Parduotuvė pagal Kategorijas

Programinės įrangos Platforma Lovos Rėmas Su Nagų Galvos Dekoratyvinė Pagalvėlė Ir Medinės Lentos - JAV Sandėlyje, Greitas Pristatymas

Nauja

€171.23

77000 Greitas Pristatymas

Pastatytas tvirtas, kaip jis atrodo, Platforma Lova su Pagalvėlė yra puošmena, jums reikia užbaigti savo pramonės ar šiuolaikinės estetikos.Su savo aptakus metalo struktūra ir rafinuotas medienos grūdų akcentai, visa platforma lova suteikia optimalią paramą už jūsų latekso, pavasarį ar atminties putų čiužinių ir atrodo gerai, tai daryti.Sukurta su tvirtos medinės lentelės, šis fondas gali būti naudojamas ir be langelį pavasarį.Visiškai su vienerių metų garantija ir visais įrankiais ir instrukcijų montavimui.

Greitas montavimas

Įrengta lengva suprasti, nurodymų, ir visą montavimo aparatūros , net žmonės su nuline asamblėjos patirties, tai trunka tik 30 min, norėdami baigti diegti,tiesiog priveržkite visus varžtus, galite įdėti šį lovos rėmas kartu.

Medžio ir Metalo, kuriuose Išsamiai

Gausiai baigė medžio masyvo, pagalvėlė ir pakoja su paryškintu metalo sistema pridėti skiriamąjį požymį, kad iš karto modernizes jūsų namuose.

Kokybės pranašumas

Pagamintas iš aukštos kokybės metalo , yra labai tvirtas ir patvarus.Ten bus ne misplacement po įdiegimo.Yra geriausias pasirinkimas jūsų namams.

Mediena Lentjuosčių Parama

Šis fondas yra meistriškai sukonstruotas tvirtas dengtą bazę, remti savo putos, pavasarį ar latekso čiužinys be langelį pavasarį.

v aptakus metalinės konstrukcijos kirčiuotas su nuostabiai baigė medžio masyvo galvos ir pėdų lova skolina ir stabilumo, ir rafinuotumas šį dizainą.Stiprus mediena lentjuosčių , ne lauke pavasarį reikia.

v Featuring aptakus metalo konstrukcijos stačiakampio graikinių riešutų arba juoda apdaila pagalvėlė & pakoja , Pramonės stilių ir šiuolaikinio geležies metalinės lovos sukuria atrodo, kad tai drąsus ir dėmesio greiferiniai.

v Pagamintos iš metalo, vamzdžių, metalo lovos yra baigtas alavas matinis apdailos.Erdvus ir konstrukcijos, metalo lovą atneša dekoratyvinių elementų jūsų Industrial stiliaus miegamajame.Patogus saugojimo vietos po vietos taupymo ir lengvai organizacija

v mažo pakoja yra sukurta siekiant suteikti jums iliuzija kosmosą, o akcentuojant galvūgalio dizainas.Aukštos tailboard neleidžia jūsų čiužinys judėti.

v gabaritiniai matmenys: 78 "L x 54" W x 37 " H .Su nerimauti nemokamai 1 metų ribota garantija.

Svoris Ir Matmenys

Bendras Gaminio Matmenys

78 "L x 54" W x 37 " H

Išsamiai Gaminio Matmenys

Skaitykite Dydžio nuotrauką

Skaičius Pakuotėje

1

Pakuotės Matmenys

Prašome kreiptis į Specifikaciją

Bendras Gaminio Svoris

60 LBS

Pakuotės Svoris

Prašome kreiptis į Specifikaciją

Svoris Galia

330LBS

Rekomenduojamas Čiužinio Storis

8 "

Techniniai duomenys:

Produkto Tipas

lova

Dydis

Pilnas

Spalva

Juodai Ruda

Medžiaga

Metalo ir MDF

Lauke Pavasario Reikia

Nr.

Skaičius Skersiniai

9

Asamblėjos Reikia

Taip

Kilmės šalis

Vietnamas

Produktų Garantijos

Vienerių metų

Pastabos:

Rankinis matavimas buvo naudojamas,gali būti tam tikrų pagrįstų klaida.

Visas nuotraukas, kurių buvo imtasi faktinių pavyzdžių, šiek tiek chromatines aberacijos gali atsirasti dėl apšvietimo ar ekranas.

Aptarnavimas Po Pardavimo:

1. Trūksta ar kenkia dalys, kai gauna produktą, mes atsiųsime aksesuaras nemokamai.

2. Kompensacija už visus nuostolius, patirtus dėl produkto kokybės ar logistikos problemas

3. Kompensacija už kai kuriuos nuostolius pašalinti blogi atsiliepimai sukelia produkto problemas

Žymos: jav sandėlyje, lovos rėmas visiškai, vaisiai punch, rusijos sandėlyje, lova apdaila, lovos rėmo, prancūzijos bedframe, bed frame queen dydis, bed frame queen, MŪSŲ sandėlio.

Funkcijos 1 lovos rėmo
Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 bedframe
sandėlyje jav sandėlyje
Funkcijos 3 platforma lova
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Sandėliavimo No
Sulankstyti No
Plotis(Čiužinio Dydis) Kita
Modelio Numeris bed frame queen

Parašyti atsiliepimą

Programinės įrangos Platforma Lovos Rėmas Su Nagų Galvos Dekoratyvinė Pagalvėlė Ir Medinės Lentos - JAV Sandėlyje, Greitas Pristatymas

Programinės įrangos Platforma Lovos Rėmas Su Nagų Galvos Dekoratyvinė Pagalvėlė Ir Medinės Lentos - JAV Sandėlyje, Greitas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti