Parduotuvė pagal Kategorijas

750W 210 Metalo Apdorojimas, Kintamo Greičio Staklės, Metalo Tekinimo Stendo Viršuje Mini 8x16 Colių

Nauja

€710.33

750W 8x16 Colių Metalo Apdorojimas, Kintamo Greičio Staklės, Metalo Staklės, Mini Tekinimo stakles

8x16 Colių Metalo Apdorojimas, Kintamo Greičio Staklės, Metalo Tekinimo Stendo Viršuje Mini

Šis tikslumo mini staklės yra skirtos atlikti įvairių tipų metalo, jade ir medienos tekinimas.Jis gali būti naudojamas tokiose srityse, kaip mini tikslumo dalių apdorojimo, mėginio apdorojimo ir modeliavimo darbai.Jis yra ir puikus mėgėjų ir modeliuotojų, kurie nori pridėti baigtinių išsamiai savo statybos projekto.

Pritaikymas Tinka drožlės, metalo, medienos, jade ir kt.Puikiai tinka naudoti laboratorijos, dirbtuvės, inžinerijos ir švietimo.Gali būti įjungtas per užsienio pagalba, sukant siūlus, tekinimo siaurėjantys ir pan.

Dėmesio:

1.Skaityti instrukcijas atidžiai prieš atidaryti paketą

2.Įsitikinkite, kad mašina yra išlyginamas iki Elektros mašinos.

3.Įsitikinkite, kad atotrūkis tarp viduriniosios plokštės ar vadovas yra vidutinis, ne per mažas.Juda plokštelėje swiving vairo, įsitikinkite, kad plokštės gali judėti sklandžiai

4. .Prieš pradedami darbą, įsitikinkite, kad įtampa yra per darbo įtampos intervalas(230V +/- 10%, arba 120 V+/- 10% bazę produktus galite įsigyti ).

5. Pjovimo suma turėtų būti valdomos per 1,5 mm plieno arba ketaus , 3 mm Alumium ar vario, siekiant išvengti žalos variklio ar variklio apygardos valdyba dėl perkrovos.

Features Kintamąjį veleno greitis 50-2500RPM.Veleno guoliai naudokite tikslius kūginiai ritininiai guoliai.Bėgiai buvo užgesinama su aukšto dažnio ir parengti frezavimo.Didelio tikslumo, gali pasirodyti standartas kvalifikuoti darbai. 750W stipri galia, 400mm tvarkymo atstumas.Su didelio tikslumo, gali pasirodyti, standartinės kvalifikuoti darbai.Lova balno uodega masto tikslumo, pašarų tiksliau koreguojamosios, teleskopinė mova masto praktinis.Multi-funkcija ir kelių naudojimo, gali būti įjungtas per užsienio pagalba, sukant siūlus, tekinimo siaurėjantys ir pan.Automatinis įrankis, belaipsnis, profesionalus įrankis paštu.

Specifikacijos Įtampa: 220V Variklio Galia: 750W Veleno Siaurėjantys: MT5 Uodega Akcijų Siaurėjantys: MT2 įvairių Veleno Greitis: 50-2500RPM Atstumas Tarp Centrų: 400mm (16") Sūpynės Per Lova: 210mm (8") Tvirtinimo Diametras: 100mm Skylę Per Velenas: φ21mm Didžiausias Junginys Skaidrių Kelionės: 55 mm (2") Didžiausias Kryžiaus Skaidrių Kelionės: 75mm (3") Bruto Svoris: 70kg (154lbs) Pakuotės Matmenys (L*W*H): 920 x 480×460mm (37 "× 19 "× 19 ")

Sertifikatas

Pakavimas ir Pristatymas dλkojame uώ VEVOR MAŠINA!

Kodėl Verta Pirkti Iš Jav?Mes padėsime jums pasirinkti tinkamą paspauskite pagal savo poreikius.Nuolaida kainos ir nemokamas pristatymas daugelis modelių!Didelis sandėlyje, pasirengę į laivą, paprastai tą pačią dieną! (M-F).Labiausiai patikimas, geriausias pastatytas, todėl gaminant šilumos spaudos mašinos.Gamyklos tiesiogiai,mažiausią kainą jums .Atnaujinti/Prekybos-Į Programą.Net prekybos tarp prekių ženklų! 2years garantija visiems machies.

Mes galime suteikti geriausią laivybos metodus savo sklypų.

1.Azijos klientams,mes bendradarbiavo laivybos agentas, kuris 5~8 darbo dienas kelyje.

2.Europos klientams,mes teikiame MAŽIAUSIĄ kainą ir GREIČIAUSIAS paslaugą su 2~8 darbo dienas nuo ES sandėliai.

3.JAV pirkėjams,mes teikiame NEMOKAMAS PRISTATYMAS paslaugų UPS/DHL iš LA sandėlyje.

4.Australijoje klientams,mes taip pat teikiame NEMOKAMAS PRISTATYMAS paslaugų RINKLIAVOS ir AS PAŠTU, iš Sidnėjus sandėlyje.

DUK

Apie mus :

Sveiki atvykę į mūsų Įmonės parduotuvės.Kaip pirmaujanti ir augančios įmonės fabrike ir eksportuojančių įmonių, mes specializuojamės Verslo ir Pramonės Produktų, Sporto Prekės, naminių Gyvūnėlių Produktai, Namų ir Sodo gaminių už daugiau nei 10 metų.Mes manome, kad tai mūsų vizija ir misija teikti inovatyvių produktų, turinčių geriausias aptarnavimas ir konkurencinga kaina, siekiant patenkinti jus.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs galite rasti tiksliai ką jūs ieškote, ir kad tai lengva jums vieta jūsų užsakymus.

DUK:

Mokėjimo;

Mes priimame L/A ,T/T, Banko pavedimu, Paypal ,Western union kaip mokėjimo

PREK.KOD;

Mums nereikia, MOQ ,mažas, kad ir imties tvarka yra labiausiai laukiami čia

Kaip aš galiu nusipirkti ?Kur tvarka .

Siųsti savo reikalavimą su prekės arba modelio nr.ir kiekį, jums reikia ,ir savo adresą, į mūsų pardavimų komanda.Mes pasistengsime atsakyti jums per 12hours su quotaiton informacija .

Pristatymas :

Mes turime 10+ oversea sandėlyje palaikymas, greitas pristatymas visame pasaulyje ,

Šanchajus sandėlyje apima Azijos paskirstymo

Los Andželo sandėliuose padengti Amerikos paskirstymo

Brėmenas ir "Portsmouth" sandėlių padengti Europos platinimo

Sidnėjaus sandėliuose padengti Okeanijos paskirstymo

Mes pasirinkome geriausią laivybos būdas accoring į savo galutinį adresą .Todėl yra labai svarbu mums žinoti savo adresą, befor mes citata jums kainos .

OEM Paslaugos ;

OEM yra jūsų didelio užsakymo kiekio .

Garantija :

2 metai.

Žymos: bazinė lego, pagimdė tekinimo įrankis, spindl, platus mini tekinimo stakles, greitai chang įrankis paštu, dekoro metalo, 48v 750w variklis, mini metalo tekinimo mashine, metalo tekinimo įrankiai, stendo sporto salė.

Veleno Siaurėjantys mt3
Bendras svoris 70kg (154lbs)
Tipas Horizontalus
Didžiausias Kryžiaus Skaidrių Kelionės 75mm (3inch)
Įvairių Veleno Greitis 50-2500RPM
Didžiausias Junginys Skaidrių Kelionės 55mm (2inch)
Kilmės KN(Kilmės)
Sūpynės Per Lova 210mm (8inch)
Modelio Numeris 210MNCC0000000001V2
Kištukas EU
Tvirtinimo Diametras 120mm
Atstumas Tarp Centrų 400mm (16inch)
Variklio Galia 750W
Uodega Akcijų Siaurėjantys mt2

Parašyti atsiliepimą

750W 210 Metalo Apdorojimas, Kintamo Greičio Staklės, Metalo Tekinimo Stendo Viršuje Mini 8x16 Colių

750W 210 Metalo Apdorojimas, Kintamo Greičio Staklės, Metalo Tekinimo Stendo Viršuje Mini 8x16 Colių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti