Parduotuvė pagal Kategorijas

100vnt Vaikai, Vaikai, Aišku, Širdies formos Lucite Dervos Nagų Dailė Žiedai

Nauja

€10.79

Medžiaga: Lucite/Derva

Dydis: 13-14-15MM Mišrus

Garantija ir Grąžinimo Politikos Mes grąžinsime daiktai ne bet kokios priežasties, jei jūs suteikiate mums pranešimą per 14 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate juos.

Grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekė yra grąžinama į savo pradinę būklę.Gauti elementą, mes grąžinsime iš karto.Ne defektas Prekės pirkėjui reikalauti mokėti už dvi būdas laivybos krovinių.Laivybos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

Laivybos Politika, Mes išsiųsti Registruotu oro paštu, DHL,UPS, FEDEX ar AVS.Mes pasirinkite greitas ir patikimas būdas pristatymo.Sutaupyti laivybos ir safter pristatymo.Tarptautinės Pirkėjas prašome atkreipti dėmesį:

1> Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir shippingcost.

2> Prašom Patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/ pirkti.Laivas visame Pasaulyje, išskyrus(Italija,Prancūzija,Afrika) Pristatymo laiką:

--Oro paštu:Paprastai,apie 1-2 savaites, AZIJOJE,Vakarų Euro,Šiaurės Amerikoje.

--Oro paštu:Paprastai,apie 2-3 savaites Pietų Amerikoje,Vidurio rytuose,Rytų Euro,Arika.Prekės bus išsiųstos per 24 val., kaip tik jūsų mokėjimo patikrinti.Kartais terminas bus atidėtas dėl trūkumo.Tačiau,mes jus informuosime elektroniniu Paštu.Jei jums atlikti mokėjimą per alipay.Mes laivas alipay'saddress TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas alipay yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes neturime laivų P. O. Box ir APO/FPO adresai.

Mokėjimo informacija,Konkurso Politikos ir Sąlygos, priimame Alipay & Banko pavedimu,ir someother mokėjimo būdų.PLZ susisiekite su mumis dėl daugiau informacijos el. paštu.Mes tik laivas savo alipay patvirtino adresą.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas nuo aukciono.Kainos yra sutartis,PLZ tik įsigyti kurią ketinate mokėti ne mokėtojas bus pranešta apie alibaba ir gauti nemokamos item strike.Mes pasiliekame teisę CANCLE kainos pasiūlymo iš alibaba nariai su Nuline/Neigiamas/Asmeninio grįžtamojo ryšio.Tokią kainą pasiūliusiam pirkėjui, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą.Jei šių terminų ir sąlygų nebūtų priimami jumis,pls donot kainos pasiūlymą.

Susisiekite su mumis ir maitinkite atgal Dėl didelės apimties atsiliepimų, mūsų sistema sukurta taip, kad palikti teigiamą atsiliepimą apie jus, kai gavome teigiamą grįžtamąjį ryšį.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.Mes appreceate jūsų teigiamus atsiliepimus.

AČIŪ!!

Žymos: auksinės širdies žiedas, žiedas van gogh, vaikai žiedas, vaikas žiedas, dvigubas žiedas, sidabro, istorija marškinėliai, gimimo žiedas, dropship juvelyriniai dirbiniai, aišku žiedas, nagu žiedas.

Nustatymo Tipas NĖRA
Proga Šalis
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas NĖRA
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Lytis Merginos
Formos\modelis Širdį
Elemento Tipas Žiedai
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

100vnt Vaikai, Vaikai, Aišku, Širdies formos Lucite Dervos Nagų Dailė Žiedai

100vnt Vaikai, Vaikai, Aišku, Širdies formos Lucite Dervos Nagų Dailė Žiedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti