Parduotuvė pagal Kategorijas

PYRO Piniginės Adam W triukui,Mentalism Magija,Close Up,Gatvės Magija Rekvizitai,Įdomus,Šalies Apgauti,Apgaulių,Gudrybių

Nauja

€25.12

PYRO Piniginės Adam Wilber

Sveiki, Vaikinai,

Bradas Krikščionių čia, įkūrėjas Ellusionist.

Taigi.Pyro Piniginės.

Mes nustatyti savo taikikliai apie sukurti galutinę produkto versiją, kuri nebuvo rinkoje už beveik 10 metų.Ji turi būti, ir dabar yra.

Aš išskrido į Manheteno valdyti šaudymo priekabos save.Tikrai, kas tai darė, buvo suteikti man galimybę pamatyti tai, ką veiksmų realiame gyvenime.

Aš buvo nustebinti tuo, trys dalykai:

· Dalykas veikia kaip laikrodžio.

· Dydis gaisro

· Kaip lengva, kaip greitai, prekės žibintai

Jis turi eiti į įrašyti kaip vienas iš paprasčiausių produktų, gauti didelį reakcijos.Tai, ką matote, priekabos yra reali......žmonių burnas skristi atidaryti.Jie reaguoja, ir tada jie nori TURĖTI kortelę ir ŽIŪRĖTI į jį.Tiksliai, ko jūs norite.

Tegul jis, žinoma, kad jums nereikia naudoti vizitines korteles šiame piniginės.Funkcija "piniginės" yra tiesiog į šviesą tai, ką jūs įdėti į jį.Kad gali būti, žaisti kortelės kaip atskleisti, ar $5 sąskaitą, kad jūs esate perduoti į barista jūsų kavos.

Galiu nupiešti paprastą nuotrauką ir jūs?Vienas būdas, kaip aš jį naudoti?Jūs vakarienės metu su krūva draugų ir ateina laikas padalinti sąskaitą.Visi yra kasti į savo piniginę.Kasti, bet strigo šiek tiek.Jie žiūri į tave, už tavo.

Jūs išsitraukti šimtą dolerių, iš karto LIEPSNA, ir mesti jį ant stalo. "Paimkite jį, kad".

Kaip SMAGU jūs galite turėti su šiuo piniginėje!!

Tai itin įdomus, be to, yra geros verslo.Jei naudojate vizitines korteles, ir jums turėtų būti, koks būdas ranką kortelės!Jis tiesiog gauna didžiausias reakcijos, nes NIEKAS tikisi ji.

Tai tikrai viskas, ką turiu pasakyti.Tai LABAI paprastas produktas.Viena, kad turbūt kiekvienas turi savo.Vizitinės kortelės, jūs jau turite dirbs puikiai, kaip ir kiekvieną sąskaitą arba žaisti kortelės.Koncepcija buvo pašalinti iš rinkos beveik 10 metų.Purvo pigiai, crappy versijos egzistuoja, tačiau rinka dar reikia aukštos kokybės, turbo versija piniginės ILGĄ laiką.Adomas Wilber, atliko įspūdingą darbą keičiant ir tobulinant šią piniginės darbuotojų.Čia jis naudojasi.

~ Bradas Krikščionių

-

Ekspertas nešiojami gaisro technologija, kūrėjas Pyro Piniginės Adomas Wilber paliko ne akmens unturned.

Pirma, piniginės pati yra pagamintas iš tvirtos, žiaurumas-nemokamai dirbtiniais odos.Gyvūnų mirė, kad šis nuostabus.

Interjeras susideda iš USB įkraunamą bateriją, su pakankamai sulčių išspausti šimtai spektaklių.

Adomo rekordas buvo duoti 200 degančių vizitinės kortelės, už vieną šou.Tai reiškia, kad galite būti tikri, kad Pyro Piniginėje yra visiškai patikimas ir veikia kaip laikrodžio, 100% laiko.

Palikti kambario jausmas, kaip Tony Stark.

KIEK SAUGI YRA PYRO PINIGINĘ?

Pyro Piniginė s secret yra tai, kad turinys yra iš anksto mirkyti su itin degus skystis.Tik trečdalis elementus, specialiai apdorotas, jis leidžia saugų elementą, kuris įsiveržia į liepsna ir dega labai greitai, iš anksto mirkyti skirsnis tik.Vienas pursed-lūpų smūgis, ir liepsna dingo.

Visų atsargumo priemonių buvo imtasi, kad tai saugus, bet kaip Pyro Piniginės įžiebia tikrą ugnį, ji TURI būti tvarkomi atsakingai.Išsamią vaizdo atsisiųsti teikiama padės jums viską, ką reikia žinoti.Tūkstančių tūkstančiai "Ugnies Aplankai" buvo parduota Magai visame pasaulyje su puikios, saugios rezultatus.Pyro Piniginės nesiskiria.

IŠSIŽADĖJIMAS: Prašome žinoti, kad Pyro Piniginė ne laivo su žiebtuvėlio skystis reikalingas uždegti turinį, kad jūs įdėti į jį.Dėl vietos įstatymų ir visame pasaulyje laivybos politikos, tai yra neįmanoma.Tačiau jis yra plačiai prieinamas DAUGELYJE parduotuvėse, kurios prekiauja Cigaretėmis ir net galima rasti "Amazon", jei jūs neturite jau šiek tiek.

Žymos: pyro mašina mini, magija, cardistry, just magic piniginės, triukui, mentalism magijos knyga, blokuoti magija, grandinės pabėgti, kortelės piniginės triukui, nuotrauka magija.

Įspėjimas ateina su gudrybė ir instrukcijos
Lytis Unisex
Dydis One Size
Savybės Etapas
Medžiaga Vinilo
Prekės Pavadinimas ZQION
Yra Instrukcija Taip
Tipas Įvairus Prop
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic

Parašyti atsiliepimą

PYRO Piniginės Adam W triukui,Mentalism Magija,Close Up,Gatvės Magija Rekvizitai,Įdomus,Šalies Apgauti,Apgaulių,Gudrybių

PYRO Piniginės Adam W triukui,Mentalism Magija,Close Up,Gatvės Magija Rekvizitai,Įdomus,Šalies Apgauti,Apgaulių,Gudrybių

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti