Parduotuvė pagal Kategorijas

Nemokamas Pristatymas SKWGEAR 11mm Suderinta Flat Top Kompensuoti Striukės žiedai Vienas Gabalas mount 30mm Žiedai

Nauja

€11.84

Pardavėjo komentaras:

Stovas yra įrengta 11mm kreipiančioji liniuotė, kuri priima 6063 T5 aliuminio profilio ir paprasti tempimo aliuminio profilis.Anodinio oksidavimo gydymas buvo naudojamas.Jis gali būti naudojamas ant oro patrankas, 0.22 colių šautuvai, ir visi šautuvai su 11mm bėgiai.

Aprašymas:

Šviesos kompensuoti flat top mount įdiegti padidintos optika taikymo sritis lengviau eye relief setup.Labai naudinga, kai montavimo sritį su ilgiau, okuliarų vamzdelis, ypač tie su apšviestas fotošablonų tinkleliams.

Žiedo Dydis: 30mm Centrinės Aukštis – 31.8 mm Apdirbti iš presuoto aliuminio 6063 T5 Anoduoto juoda matinė apdaila Apkabos priedą – trys stiprūs riešutai su skylėmis Bendras aukštis 54.6 mm(2.40 colio) Bendras ilgis 126mm(4.96 colių)" Vidinė erdvė tarp žiedų 64mm (2.52 colių) Žiedo plotis: 11mm(0.433 colių) Atatranka rankena: viena inkaravimo varžto Pritvirtinkite svoris: 130g(4.61 oz).

Savybės: Apdirbti iš 6063-T5 aliuminio Kompensuoti projektavimo geriau eye relief pozicija, Tinkanti tiek 30mm pagrindinis vamzdis monokliai Tinka 11mm geležinkelių

Techniniai duomenys:

Geležinkelių Tipas:

Picatinny

Skersmuo:

30mm

Ilgis:

126mm

Aukštis:

31.8 mm(1.25" iš apačios į viduryje žiedo).

Svoris :

130g

Medžiaga:

6063-T5 Aliuminio Lydinys

Spalva:

Matinė Juoda

Pakavimo informacija:

Gabalas butas kompensuoti 30mm Mount Žiedai

Šešiabriaunį Raktą

Apmokėjimas:

ALipay yra pirmas variantas ir pirmenybė mokėjimo.Mes taip pat gali priimti mokėjimus per " Western Union arba Banko T/T Vielos Sandorį, ir kt.

Mokėjimo tikimasi, iškart aukcione uždaryti.

Jei norite naudoti paypal, pls susisiekti su mumis.

Pristatymas(pasaulyje):

Nemokamas Pristatymas!!!

1) Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po gauto patikrinti mokėjimo ir parodė, "Baigtas" statusą.

Sekimo numerį bus išsiųstas pirkėjo vežimo metu.

2)Prašome palikti mums teisę adresas!Mes jums negali būti atsakingi už paketą grįžta dėl pirkėjo kaltės (pavyzdžiui, kaip išėjo, negerai, adresas ir kt.)

3)Kinija paštu trunka 2-3 savaites, mes nesame atsakingi už stebėjimą.Prašome teigiamai, kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu jums nereikia gauti.Jei u wanna pasirinkti, saugesnis ir greitesnis būdas, pvz., EMS, DHL ar UPS, prašome apmokėti už papildomą mokestį.EMS paprastai trunka 5-7 darbo dienos su pilna įrašų.

4)Šio pristatymo tvarka, išskyrus mūsų valstybės Šventė.

5)Dėl siuntimo Taisyklės: VISAS Baterijas Bus Remvoed Prieš išsiuntimą.

6)Kai kurie elementai gali būti atidėtas, jei turima muitų už papildomą patikrinimą.Pristatymo laikas priklauso nuo produkto ir į atstumą iki paskirties vietos.

7)Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Apie Mus:

SKW Optinės Technologijos (Shenzhen) Co., Ltd .yra gamintojas aukštos kokybės optiniai įrenginiai tiek karinės, ir civilius naudoti.Mūsų specialybė yra pusiau high ir high-end optinis uoksai, bet mes taip pat gamina spottingscopes, žiūronai, šaunamojo ginklo priedai (visiškai atitinka tarptautinės teisės), mūšis fatigues, neperšaunamos produktų bei platų lauko priedai.Mūsų gamykloje, kuri daro optiniai taikikliai, įsikūręs Shenzhen, Guangdong, Kinija.

Daugiau informacijos, prašome spausti mūsų svetainėje.

Susisiekite Su Mumis:

1)Mes dirbame 5 dienas (i-EGLĖS 8:30 AM-6:00 PM EST ) per savaitę.

2)Jūs galite palikti mums žinutę tiesiai į Prekybos Menager arba siųskite mums stoties laišką ,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau .

Grąžinimo Politika:

1)Prašome pranešti mums per 15 dienų (pagal išsiuntimo data).

2)parodyti elementus, kurie PRIVALO turėti visus originali pakuotė ir priedai.

3)Grąžinti siuntimo ir draudimo mokestis yra negrąžinamas ir atgal daiktų.

4)Grąžinimo/keitimo vežimo kokybę, mes tiekti po techninės priežiūros paslaugų kokybės problema (prekių grąžinimo arba keitimo nauja siunta).

Atsiliepimai:

1)Mes Siekiame, kad kiekvienas pirkimas turi būti penkių žvaigždučių vertinta viena.Prašome leiskite mums žinoti, kaip mes galime padaryti tavo penkių žvaigždučių vertinta viena per daug!

2)Mūsų tikslas padaryti taip, kad kiekvienas klientas būtų 100% patenkintas savo užsakymą.Gavę jūsų užsakymą imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų ne Baltijosvm.lt.Prašome ne tiesiog palikti neutralią/neigiamą atsiliepimą, jei jūs turėjote problemų su elementą.Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant atsiliepimų.Prašome siųsti mums pranešimą per TM ir leiskite mums žinoti, kaip mes galime uždirbti savo pasitenkinimą!

3)Atkreipkite dėmesį, kad jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą, dėl Baltijosvm.lt yra labai svarbus mums !Ačiū!

Skelbimas:

Jei tai yra jūsų pirmą kartą, pirkti mūsų prekes Baltijosvm.lt, prašome atkreipti pirma tada mes pristatysime prekes jums kuo greičiau.Po to, kai jūs gausite prekes, patikrinkite, įsitikinkite, kad mokėjimo į mūsų sąskaitą.

Žymos: suderinta telescop, suderinta, striukės pcp, oro rifl, red dot t2, adapteris suderinta, bipod, keymod kompensuoti mount, suderinta jig, 11mm suderinta taikymo sritis.

Vadovas Tipas 11mm
Vadovas Ilgis 22"/55cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 30mm-11mm

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas SKWGEAR 11mm Suderinta Flat Top Kompensuoti Striukės žiedai Vienas Gabalas mount 30mm Žiedai

Nemokamas Pristatymas SKWGEAR 11mm Suderinta Flat Top Kompensuoti Striukės žiedai Vienas Gabalas mount 30mm Žiedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti