Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujų Automobilių Belaidžio Carplay Vaizdo Sąsaja AU DI Q3 MMI 3G/MIB Sistemos Palaikymas App " le Carplay Android Auto

Nauja

€184.44

Naujų Automobilių Belaidžio Carplay Vaizdo Sąsaja AU DI Q3 MMI 3G/MIB Sistemos Palaikymas App " le Carplay Android Auto

Funkcija

* Ar paramos belaidžio CarPlay ir belaidžio Android Auto. * Ar parama laidinio CarPlay ir laidinio Android Auto. * Ar darbas su originaliu automobilio rankenėlę kontrolę. * Ar darbas su originaliu automobilio "Bluetooth". * Kurie automatiškai prisijungti prie CarPlay sistema. * Ar Built-in garso apdorojimo lustas pagerinti garso kokybę. * Ar paramos originalus / antrinėje rinkoje Atvirkštinio/Front/360 kamera. * Kurie ateina su HDMI įvestis išorines laikmenas. * Ar lizdas jack kabeliu be pjovimo cable, plug and play lengva parametrai.

Suderinami Modeliai

Funkcijos

* Ar paramos belaidžio CarPlay "iPhone" ir belaidžio Android Auto, skirta "Android" telefono. * Ar parama laidinio CarPlay ir laidinio Android Auto. * Ar paramos telefonu veidrodžio funkciją."iPhone" veikia "Airplay"; "Android" telefonas darbų programą Auto Nuorodą per prijungti USB kabelį. * Ar dirbti su "Google" Žemėlapis, Waze, ir "Apple" Žemėlapių su live eismo informaciją. * Ar dirbti su Spotify", "Apple" Muzikos, "Amazon" ir kt. * Ar balso kontrolė veikia, sakydamas: "Ei, "Siri"..." * Ar dirbti su pradinio ir antrinėje rinkoje galinio vaizdo kamera / priekinė kamera / 360 laipsnių kamera (Dinaminis orientavimo linijos palaikoma). * Kurie ateina su USB įėjimas prijungti išorės saugojimo klausytis muzikos ir vaizdo (iki 1080P). * Kurie yra USB kabelis paramos 5V/1A krovimo. * Kurie ateina su HDMI įvestis, kurį galite prijungti įrenginį, kuris turi HDMI išvestis.EQ reguliuojamas.Aukštos garso kokybės, su kelis juostą (Pop, Rock, Soft, Standartą ir pan.).Paramos originalios OEM valdymo mygtukai

Išsamiai Vaizdai

CarPlay Modulio Po Įdiegimo

Jis suderinamas su daugeliu U D I Modelius

Pakuotės Turinys

Kaip naudoti?

Paspauskite "Navi" įjungti įveskite CarPlay sistema Paspauskite"INFO" naudoti "Siri"

Kabeliu

Lengva įdiegti

Žymos: "android" audi q3, audi q3 8u "android", carplay 2 oro, vw radijas su carplay, audi mmi atnaujinti, mmi, audi q3 ekranas, audi q2 carplay, "android" auto yaris, benz dėžutę.

Sąsaja hdmi lvds
Elemento Dydis 148*94*23 mm
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Audi
Din Vienas Din
Įtampa 12V
Prekės Svoris 1.5kg
Prekės Pavadinimas carsara

Parašyti atsiliepimą

Naujų Automobilių Belaidžio Carplay Vaizdo Sąsaja AU DI Q3 MMI 3G/MIB Sistemos Palaikymas App

Naujų Automobilių Belaidžio Carplay Vaizdo Sąsaja AU DI Q3 MMI 3G/MIB Sistemos Palaikymas App " le Carplay Android Auto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti