Parduotuvė pagal Kategorijas

5 VNT 40*50 cm Animacinių filmų Spausdinti Medvilnės Audinio Ketvirtį Pluoštas Telas "PASIDARYK pats" Kratinys Antklodė Lėlės Siuvimo Kūdikių Tekstilės Patalynė

Nauja

€4.59

1 Medžiaga: medvilnė audinio Dydis: 1piece=40cm x 50cm Pakuotės: 5 vnt Užsisakyti daugiau nei vienas metras, yra ištisinis gabalas.Funkcijos: Eco-friendly spaudinių minkštos ir patogios ,pralaidžios orui, atsparūs karščiui, sugeria drėgmę.Tinka maišelį, piniginės, rankinės, vaikiški drabužiai ir daugelis kitų siuvimo amatai.Pastaba: Visi audiniai yra neapdailintais kraštais ranka.Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-2cm nuokrypis yra.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.

; Medžiaga: medvilnė audinio Dydis: 1piece=40cm x 50cm Pakuotės: 5 vnt Užsisakyti daugiau nei vienas metras, yra ištisinis gabalas.Funkcijos: Eco-friendly spaudinių minkštos ir patogios ,pralaidžios orui, atsparūs karščiui, sugeria drėgmę.Tinka maišelį, piniginės, rankinės, vaikiški drabužiai ir daugelis kitų siuvimo amatai.Pastaba: Visi audiniai yra neapdailintais kraštais ranka.Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-2cm nuokrypis yra.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.

Rekomenduojame:

Bendros Problemos : 1. Dėl rodyti skirtumus, tikroji spalva bus kitokia. 2. Siuntinių Sekimo Adresas: Ar LAIVYBOS: 1.Jei jums reikia PINIGŲ, prašome susisiekti su manimi, atsižvelgiant į faktinę situaciją, mes galime suteikti tam tikrą nuolaidą. 2. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko mus Adresas / Telefonas (mobilusis telefonas) /Zip Kodas yra teisingas 3.Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų parduotuvė, mes reguliariai užsiimti tam tikra nuolaida 4. Registerd paštas reikia 15-35days (neapima šeštadienis &sekmadienis) pasiekti, kad pirkėjas(nuotolinio regione reikia daugiau dienų).Prašome palaukti.Tai priklauso nuo to, mažiausios kainos ir sąnaudų(Nemokamas Pristatymas) ! 5.Nes kiekvienos šalies politika yra skirtingos, kai kurios laiko, kai kurios šalys bus atidėtas, ši situacija prašome nesijaudinkite, arba atidarykite ginčų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime stebėti paketą situaciją.Grįžti : gaunate prekes atrodo, sugadintas, Prašome per 7 dienas (siuntų pristatymo pradėjo sėkmingai), susisiekite su mumis, mes esame atsakingi už grąžinti laivyba.Jei daugiau nei 7 dienas, mes manome, kad naudojant netinkamas žalą, ar žmogaus sukeltų žalą, Jei jums nepatinka ar nenorite pirkti, Atkreipkite per 7 dienas (siuntų pristatymo pradėjo sėkmingai), grįžo į jav,Jums bus atsakingi už grąžinti dėl laivybos mokestis Grąžinamas prekes Prašome atkreipti dėmesį, kad originali pakuotė, vientisumui užtikrinti, kad prekių, neturi įtakos pakartotinis pardavimas, mes grąžinti visą sumą pelno.Jei daugiau nei 7 dienas, mes manome, kad prekės buvo panaudotos, nepriima grąžinimo, Dėkojame už jūsų supratimą.Freeback:

Žymos: tekstilės audinio pižama, tekstilės veltinio gaminiai, sintetinio audinio tekstilės, audinio lovelę tekstilės, 6 tekstilės medžiagos, tekstilės audiniai roll, tekstilės audinio sijonas, audinio dažų, tekstilės, yorkie tekstilės medžiaga, audinio lova tekstilės.

modelis Dažyti
Medžiaga 100% Medvilnės
Stilius Tvilas
Tipas "Habutai" Audinys
Funkcija Kvėpuojantis
Suede Audinio Tipas No
Megztas Modelis Kita
Produkto Tipas Kitas Audinys
Neaustinių Technics Kita
Technics Audiniai
Plotis 50cm
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5 VNT 40*50 cm Animacinių filmų Spausdinti Medvilnės Audinio Ketvirtį Pluoštas Telas

5 VNT 40*50 cm Animacinių filmų Spausdinti Medvilnės Audinio Ketvirtį Pluoštas Telas "PASIDARYK pats" Kratinys Antklodė Lėlės Siuvimo Kūdikių Tekstilės Patalynė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti