Parduotuvė pagal Kategorijas

Košmaras Prieš Kalėdas Antklodė Cukraus Kaukolės Šiltas Sofa Mesti Antklodę, Vaikų Berniukų Miegamasis Automobiliu Antklodė Vaikas Patalynė

Nauja

€19.42

Košmaras prieš kalėdas Antklodė cukraus kaukolės Šiltas Sofa Mesti Antklodę, Vaikų Berniukų Miegamasis Automobiliu Antklodė Vaikas Patalynė

Pakavimo Sąrašas: R eference Dydis Aprašymas

Sezonas : Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema

Medžiaga: 100% Poliesteris

Savybės: Dvigubo sluoksnio Sustorėjimas ,Minkštas ir Patogus, Skaitmeninis Spausdinimas, Aukštos raiškos Stereo, Ne nyksta!

Pastaba: Mes galime pritaikyti ta pati nuotrauka antklodė užvalkalai, paklodės, užvalkalai, pagalvės dangtelis, dušo užuolaidos ir kt.

Mes turime tos dalies raštuotas Antklode Padengti Nustatyti pardavimui!

Maloniai Priminimas

1.Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina

2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis

3.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti

4.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pristatymas

Prekės iš Kinijos, individualų produktų ,reikia tvarkyti pristatymo laiko trunka apie 7-15 dienų.Bet ten bus nedelsiant metu klesti laiko logistiką.Bet prašome nesijaudinkite, ji bus pristatyta per 15 dienų.Dauguma mūsų daiktų bus baigtas ir išvežti per 5 darbo dienas.Ji wil užimti apie 10-20 darbo dienų eceive jūsų prekės.Vis dėlto, kartais yra išimčių, ir jis gali būti trumpesnis arba ilgesnis.Jei bet klausimai kyla, su jūsų užsakymą arba pakeisti, kiek laiko ji imsis, kad atvykti jums bus pranešta elektroniniu paštu arba Baltijosvm.lt pranešimą iš karto .

Grąžinimas ir Mainai

Mes priimame grąžinimo ir atlyginimo, jei yra bet kokia kokybė ir kitos problemos gautas prekes.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, jei yra defektas su jūsų produktu ar gavote neteisingą produkto mums bus daugiau nei laimingi galėdami padėti jums išspręsti problemą.

Atsiliepimai

Jūsų teigiami ir malonūs atsiliepimai yra labai svarbus mūsų paslaugų dėl Baltijosvm.lt, mes geriau žinome, kad jūs gavote savo užsakymą gerai būklės ir laimingas su elementą pagal savo 4 ar 5 žvaigždžių atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors abejonių apie užsakymą, ar prekės gautos po gavimo, mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums geriausią sprendimą savo pirkimo patirtį.Būsime labai dėkingi, su jūsų bendradarbiavimo ir gerumo!

Žymos: satino patalynė, antklode paryžiuje, chewbacca, lovatiesė nėriniai, mortal kombat ginklas, aladdin lempos, kūdikių yoda hasbro, veiksmų skaičius, mandalorian, lova medvilnės skalbiniai, lauko rotango sofa.

Plauti Stilius Plauti Rankomis
Technics rankų darbo
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
modelis SPAUSDINTI
Naudoti Lėktuvas
Reitingas Klasės
Modelio Numeris QIANNIAO-ANTKLODĖ-A2
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Funkcija Nešiojamieji
Stilius Modernus
Audinio medžiagos Poliesteris (poliesterinis pluoštas)
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Tipas Koralų Vilnos Audinys
Modelio Tipas Animacinių filmų
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Rinkinys Tipas No
Formos Stačiakampis
Svoris 0.6-1.3kg
Suaugusiųjų Amžius suaugusiųjų/vaikų

Parašyti atsiliepimą

Košmaras Prieš Kalėdas Antklodė Cukraus Kaukolės Šiltas Sofa Mesti Antklodę, Vaikų Berniukų Miegamasis Automobiliu Antklodė Vaikas Patalynė

Košmaras Prieš Kalėdas Antklodė Cukraus Kaukolės Šiltas Sofa Mesti Antklodę, Vaikų Berniukų Miegamasis Automobiliu Antklodė Vaikas Patalynė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti