Parduotuvė pagal Kategorijas

Sodo Kelias Maker Pelėsių Grindinio Daugkartinio naudojimo Betono, Cemento, Plytų Tarpinis Dizainas gatvių dangos Vaikščioti Pelėsių "PASIDARYK pats" Plastiko Plytų Pelėsių

Nauja

€8.91

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP derva,

Dydis:

Modelis M: 41*21cm/16.14*8.27"

Modelio L: 49*49cm/19.29*19.29"

Stačiakampis: 51*51cm/20.08*20.08"

Gėlių pattern: 40*40cm/sudarė 15,75*sudarė 15,75"

Taikoma:

1. Savarankiškai pastatyti namai, "PASIDARYK pats" dizainas koridorių, namų, kelių, balkonai, kiemuose, sodus, daržus, peizažai, baseinai, meno grindys.

2. Vilos, aikštėse, savivaldybės, įmonės, gamyklos, viešbučiai, kurortai, kavinės, klubai, pirtys, pastatų projektuotojai ir statybininkai.

3. Kabina nustatyti scenografas.

4. Reklamos įmonė, kuri laikinai nustatyti nustatyti, nes reikia reklamos fotografija.

Instrukcijos:

Žingsnis 1:

Sumaišykite cemento su vandeniu pagal pakuotės nurodymus.Kai paruoštas naudoti, betono bus nuoseklumą, avižiniai dribsniai ir pakankamai storas, kad turėti kraštų, kai supjaustyti su kastuvu.

2 žingsnis:

Užpildykite gatvių dangos sluoksnį, plūgas betono su kastuvu ir įsitikinkite, kad užpildyti kiekvienoje srityje.

3 žingsnis:

Naudokite gumines pirštines, siekiant skleisti betono aplink pelėsių ir užpildyti visas spragas, arba mažai taškų.Bakstelėkite pelėsių ranka, pašalinkite visus oro burbuliukus.

4 žingsnis:

Lygaus betono pagal kontūrą pelėsių ir nuvalykite perteklių.

5 žingsnis:

Leisti betono įsteigti penkias minutes ir kruopščiai pašalinti pelėsių.Kitą ruožas, pasukti pelėsių ketvirtadalį savo ruožtu, ir, tai vieta, šalia gatvių dangos jūs praėjote.Jei kuriate išlenktą kelią, pakreipti jį šiek tiek.

6 žingsnis:

Suteikus betono, įtvirtinantys nakties, užpildyti įtrūkimai, su purvo ir nuplaukite perteklius.Drėgnos žemės aplink naujai suformuota gatvių dangos, siekiant padėti joms įsikurti.

Patarimai:

1. Valyti betono sodo, pelėsių, pakartotinai naudoti ir purškalą su sodo žarna.

2. Po išpilstymo pirmą sodo akmeniu, galite naudoti sodo akmens pelėsių dar kartą, taigi jums nereikės laukti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Sodo Kelio Maker Pelėsių

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo su originalia pakuote, jei įmanoma.Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Baltijosvm.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: sodo pelėsių, pelėsių romos, sperma spermos, forma konstrukcija, ruda betono tekstūrą, asfaltas, gatvių dangos, pelėsių sodo plastiko, sodo pelėsių dangos, pelėsiai, pelėsiai, betono tvoros liejimo formos.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Sodo Kelias Maker Pelėsių Grindinio Daugkartinio naudojimo Betono, Cemento, Plytų Tarpinis Dizainas gatvių dangos Vaikščioti Pelėsių

Sodo Kelias Maker Pelėsių Grindinio Daugkartinio naudojimo Betono, Cemento, Plytų Tarpinis Dizainas gatvių dangos Vaikščioti Pelėsių "PASIDARYK pats" Plastiko Plytų Pelėsių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti