, vaikų šalis, ir t. t.

- Šie blokai buvo išlygintas žemyn iki taško, iš kurių jokios atplaišos.Jų paviršius yra lengva naudotis, dažų, arba įdėti klijais.

- Jie vėl visiškai saugi laivų priėmimo užsiėmimai klasėse mokytojų ir studentų arba tiesiog suvenyrai ypatingomis progomis.

100 x Medinių Skiedrų

Žymos: laiškas žaislas, abėcėlė medienos, skaičių dėlionė, pradinis laiškas kubeliai, minkštas laišką kubeliai, abėcėlės raidė dėlionės, lietuvių, blokai abc, sl abc blokuoti, abėcėlė.

Modelio Numeris Kalbų mokymosi Žaislas
Prekės Pavadinimas NICEXMAS
Įspėjimas Nevalgo

Parašyti atsiliepimą

100VNT Kūdikių Medienos Skiedros Intelektinės 26 anglų Raidžių Gamtos

100VNT Kūdikių Medienos Skiedros Intelektinės 26 anglų Raidžių Gamtos "PASIDARYK pats" Kvadratinių Blokų, Medinių Kubelių Dėlionė Abėcėlė Dekoro Amatai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti