Parduotuvė pagal Kategorijas

Golfo Groove Drožtukas su 6 Vadovai, Golfo Klubas " Groove Drožtukas iš Naujo Griovelį Įrankis ir Švaresnis už Visus Lygintuvai Pitching Smėlio Lob Skirtumas

Nauja

€8.30

6 GALVĄ GOLFO KLUBAS GROOVE DROŽTUKAS

6 pjovimo galvutės su dviem skirtingomis pjovimo rūšių, 3, U tipo klubas grioveliais ir 3 V tipo grioveliais.puikus kitų pirmaujančių lygintuvai, įskaitant smėlio pleištai, lob pleištai, atotrūkis pleištai, požiūris pleištai ir kiti golfo naudingumas klubai.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS

Pagaminti iš aukštos klasės tikslumo įrankis, Dulkių Termiškai Apdoroto Plieno, kurių didžiausias kietumas 65 Rockwell maksimalų patvarumą ir veiksmingumą.Groove drožtukas yra tikslumo žemės ir inžinerijos kruopštų nuokrypiai turi užtikrinti, kad jis netrukdo USGA taisyklių dėl plotis ir gylis.

LENGVAS

Pakuotės skaidraus plastiko saugos konteinerių lengva laikyti,visiškai su vamzdžių atveju, saugoti jį ,jūs tikrai galite suteikti šiam groove drožtukas visiems savo golfo sesijų.

PATVARIOS, PATOGU NAUDOTI

Šis metalas golfo priemonė skirta ilgai nešioti ir ilgalaikių rezultatų; patogi rankena užtikrina, ji yra paprasta naudoti, o tikslumo inžinerijos ir aukščiausios kokybės metalų kad jis labai patvarus.Tekstūros ant veleno paviršiaus įmonė grippng, kai valymo golfo klubo vadovas, išvengti stumdomas rankomis.

GARANTIJA

Mes didžiuojamės teikti aukščiausios kokybės produktus ir pasiūlyti savo draugiškas 30 dienų pinigų grąžinimo garantija, jei nesate 100% patenkintas ir norėtų grįžti produkto dėl BET kokios priežasties.

Žymos: variklio nuotėkio detektorius, divot taisymo įrankis, nelaimės jean, grubus ziajać, medvilnės singlet, golfo pikis šakutė, mados džinsinio džinsus sexy woman, golfo pikis, divot įrankis, divot golf.

Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas XINGJINGCHENG
Modelio Numeris BJ-028
spalva juoda
Savybės Lengvas, Patvarus
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija Golfo Groove Drožtukas
Tipas Putting Green

Parašyti atsiliepimą

Golfo Groove Drožtukas su 6 Vadovai, Golfo Klubas

Golfo Groove Drožtukas su 6 Vadovai, Golfo Klubas " Groove Drožtukas iš Naujo Griovelį Įrankis ir Švaresnis už Visus Lygintuvai Pitching Smėlio Lob Skirtumas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti