Parduotuvė pagal Kategorijas

7Pcs Pagardų Nustatyti Sukasi 360 Prieskonių Indelį Stovo Virtuvės Cruet Pagardų Butelis Druska Populiarias Turėtojas Virtuvės stalčiuko

Nauja

€4.60

【6-Jar Atnaujinamų Spice Rack Organizatorius】 Kiekvieną prieskonių butelis, pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės stiklo ir Nerūdijančio Plieno, todėl yra saugi, higieniška ir patvari.

【Stilingas Dizainas】šeši stiklainiai įvairių pagardų,360° pasukti, jums nebereikia organizuoti pagardai tvarkingai iš eilės, tiesiog reikia įdėti prieskonių, ant besisukančio laikiklis po naudojimo.Unibody bazės, anti slip rankena, nešiojamų dizainas prieskonių indelį, dizaino skaidraus stiklo leidžia greitai ir tiksliai pasirinkti savo prieskoniais, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

【Išlaikyti Savo Džiovinti Prieskoniai, Švieži】 Prieskonių Indeliai Pagaminti su susukamas dangtis leidžia lengvai užpildyti ir sandariai uždarytą.Trys dydžio skylės, pasukti dangčio jungiklis, labai airtightness.

【Išlaikyti Savo Virtuvę Švarią Ir Tvarkingą】Sukasi prieskonių indeliai saugo jūsų virtuvės tvarkingas ir tvarkingai, Tai trunka minimaliai tarpai,Šiuos tuščius stiklainius jums laisvę pasirinkti labiausiai paplitusių prieskoniai ir ženklų, kad ji daugiau kas galite naudoti dažniau, ir tai rodo ne savo stilingas ir unikalus prieskonių indeliai.

【Puiki Dovana】Sukasi spice rack puikus housewarming dovana, Kalėdų, gimtadienio ar tiesiog kad ypatingą maistą jūsų gyvenime.

Specifikacija:

Layer: 1

Medžiaga: Stiklas + Nerūdijančio Plieno

Spalva: Skaidri( kūno jar) + Juoda

Indo Talpa:

#1 120ml skersmens

#2 160ml

Mes turime 3 pasirinkimas:

#1 1 Jar Butelis su 120ml skersmens(BE Rankenų)

#2 7PCS Prieskonių Rinkiniai Jar su 120ml skersmens

#3 7PCS Prieskonių Rinkiniai Jar su 160ml

Pakuotė:

#1

1 x Jar Buteliai su 120ml skersmens

#2

6 x 120ml skersmens Prieskonių Indelį Buteliai

1 x ABS Pasukti Bazės

#3

6 x 160ml Prieskonių Indelį Buteliai

1 x ABS Pasukti Bazės

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: pipirai, pagardų butelis mažas, virtuvės skalbiniai saugojimas, cukraus konteinerių druska, cruet aliejus, žaliųjų prieskonių rinkinys, prieskonių laikiklis, pasukti prieskonių jar, žolė stovo, plastikiniai prieskoniai lipdukai.

Kilmės KN(Kilmės)
Žolė & Spice Įrankiai Tipas Druska, Kiaulės, Rūsiuose & Serveriai
Modelio Numeris Prieskoniai Gali
Tipas Žolė & Spice Įrankiai
Medžiaga stiklas + nerūdijančio plieno
Funkcija Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

7Pcs Pagardų Nustatyti Sukasi 360 Prieskonių Indelį Stovo Virtuvės Cruet Pagardų Butelis Druska Populiarias Turėtojas Virtuvės stalčiuko

7Pcs Pagardų Nustatyti Sukasi 360 Prieskonių Indelį Stovo Virtuvės Cruet Pagardų Butelis Druska Populiarias Turėtojas Virtuvės stalčiuko

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti