Parduotuvė pagal Kategorijas

10 Colių Planšetinio kompiuterio Laptopo Universalų PU Apsaugos Atveju Dangtelis + "Bluetooth" Klaviatūra, skirta " Android/IOS/WIN

Nauja

€15.15

Savybės: Klaviatūros laikiklį atveju - Dažniausiai naudojamas visiems 9,7 colių-10,1-colių planšetiniai kompiuteriai "iPad" / "Samsung" planšetinis kompiuteris, už "Huawei" / "Windows".Platus suderinamumas - 9.7-10.1 colių, arba tiek, kaip ilgai, kaip yra "Bluetooth" funkcija gali būti prijungtas tiesiogiai, taip pat palaiko didelio ekrano mobilusis telefonas.Plug & Play - Daugiausia prijungtas belaidis "Bluetooth" ryšys, plug and play, taip pat labai patogus ir patogu naudoti.Multi-funkcinis rinkinys - aukščiausios kokybės PU atveju + klaviatūra, su stovu, jums turėti tris dalykus vienu metu, leidžia su daugiau puikiai apsaugos jūsų planšetinį kompiuterį ir didelis ekranas mobiliojo telefono.Su stovo funkcija, patogus, verslo, biuro, žiūrėti filmą ar vaizdo įrašus su " hands-free.Odinis dėklas - Aukštos kokybės PU odos su šepečiu tekstūra patogiam naudojant patirtis.Klaviatūros Dizainas - Puikiai suprojektuotas su bauda meistriškumo super gera mygtuką, jaučiasi, taip pat lengva naudotis.Paprastas ir dosnus išvaizdą.Ekologiškas dizainas - klaviatūra priima ekologiškus plastiko klaviatūra, kuri atitinka tarptautinius saugos standartus, kurie yra apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui, atsparus įbrėžimams, aukštos kokybės ir didelio efektyvumo.

Specifikacija:

Tipas: Bluetooth Klaviatūra

Klaviatūros tipas: Bluetooth klaviatūra

Darbo tipas: belaidis "Bluetooth"

Savybės: Fn kartu multimedijos funkcijos

Susitarimas Dėl Paramos : "Bluetooth" 2.0/1.2/1.1

Ergonomika: Parama

Maitinimo šaltinis : Vidinė įkraunama ličio baterija

Ličio baterijos talpa: 450mAh

Darbo aplinkos temperatūra: -10- +55℃

Yra maitinimo jungiklis : Taip

USB įkrovimo funkcija : Taip

Praėjo sertifikavimas: FCC, CE, ROHS, SRRC

Įkrovimo laikas: 4-5 val. (visiškai įkraukite 8 valandas pirmą mokestis, pilnas naudoti vėliau)

Naudojimo laikas: 45 val.

Medžiaga: PU oda + ABS

Dydis: Apytiksl. 270 * 190 * 20mm / 10.6 * 7.5 * 0.8 į

Suderinami modeliai: Android tablet 9,7-10.1 colių ipad 2.3.5.6 / ipad 2017 / ipad 2018 / ipad oro, už "Windows" tabletės, " Samsung tablet

Suderinamos prekės ženklus: už Xiaomi, Samsung, už kolega, HTC, už "Huawei", už Meizu, už Vivo ir kitų 10.1 colių planšetinius kompiuterius ir mobiliuosius telefonus.

Svoris: Apytiksl. 404g

Paketų sąrašo:

1 * Bluetooth Klaviatūra

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Tinka Markių ir Modelių(ne visuose yra išvardyti)

IPad 2/3/4/5/6

IPad 2017, iPad 2018

Už "ipad" oro "ipad" air2

Už "iPad " pro"

Už "Huawei" Planšetinis M5 Jaunimo Edition

Už Teclast T20

Už Xiaomi tabletę 4 plius

"Samsung Galaxy tab A2

Šlovės Tablet 5

Už ASUS zenpad 3S

Samsung Galaxy tab

"Samsung Galaxy tab S2 T 810

Naudojant Instrukcijos:

1. Paspauskite IŠJUNGIMO jungiklis apačioje, dešinėje pusėje "Bluetooth" klaviatūrą, tada mėlyna šviesa bus ir klaviatūra bus pradėti.

2. Atidarykite "tablet, rasti --Parametrai -- Įjungti belaidis ryšys ir tinklas-Įjunkite "Bluetooth", -- Search netoliese prietaisai - Ieškoti Bluetooth klaviatūra -- Spustelėkite Prisijungti.

3. Tablet ekrano eilutę: "Bluetooth" ryšio poros prašymą (įveskite "Bluetooth" slaptažodį XXXX suporuoti Bluetooth klaviatūra), pirkimo numeris, rodomas ekrane, "Bluetooth" klaviatūrą ir paspauskite klavišą Enter norėdami prisijungti sėkmingai!

Paketų sąrašo:

1 * Bluetooth Klaviatūra

Žymos: nešiojamas lipdukas, atveju tablečių asus 10 colių, klaviatūros mechan, padengti kameros, android tablet, žaidimas nešiojamas kompiuteris, tabletė 10 pastaba, kindle paperwhite atveju 10-osios kartos atveju, klaviatūra biuras, klaviatūra, touchpad bevielio.

Stilius Verslas
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Modelio Numeris 1368910
Suderinamos Prekės Kita
Funkcija Anti-dulkių
Modelio Tipas Kietas
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10"
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Oda

Parašyti atsiliepimą

10 Colių Planšetinio kompiuterio Laptopo Universalų PU Apsaugos Atveju Dangtelis +

10 Colių Planšetinio kompiuterio Laptopo Universalų PU Apsaugos Atveju Dangtelis + "Bluetooth" Klaviatūra, skirta " Android/IOS/WIN

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti