Parduotuvė pagal Kategorijas

3 vnt./daug Populiarus 3mm 3 Akcijos Susuktų Medvilnės, Šilko Virvė Grandinės Mados Spalvotų Lyno, Grandinės, Naudojama "PASIDARYK pats" Rankų darbo Priėmimo Papuošalai

Nauja

€3.39

Sveiki atvykę į tinkinti ir kad lyno, grandinės, įvairių dydžių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti mums pranešimą.

Produkto aprašymas:

Mados Karoliai Laido, 3mm 3 akcijos susuktų medvilnės, šilko virvė, Vario dangtelis su geležinės grandinės, cinko lydinys, omarų užsegimas, su 5cm extender grandinės, platinos spalvos, sidabrą, daugiau spalvų pasirinkimas, 3.0 mm, Ilgis:Apie 55cm, 3 Vnt./Daug, Pardavė Daug

Mes Gamyklą,ir visi nuotraukos yra realios, 1 pav.Puikus Padaryti Karoliai. 2.Mes priimame mažmeninės/didmeninės/dropshipping/customize,jei turite kokių nors abejonių,prašome palikti pranešimus mums. 3.Specifikacija tris suvytą yra šiek tiek nukrypo, kuri yra susijusi su sandarumą, suvyta viela.

Pastabos Pasirinkimas

Jei norite sukurti jokių savo karoliai,prašome pranešti mums savo protu arba bet kokią informaciją,mes galime padėti jums gaminti, ar bet kokio stiliaus nuotraukas, kurias norite paragauti,kviečiame atsiųsti savo nuotrauką arba pavyzdys.mes stengiamės padaryti .

1.dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.žiūrėkite Paveikslėlio Aprašymą dydžio detales.Rusija Klientų Pastaba: Norėdami užtikrinti, kad jūs galite paprastai gauti prekes,prašome naudoti savo pilną vardą ir teisingą pašto kodą, norėdami padaryti užsakymą,ačiū už jūsų paramą. 1.Jei jums reikia greitas pristatymas iki Express (EMS,FedEx,DHL),plsease susisiekti su mumis per trademanager ar el. paštu.mes bus rasti mažiausią kainą jums! 2.Jei esate iš naujo-pardavėjų poreikius drop laivyba.Mes stengiamės suteikti geriausias paslaugas ir pasidalinti daugiau geros kokybės mados su savo klientais!Mes negalime atskleisti, bet mūsų informaciją,tik jūsų vardu. 1.Mes priimame alipay čia. 2.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 1.Jei gavote brokuotą prekę, jums tenka iki 15 dienų nuo gavimo datos iki prašymo grąžinimo arba keitimo nauju. 2.Bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju,mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Prašome elektroniniu paštu mums. 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums la pų negaive atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.kad jums malonu,labai ačiū.

Žymos: green velvet rope, balta šilko virvė, dalis wifi, aksomo vielinis lynas, j papuošalai, siuvimo šilko virvė, Asmuo, laido šilko, logotipą, grupė twist.

Produkto Savybės Vašku Nailono Virvutės, su geležies grandinės
Elemento Plotis 0.3cm
spalva 12 Spalvų
Modelio Numeris 3mm 3 akcijos susuktų medvilnės, šilko virvė
Kilmės KN(Kilmės)
Padengtą Sidabro Spalvos
Elemento Ilgio 55cm
Prekės Skersmuo 55cm
Papuošalai Išvados Tipas Laidai
Naudoti Mados Karoliai Laido
Prekės Svoris 0.02g
Medžiaga Medvilnės
Ilgis 55cm/21.65"
Elemento Aukštis 0.3cm
Vytos virvės dydžio nuokrypis 0,5 mm-1mm
Prekės Pavadinimas QIDIEHUA
Elemento Tipas Papuošalai Išvados

Parašyti atsiliepimą

3 vnt./daug Populiarus 3mm 3 Akcijos Susuktų Medvilnės, Šilko Virvė Grandinės Mados Spalvotų Lyno, Grandinės, Naudojama

3 vnt./daug Populiarus 3mm 3 Akcijos Susuktų Medvilnės, Šilko Virvė Grandinės Mados Spalvotų Lyno, Grandinės, Naudojama "PASIDARYK pats" Rankų darbo Priėmimo Papuošalai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti