Parduotuvė pagal Kategorijas

Sennheiser PAGREITĮ-Ausų 3.5 mm Deep Bass Ausinės Stereo laisvų Rankų įranga Sporto Ausinių HIFI Ausines su Mic "iPhone" Androd

Nauja

€75.32

Savybės:

[Dynamic Driver Unit]

PAGREITĮ Ausyje yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, pagaminti naudojant tikslumo frezavimo technologijas.Jis suteikia aiškumą ir pusiausvyra visame dažnių diapazone, siūlanti pratęsti aukštumas, sklandžiai vidutinio nuotolio ir tiksli dar galingus žemuosius dažnius.

[Wide Suderinamumo]

Standartinis 3.5 mm paauksuotas lizdas yra suderinamas su "iPhone", "iPad", "iPod" arba MP3, MP4, MP5 grotuvų ir kitų prietaisų, su 3,5 mm sąsaja.

[Mic & Line Control]

Su linija kontrolės funkcija, ji leidžia jums atsakyti/pakabinti/atmesti skambutį, taip pat turi " groti/pauzė/ankstesnis/kitas dainą funkcija.Built-in integruota laisvų rankų mikrofonas, užtikrina didelį jautrumą ir aiškiai telefonu.

[Ergonomiškas Dizainas]

Su jų ergonomiškas, reguliuojamas kampas 15°, pumpurai prisitaikyti, todėl ir jūsų ausys, kad jūs pamiršite, kad jie yra ten.Ačiū labai mažas garso tunelio ir rinktis iš keturių ausų rankovėmis, kad tilptų bet kokio dydžio ausų, visi jūs patirsite, yra grynas garsas.

[Praktiniai & Išskirtinį]

Auksu L-tipo 3.5 mm lizdas, galima išvengti kabelis plyšta, paprasčiau prijungti jį ant savo prietaiso.Elipsės formos kabelis sumažina tangling ir garso nuostolių.Įrengtos trys poros skirtingų dydžių ausies patarimai, suteikia efektyvią triukšmo blokavimas.

Žymos: 100 ml hdpe plastiko butelių, sennheiser, už dell d620, ausinės sennheiser hd202, earphon, hd206, sennheiser ir ausines, atveju ausinės sennheiser, ios ausinių, pagreitį sennheise.

Parama Atminties Kortelės No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Komunikacijos Laidiniu
Su Mikrofonu Taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas -Hz
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Atsparus vandeniui No
Vocalism Principas Dinamiškas
Belaidžio Tipas NĖRA
Garso Valdymas No
Jautrumas 118dB
Atsparumas 18Ω
Jungtys 3.5 mm
Valdymo Mygtukas Taip
Prekės Pavadinimas sennheiser
Stilius Ausis
Linijos Ilgis 1,3 m
Modelio Numeris Sennheiser PAGREITĮ-Ausies
Funkcija Sportas
Kilmės DE(Kilmės)
Yra bevielis No
Paramos PROGRAMĄ No
Kištuko Tipas L Lenkimo

Parašyti atsiliepimą

Sennheiser PAGREITĮ-Ausų 3.5 mm Deep Bass Ausinės Stereo laisvų Rankų įranga Sporto Ausinių HIFI Ausines su Mic

Sennheiser PAGREITĮ-Ausų 3.5 mm Deep Bass Ausinės Stereo laisvų Rankų įranga Sporto Ausinių HIFI Ausines su Mic "iPhone" Androd

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti