Parduotuvė pagal Kategorijas

Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC, "Android" Telefonas VEIDRODINIAI Fotoaparatai

Nauja

€33.54

Į COMICA LINKFLEX AD2 yra XLR/6.35 mm--3,5 mm Garso Preamp Adapteris / Sąsaja fotografavimo įrašų, bet fotoaparato ir išmaniojo telefono.Jis sukurtas su funkcijų Mic/Telefono Dviejų krypčių Garso Stebėti", "Audio Preamp ir Įgyti Kontrolę', '48V Phantom Power Output', 'Diržo spaustukas ir Magija-juostos Dizainas" ir t. t., Ji suteikia kompaktiško garso maišymo sprendimas.

Pagrindinės Funkcijos 【daug sąsajų】Comica BTM-LINKFLEX.AD2 Suderinama su XLR mikrofono / 6.35 mm Gitara Sąsaja 【Universalus Išmaniojo telefono ir Kameros】Comica BTM-LINKFLEX.AD2 gali būti naudojami dėl savo kameros ir išmanieji telefonai.Tiesiog perjungti režimą norite audio adapteris kūno. 【"Telefonas"/ "Mic" Stebėsenos Jungiklis】Comica BTM-LINKFLEX.AD2 garso maišytuvas galima stebėti garso Phone/ Mic. "Mic" - tai realaus laiko stebėjimo garsą iš mikrofono, ir "Telefonas", tai reiškia, atkūrimas garso, kurį įrašyti savo telefonus 【Pelnas-kontrolė, Reguliuojama】, Kad geresnio vaizdo efektai, kuriuos galite rinkti ratuką į reikiamą vietą, o įrašymo 【Lengva atlikti】 Diržo spaustukas ir Magija-juostos Dizainas Apačioje, jūs galite pakabinti diržo apkaba ant diržo arba perduoti Magic-juostos Tvirtinimo Angą ir pritvirtinkite jį prie fiksažų.

Žymos: bass preamp, xlr jungtis, suknelės comica, cabl xlr, mikrofonas superlux, saramon, "ipad " pro", ne5532, gamer mikrofonas, usb, electr gitara.

Modelio Numeris ad2
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kabelinė Ir Adapteriai
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas COMICA

Parašyti atsiliepimą

Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC,

Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC, "Android" Telefonas VEIDRODINIAI Fotoaparatai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti