Parduotuvė pagal Kategorijas

Pakeitimo 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintendo Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas Jutiklio Modulis Potenciometras Taisymo Įrankis

Nauja

€5.55

Belaidis USB/Tipas-C "Bluetooth" Adapteris, Skirtas "Nintendo" Switch/PS4/VNT

Produktas yra suderinamas su Įjungti / Perjungti Lite Priimančiosios, PS4 Šeimininko (su adapteriu), PC (su adapteriu).Įdėkite siųstuvą į KOMPIUTERIO USB prievado kompiuterio, plug and play.Palaiko balso pokalbių į žaidimą, plug 3.5 mm mikrofoną prie 3,5 mm balso dažnis skylę priimančiosios suprasti, mikrofonas skambinimo funkcija.

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties!Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

Nešiojamas Kietasis Apsauginiai Saugojimo Atveju Nintendo Jungiklis

Mažos ir didelės erdvės yra skirtos, kad tilptų valdytojai ir kiti susiję priedai.Ji negali atsispirti žalą įjungti valdiklio dėl išorinės jėgos (force majeure.Svarbiausias dalykas yra tai, kad jis yra atsparus smūgiams ir vandeniui funkcija!

Pakeitimo 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintend Jungiklis

Už Jungiklis svirtinis remonto rinkinys, suderinamas su visų Nintend Jungiklis NR remonto rinkiniai.

Kaip įdiegti 3D vairalazde ?

1.Naudokite Y atsuktuvu atidaryti 4 varžtus džiaugsmo con. 2.Naudokite X atsuktuvu atidaryti varžtas viduje džiaugsmo con. 3.Imtis žemyn mažas geležies. 4.Tada imtis originalių 3D manipuliatorių atidžiai.

Suderinamumas

Speciali pakeitimo 3D analoginis valdikliu tik Nintendo valdikliu.Tinka kairės ir dešinės Džiaugsmas-con valdytojai.

Aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir metalo, kreiptuką, yra patvarus ir lengvas.Pakeiskite pažeistas, susidėvėjusias ar pažeistas modeliavimas, kad jūsų Džiaugsmas-con atgal į gyvenimą.

Pastaba

Kalibruoti kreiptuką Nintendo Jungiklis po įdiegimo nustatymus.

Pakavimo Sąrašas

2 * Analog Stick 1 * Y Atsuktuvas 1 * X Atsuktuvas 1 * Smalsių Įrankis 2 * Juodos gumos, Silikono Kepurės

Laidinio USB Vibracijos Gamepad

Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis!Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau!Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!

5.0 Colių Didelis Ekranas, Delninis Žaidimų Konsolės

Realūs vaizdai suteikia jums jausmas, plataus matymo!Vaizdo kokybė yra aišku, kaip jei ji yra svaiginančius patogų jausmas.Didelis 8 GB atminties, su šimtais klasikiniai žaidimai pastatytas.Palaikymas 32-bit /16-bit / 8-bitų žaidimų populiarumas.

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Paramos Oficialus App Žaidimas

DUOMENŲ VARLĖ gamepad yra "Bluetooth", prijungtą prie darbo režimo.Ji gali palaikyti PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/VNT!Jis turi pranašumą, nes gali parsisiųsti paramos rankena žaidimas tiesiogiai, ir jis gali būti prijungtas tiesiogiai prie telefono ir be ŠAKNŲ.Pakopos yra paprasta, nereikia įdiegti tvarkyklių ir nustatyti pagrindiniai mapping".

Žymos: potenciometras multi, modchip jungiklis, nintendo jungiklis controlers, rcm jig nintendo jungiklis, kreiptuką, džiaugsmas con nintendo jungiklis, ryšiai nintendo, data varlė, kreko jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis.

Suderinama 3 Nintendo Jungiklis Džiaugsmas-Con
Funkcija 5 už Nintend Jungiklis Konsolės įrankis
3 funkcija už Nintend Jungiklis JoyCon Remontas, Dalys
Suderinama 2 Nintendo Jungiklis NR
Funkcija Pakeitimo 3D Analoginis thumbstick
Modelio Numeris ZXX1023RTTXLPJ
2 funkcija Už Nintend Jungiklis Džiaugsmas-Cons 3D Analog Stick
Tipas Pakeitimo 3D Analoginis thumbstick Nintendo Jungiklis
Suderinama 1 nintendo jungiklis priedai
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Medžiaga Metalo ir Plastiko
Funkcija 1 NS Jungiklis Džiaugsmo Con atsarginės Dalys
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Nintendo jungiklis Džiaugsmas-Con Atsuktuvas
Suderinamas Už Nintend Jungiklis Džiaugsmas-con valdytojas

Parašyti atsiliepimą

Pakeitimo 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintendo Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas Jutiklio Modulis Potenciometras Taisymo Įrankis

Pakeitimo 3D Analog Joystick Nykščio Stick Nintendo Jungiklis Džiaugsmo Con Valdytojas Jutiklio Modulis Potenciometras Taisymo Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti