Parduotuvė pagal Kategorijas

Išspausti Spin Mop Automatinė Butas Vertus-nemokamai Plauti Mikropluošto Valymo Atšokusio kamuolio Dizainas, Namų Valymo Reikmenys

Nauja

€2.64

Savybės:

Plauti ir valyti naujos švarios ir naujos patirties, mop grindų lanksčiai, darykite, ką norite, plauti rankomis, ir neliktų vandens dėmių.

Automatinis atšokusio kamuolio dizainas, sutaupyti laiko ir pastangų, kai valymo, po to, kai naudojant mop, liftas mop rikošetas automatiškai, vienas punch ir vienas sunkiai, ne purvinas rankas pašalinti liekamasis vandens dėmių.

360 ° besisukantis nuvalykite mirusiųjų kampe, mažų patalpų, vertikali laikymo, mažas kampas saugojimo neužima vietos, stovi ir džiovinimo neužima vietos, vėdinimo yra lengva sauso, šlapio ir sauso šiukšlių, tuo pačiu metu, tik reikia valyti vieną kartą.

Ne tik gali pašalinti sausas šiukšlių pvz., dulkes, plaukus, bet taip pat drėgnų šiukšlių pavyzdžiui, riebiai, į grandiklis dizaino valo mop dėmes gerai, ir mop roller yra daugiau darbo-taupyti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas strypas / ABS plastiko

Pluošto mop dydis: 120cm*40cm/47.25*sudarė 15,75"

Mop dydis: 40*12cm/sudarė 15,75*4.73"

Gaminio konfigūracija: skuduru ir audiniu, 2 juostos

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Mop

1 X Medžiaga

Lašas Laivybos Paslaugos. 1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

Žymos: refiles mop turas, 360 švarus spin mop, mop baseinas, mop vileda, mop stick, spin mop mob, mop plauti, grindų mop, kojų xiaomi, magija purškimo.

Talpa <300ml
Modelio Numeris Mops
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Rankenos Tipas Unextensible
Mop Strypo Tipas Bendrieji Lazdele + Plastikinis Dėklas
Mophead Kiekis 2
Sudėtinės Dalies Tipo NĖRA
Gręžimo Būdas Plokštelės Lūžio Tipas
Atsparumo Korozijai Klasė Reitingas 9.0-9.9
Mop Lazdele atraminėms <10kg
Šilumos Laikas (min.) <1
Garų Reguliavimo Funkcija No
Svoris <2kg
Pakuotė Su 2 Mopheads
Kilmės KN(Kilmės)
Absorbcija 10-20 sekundžių
Dehidratacijos Lygis 40% -50%
Polių Medžiaga Aliuminio
Formos Stačiakampis
Mop Galva Medžiaga Sintetinis Audinys
Tipas Hook & Loop Tipas
Nuolat Garuose Laikas <15 minučių
Galvos Formos Kaip parodyta
Funkcija Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

Išspausti Spin Mop Automatinė Butas Vertus-nemokamai Plauti Mikropluošto Valymo Atšokusio kamuolio Dizainas, Namų Valymo Reikmenys

Išspausti Spin Mop Automatinė Butas Vertus-nemokamai Plauti Mikropluošto Valymo Atšokusio kamuolio Dizainas, Namų Valymo Reikmenys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti