Parduotuvė pagal Kategorijas

Lūpų Blizgesys Pigmento 12 Spalvų Skysti Lūpų dažai Dažiklis "PASIDARYK pats" Lūpų Blizgesys Reikmenys, Kosmetikos, Dažų Už Lūpų Blizgesys 120ml skersmens

Nauja

€11.76

Kulka Taškų:

1、Lūpų Blizgesys Lūpų Dažiklis: lūpos skystas dažiklis už lūpų blizgesys yra 12 rūšių natūralios vegetaras pigmentai, suteikti jums su įvairių spalvų pasirinkimą.

2、Saugus Dažymas Skystis: skysčio pigmento lūpų blizgesys yra riebi Spalvos pigmentas, pagamintas iš kosmetikos, dažų ir pigmentų, išgaunami iš augalų.Nebus ji dirgina odą, jei jums, Jei turite kokių nors nepatogumų, kai, naudojant lūpų blizgesys spalvos skysčio, nustokite jį naudoti iš karto.

3、Sukurti Daugiau Spalvų: Lūpų blizgesio atspalviu skystis pigmento sukurtas naudojant didelės koncentracijos formulė užtikrina didelį gylį ir vibrance,12 rūšių kosmetikos skysti dažai gali būti naudojamas atskirai arba sumaišyti sukurti daugiau individualų didelis blizgus spalvų arba gaminti stebina sluoksniavimasis poveikį, suteikti neribotas galimybes savo "PASIDARYK pats" lūpų blizgesys.

4、ilgalaikį Spalvos stabilumas:skystas lūpų pigmentas yra pigmentas, su didelio tankio apkrova, skystas pigmento lūpų blizgesys todėl gali užtikrinti profesionalūs rezultatai be spalvos, ir turi ilgesnį tarnavimo laiką nei kitų prekių ženklų skystų pigmento lūpų blizgesys .

5、Kelių priežasčių: skystas lūpų spalva tinka aliejaus pagrindu objektų, tokių kaip įvairių kosmetikos.Jūs galite padaryti lūpų blizgesys, lūpų stick, lūpų glazūra su lūpų blizgesys bazė parduodama atskirai nuo rinkos.

Savybės:

Lūpų Blizgesys Lūpų Dažiklis: lūpos skystas dažiklis už lūpų blizgesys yra 12 rūšių natūralios vegetaras pigmentai, suteikti jums su įvairių spalvų pasirinkimą.

Saugus Dažymas Skystis: skysčio pigmento lūpų blizgesys yra riebi Spalvos pigmentas, pagamintas iš kosmetikos, dažų ir pigmentų, išgaunami iš augalų.Nebus ji dirgina odą, jei jums, Jei turite kokių nors nepatogumų, kai, naudojant lūpų blizgesys spalvos skysčio, nustokite jį naudoti iš karto.

Sukurti Daugiau Spalvų: Lūpų blizgesio atspalviu skystis pigmento sukurtas naudojant didelės koncentracijos formulė užtikrina didelį gylį ir vibrance,12 rūšių kosmetikos skysti dažai gali būti naudojamas atskirai arba sumaišyti sukurti daugiau individualų didelis blizgus spalvų arba gaminti stebina sluoksniavimasis poveikį, suteikti neribotas galimybes savo "PASIDARYK pats" lūpų blizgesys.

Ilgalaikis Spalva Saugojimo:skystas lūpų pigmentas yra pigmentas, su didelio tankio apkrova, skystas pigmento lūpų blizgesys todėl gali užtikrinti profesionalūs rezultatai be spalvos, ir turi ilgesnį tarnavimo laiką nei kitų prekių ženklų skystų pigmento lūpų blizgesys .

Kelių priežasčių: skystas lūpų spalva tinka aliejaus pagrindu objektų, tokių kaip įvairių kosmetikos.Jūs galite padaryti lūpų blizgesys, lūpų stick, lūpų glazūra su lūpų blizgesys bazė parduodama atskirai nuo rinkos.

Techniniai duomenys:

Grynasis kiekis: 10ml

Standartas: 12 spalvos/set

Pakavimo Sąrašas:

12pcs*Lūpų Blizgesys Pigmentas

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: lipgloss pigmento miltelių, kavos lūpų, du kartus pabaigos lūpų linijinės, hojo lūpų dažai, blizgesys, 24 val. lūpų blizgesys, follacure europos sąjungos oficialusis, pigmento miltelių blizgesys, juodas matinis lūpų dažai, lio blizgesio vaisių.

Kiekis 12
Komponentas lūpų blizgesys bazės
Naudos Maistingas
Modelio Numeris "pasidaryk pats" lūpų blizgesys bazės
Dydis Full Size
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 120ml skersmens
Tipas Lūpų Blizgesys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Lūpų Blizgesys Pigmento 12 Spalvų Skysti Lūpų dažai Dažiklis

Lūpų Blizgesys Pigmento 12 Spalvų Skysti Lūpų dažai Dažiklis "PASIDARYK pats" Lūpų Blizgesys Reikmenys, Kosmetikos, Dažų Už Lūpų Blizgesys 120ml skersmens

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti