Parduotuvė pagal Kategorijas

Aikštėje Dryžuotas Medvilnės Rankšluostį Didelis Minkštas Kvėpuojantis Buitinių Medvilnės Vonia Rankšluostį Veido Priežiūra Vertus Audinio Rankšluostį Vonios kambarys Suaugusiems

Nauja

€3.71

1pc 100% Medvilnės Vonia Rankšluostį Veido Priežiūra Vertus Audinys Minkštas Rankšluostis Vonios kambarys Suaugusiems

Techniniai duomenys:

Modelis: E23546

Medžiaga: 100% Medvilnė

Spalvos: žalia, pilka

Dydis:

34*35cm

34*72cm

70*145cm

Savybės:

● Medžiagos - Audiniai su 100 procentų žiedas susuktų medvilnės, žiedas susuktų medvilnės ne tik suteikia jūsų oda minkštesnė jaustis, bet taip pat yra labai patvarus pobūdžio.

● Spalvingas - Čia skirtingų spalvų, galite pasirinkti, jūsų šeimos nariai ir jūs galite lengvai galima jas atskirti, kad bus nutraukti bet kokį argumentą apie rankšluosčiai maišymo.

● Minkštumo - Awati ilgai kuokštelinių medvilnės, extra long saulės spindulių, ilgiau ir minkštesnė pluoštų.Rankšluostis taip pat gauti minkštesnė ir švelnesnė, po kiekvieno plovimo, ir mes labai rekomenduojame, išplaukite prieš naudojimą.Kaip gaivus ji mano, kad sau į minkštą, padengti absorbciniu, purus vonios rankšluostį po šiltu dušu!Šie paketai turi kvėpuojantis charakteristikas, kurios daro juos idealiai tinka jūsų rankas ir kūną.

● Absorbentas - Atsiskaityti per 3 sekundes, kriauklė 3 sekundes po to, kai įvesti vandens, sugeria vandenį, greitai.Jis bus džiovinimo jūsų kūno ar rankų per kelias sekundes.Vidutinio storio, ne per storas, nei per plonas, kad jie bus greitai džiovinimo, kurios nebus smirdantis.

● Patvarus - Visi kraštai sutvirtinti už ilgalaikį metu skalbimo ir plovimo.Jokių plaukų slinkimas, ne kintama spalvos pirmo plovimo, nėra pakitusi spalva, po pakartotinių plovimų, ne spalva nuostolių, esant aukštai temperatūrai.

● Saugos - Prieinama kūdikiams, nr. fluorescencija, be formaldehido.

Plovimo ir Džiovinimo Instrukcijos:

● Nenaudokite baliklio.

● Plovimo naujas rankšluosčiai prieš naudojant, pašalinti pernelyg korp, kad yra likę gamybos proceso metu.

● Plovimo rankšluosčiai su puse įprasta ploviklį.Per daug muilas gali pažeisti rankšluosčiai ir padaryti juos mažiau purus.

● Sužinokite, kurių temperatūra yra tinkama, dėl kurių rankšluosčiai.Labiausiai baltojo ir šviesos spalvos rankšluosčiai turėtų būti nuplauti karštu vandeniu.Dauguma tamsios rankšluosčiai turėtų būti nuplautos šiltu vandeniu.

● Purtyti savo rankšluosčiai šiek tiek nuo skalbimo ir džiovinimo.

● Kabo rankšluosčiai iki išdžiūti po kiekvieno naudojimo.

● Nenaudokite geležies šie rankšluosčiai.Tai geriausia išdžiūti jūsų rankšluosčiai tiesioginių saulės spindulių.

● Sausas rankšluosčiai iš karto po plovimo.Kuo ilgiau jūs tegul jūsų rankšluosčiai sėdėti aplink šlapia, tuo daugiau šansų miltligė turi augti jūsų rankšluosčiai.

● Nedėkite rankšluosčių džiovintuvas ilgiau, nei būtina.Išlaikyti rankšluosčių džiovintuvas po to, kai jie jau sausi bus sugadinti pluošto ir susilpninti savo rankšluosčiu.

Pakuotė:

1 X rankšluostį

Pastaba: Prašome leisti nedideli 1-3cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos skirtingų ekrano nustatymas.Nuotraukos yra tik nuoroda, prašome skambinti daiktas kaip standartas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: arsoft pistoletas 6, oro jungiklis namuose, 300x zoom canon, arsthetic moteris, atc honda marškinėliai, oro augalų žalia, albino raudonos akys, "android" i30 dvd, alban dviračių krepšiai.

Medžiaga 100% Medvilnės
Rinkinys Tipas No
Vienkartiniai No
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Modelio Numeris E23546
Formos Stačiakampis
Tipas Vonios Rankšluostis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Aikštėje Dryžuotas Medvilnės Rankšluostį Didelis Minkštas Kvėpuojantis Buitinių Medvilnės Vonia Rankšluostį Veido Priežiūra Vertus Audinio Rankšluostį Vonios kambarys Suaugusiems

Aikštėje Dryžuotas Medvilnės Rankšluostį Didelis Minkštas Kvėpuojantis Buitinių Medvilnės Vonia Rankšluostį Veido Priežiūra Vertus Audinio Rankšluostį Vonios kambarys Suaugusiems

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti