Parduotuvė pagal Kategorijas

Aš galiu Skaityti Paprastus Sakinius NR. PREP (BUNDLE) Mokymosi PDF formato Elektroninių Failų

Nauja

€4.31

Pastaba: Šis produktas yra PDF formato elektroninių failų, nesiųsime jums tikrasis failus į savo prekių pristatymo adresą, mes palikti pranešimą "Google" atsisiuntimo nuorodą jums, prašome atsispausdinti jį sau po atsisiųsti.Jei nėra jokių problemų, prašome patvirtinti, kad šis įsakymas.

Rinkinio Aprašymas

Tai NE PREP PLUOŠTAS yra pagrindinis paketas už pastato SKLANDUMĄ ir PASITIKĖJIMĄ, kai praktikuojančių paprastus sakinius.Hands-on ir užsiima veikla, įtrauktas į šį paketą sudarys sąlygas studentams atlikti praktiką ir magistro daugiau nei 1,500+ paprastus sakinius!

Paprastus sakinius paketas, veiks su visomis PASIRENGIMO GRUNTAS , GRUNTAS , ir 1-os Klasės akyse žodžiai.Tai taip pat apima trumpą, KPK balsiai , Mišiniai ir Digraphs , ir Ilgas Balsis Skamba .Tai užtikrina, kad studentai turi įsisavinti paprasta akyse žodžiai ir jų dekodavimo įgūdžius, skaityti decodable žodžius, o ne tiesiog "atspėti" ne žodžiais.

Veikla, šio paketo nereikia PREP !Nereikia laminatas, nereikia jokių pjaustymo arba naudoti brangių spalvos rašalas.Tiesiog SPAUSDINTI ir naudoti raštingumo centrus, mažose grupėse, ryte, darbo, namų darbus ir dar daugiau!

*** Atsisiųskite PREVIEW, norėdami pamatyti, kas yra įtraukta ***

Čia yra tai, kas yra įtrauktas į gebu Skaityti Paprastus Sakinius NR. PREP (Rinkinys 1) paketinis:

* 10 galiu tai PERSKAITYTI ir RUNGTYNĖS!Tai įdomus puslapių reikalauti, kad studentai, skaityti paprastus sakinius apačioje puslapio, jas iškirpti ir įklijuoti juos SUDERINTI, nuotrauką.

* 10 galiu SKAITYTI ir PIEŠTI Paprastus Sakinius!Šie puslapiai studentai galėtų perskaityti paprastas sakinys ir piešti paprasta nuotrauka, kad atitiktų sakinys.Tai užsiimantys veikla, užtikrina, kad studentai yra skaitymo sakinys teisingai.

* 10 Nugara ir SKAITYTI Paprastus Sakinius Vaikai bus meilė verpimo suktuko su popieriaus ir pieštuką ir skaitymo žodis atitinkamas skiltis!Skaitymas tampa ŽAIDIMAS, ne tik banali praktika.Ši veikla taip pat gali būti žaidžiamas su partneriu ar mažose grupėse.Kaip SMAGU!

* 4 Roll ir SKAITYTI Paprastus Sakinius!Kitas interaktyvus ir ĮDOMUS žaidimas vaikams!Roll mirti, perskaityti ir patikrinti ne vieną sakinius teisingai skiltyje.Kiekviena iš šių puslapių iš viso turi 33 skirtingų paprastus sakinius!

* 10 galiu SKAITYTI Paprastas Istorijas!Dabar tai yra laikas, skaityti paprastus sakinius istorija!Vaikai bus jaustis taip atlikti, kaip jie skaito, 10 istorijų, kurios apima iš anksto gruntas akyse žodžiai ir paprasta CVC žodžiai!Tai smagių istorijų bus laikyti vaikams užsiima ir yra puikus būdas dirbti sklandumo!

Čia yra tai, kas yra įtrauktas į gebu Skaityti Paprastus Sakinius NR. PREP (Rinkinys 2) paketų:

* 10 Roll ir SKAITYTI - interaktyvus ir ĮDOMUS žaidimas vaikams!Roll mirti, perskaityti ir patikrinti ne vieną sakinius teisingai skiltyje.Kiekviena iš šių puslapiai (iš viso 24 skirtingus paprastus sakinius!

-5 Pradžioje Mišiniai puslapius

-1 Digraph (mišrus) puslapis

-2 ck Digraph puslapis

-1 sh Digraph puslapis

-1 th Digraph puslapis

* 10 NUGARA ir SKAITYTI Paprastus Sakinius Vaikai bus meilė verpimo suktuko su popieriaus ir pieštuką ir skaitymo žodis atitinkamas skiltis!Skaitymas tampa ŽAIDIMAS, ne tik banali praktika.Ši veikla taip pat gali būti žaidžiamas su partneriu ar mažose grupėse.Kaip SMAGU!

Iš viso yra 16 sakiniai kiekviename puslapyje.

-1 Rinkinys - Pradžioje Mišiniai

-Set 2 - Pradžioje Mišiniai

-Nustatyti 3 - Pradžioje Mišiniai

-Set 4 - Pradžioje Mišiniai

-Nustatyti 5 - Pradžioje Mišiniai

-Nustatyti 6 - Alkoksi Mišiniai

-Nustatyti 7 - Baigiasi Mišiniai

-Nustatyti 8 - Pradžioje Digraphs

-Nustatyti 9 Baigiant Digraphs

-Nustatykite 10 Baigiant Digraphs

* 10 galiu SKAITYTI ir PIEŠTI Paprastus Sakinius !Šie puslapiai studentai galėtų perskaityti paprastas sakinys ir tada nupiešti, kad atitiktų sakinys.Tai užsiimantys veikla, užtikrina, kad mokiniai, skaitydami sakinius teisingai.Yra 8 decodable sakiniai kiekviename puslapyje.

- 1 Rinkinys Pradžioje Mišiniai

- Set 2 Pradžių Mišiniai

- Nustatyti 3 Pradžių Mišiniai

- Nustatyti 4 Pradžios Mišiniai

- Nustatyti 5 Baigiant Mišiniai

- Nustatyti 6 Baigiasi Mišiniai

- Nustatyti 7 Pradžių Digraphs

- Nustatyti 8 Pradžių Digraphs

- Nustatyti 9 Baigiant Digraphs

- Nustatykite 10 Baigiant Digraphs

* Tic-Tac-Toe Paprastus Sakinius !Grojo tik kaip tradicinis žaidimas, bet su paprastais sakiniais kiekviena vietos.Įdėti juos į lapą, saugikliai, suteikti vaikams sausas ištrinti žymeklio ir jūs turite ĮDOMUS būdas praktikoje, skaityti paprastus sakinius!Yra 9 unikalių paprastus sakinius kiekviename puslapyje.

Rinkinys 1 -Tic-Tac-Toe su Pradžios Mišiniai

Nustatyti 2 -Tic-Tac-Toe su Pradžios Mišiniai

Nustatyti 3 -Tic-Tac-Toe su Pradžios Mišiniai

Nustatyti 4 -Tic-Tac-Toe su Pradžios Mišiniai

Nustatyti 5 -Tic-Tac-Toe su Pradžios Digraphs

Nustatyti 6 -Tic-Tac-Toe su Pabaiga Digraphs

* Skaityti ir Rungtynės Paprastus Sakinius (1 puslapis)- Iškirpti ir įklijuoti nuotrauką, kad atitiktų paprastą sakinį.

Žymos: , mokyti anglų, 103 rašalo, PDF, kumelė lcd ekranas, Epacket, e reader " xiaomi, epacket nemokamai, stiklo orkaitė, grammarly, Phonic.

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 8~13 Metų

Parašyti atsiliepimą

Aš galiu Skaityti Paprastus Sakinius NR. PREP (BUNDLE) Mokymosi PDF formato Elektroninių Failų

Aš galiu Skaityti Paprastus Sakinius NR. PREP (BUNDLE) Mokymosi PDF formato Elektroninių Failų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti