Parduotuvė pagal Kategorijas

BSL-PC024, BELAIDŽIŲ muzikos imtuvas, automobilių, rankos lieka Laisvos, "Bluetooth", dėl įvairiausių judamieji įtaisai, muzika, mp3

Nauja

€18.32

Muzikos ✓Receptorių BELAIDŽIUS PC-024. Pažangi technologija iš šio prietaiso, ne tik suteikia daugiau greito ir stabilaus ryšio prietaisų, bet ir užtikrina aukštos kokybės garsą."Bluetooth" suderinama su Nemokamai iš telefono skambučiai mobiliuoju telefonu rankose, su garso KOKYBĘ, viršuje.Be to, sutampa su integruotu mikrofonu už geriausią kokybės priimti balso.

✓ Suderinami su įvairių įrenginių, pavyzdžiui, išmanieji telefonai, iPhone, iPad, iPod.Ilgalaikis baterija mini USB kabelis.

✓ Mygtukai daugiafunkcį reprodukcijai ir patikrinimus, raginimą.

✓ Tvirtinimo sistemos, saulės skydelis.Prie didesnio komforto, skambinimo funkcijos ir padaryti daugiau saugiai vairuoti.

Muzikos imtuvas BELAIDŽIUS PC-024 sutampa su pažangiomis technologijomis, kurios suteikia greitesnį ir stabilus ryšys, kuris užtikrina aukštos kokybės garsą.Suderinamos su laisvų rankų "bluetooth" ryšiu.Pirmas įjungti "Bluetooth" iš savo mobiliojo telefono ir tada įjunkite "Bluetooth" imtuvas, sinchronizuoja automatiškai.Integruotas mikrofonas ir paprastas valdymas, mygtukai leis jums mėgautis Nemokamai skambinti rankas važiuojant nuo kelio saugus.

PC-024 yra suderinamas su įvairių judamieji įtaisai.Funkcijos baterijos ilgai maitinami mini USB laidas.

Daugiafunkciniai mygtukai muzikos atkūrimo ir kontrolės tarnyboms.

Tvirtinimo Sistema skėtį nuo saulės, už didesnį komfortą savo funkciją ryšį, ir, kad vairavimo daugiau saugūs.

Žymos: blutooth automobilį, bluetooth automobilio laisvų rankų įranga, visiškai atsparus vandeniui mp3, "bluetooth" auksas, mp3 grotuvas vandeniui, mp3 grotuvas, klasikinis "bluetooth" coche, hestia mini mp3, automobilio mp3 grotuvas, alloyseed "bluetooth".

Modelio Pavadinimas BSL-PC024
Vidinė Baterija 500 mAh ličio
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Prekės Svoris 80g
Elemento Tipas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Muzikos Imtuvas "Bluetooth"
laisvų rankų įranga "Bluetooth"
Specialios Funkcijos Muzikos Imtuvas Belaidžio "Bluetooth" BSL-PC024 | For Smartphones,
Prekės Pavadinimas BSL
Tvirtinimo Sistema Objektyvo Gaubtas
Elemento Dydis 12,8x5,9x2 cm
Maitinimo Šaltinis Kabelis mini USB

Parašyti atsiliepimą

BSL-PC024, BELAIDŽIŲ muzikos imtuvas, automobilių, rankos lieka Laisvos,

BSL-PC024, BELAIDŽIŲ muzikos imtuvas, automobilių, rankos lieka Laisvos, "Bluetooth", dėl įvairiausių judamieji įtaisai, muzika, mp3

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti