Parduotuvė pagal Kategorijas

61pcs Mėlyna Aukso Konfeti Odos Bordo Balionų Girliandą Arka, Rinkinys, Gimtadienio, Vestuvių, Valentino Diena-Metį Šaliai Dekoro

Nauja

€3.59

Pakuotė:

15 x 5 colių baltos spalvos balionai

15 x 5 colių mėlynos balionų

10 x 12 colių baltos spalvos balionai

10 x 12 colių mėlynos balionų

10x aukso Blizgučiai balionai

1 x 5m ballloon grandinės

Savybės:

Netoksiškas lateksiniai balionai: Tai tamsiai mėlyna atitikimo balionai yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.jis yra netoksiškas ir sunku susprogdinti.Jie yra saugūs naudoti ir žaisti su vaikais.

Puikus Dekoracijos: Šios šalies balionai pridėti romantišką ir šventinę atmosferą jūsų grupė, baby shower, vestuvės, gimtadienis, Valentino Diena šalis, gimtadienio, vestuvių dušas ir kt.

Užpildyti su oru arba helio: Šių 60 šalies balionai gali būti helio ir oro, jie tinka, todėl didelė ir graži balionų girlianda.Jie gali būti pakabinti ant virvelės visoje patalpoje arba susieta su dideliu krūva balionų.

Bet KUR - Tai balionų arkos atrodo neįtikėtinai vakarėliuose, vestuvėse, kūdikių dušai ir renginius, taip pat yra puikus naudoti parduotuvių vitrinose, muges, įmonių ir reklaminius renginius.tegul tiesiog pasakyti, kad jūsų draugai bus manote, kad esate NUOSTABI, sukurti toks stulbinantis ir kvapą ekranas.

"PASIDARYK pats" BALIONŲ GIRLIANDĄ - Tiesiog išpūsti balioną, stuff, mazgas į skylę, dekoratyvinės juostelės, rekomenduojame, įvairių spalvų, smūgis įvairių dydžių, kaip ir mūsų vaizdą, kad girliandą atrodys gražus.

DĖMESIO & ĮSPĖJIMAS - TAM tikra spalva skirtumas bus rodomas po plėtra, tačiau spalvų poveikis bus geresnis.Prašome nepilkite per daug balionas, bet ir vengti saulės spindulių, perkaitimo, nurodė objektų ir per didelės trinties.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio pelėsių/latekso

Dydis: 5inch/12inch

Svoris: 100g

MONTAVIMAS SAVO BALIONAI:

1 žingsnis: Susprogdinti kai kurie balionai su balionas siurblys, tada tie mazgai,

2 žingsnis: Vieta mazgas per dekoravimo juostelės, praleisti skylę, jei balionai yra per stora.

3 žingsnis: Naudokite stiprius klijus taškų lengviau maži balionai užpildyti spragas, baliono.Nelieskite klijai punkte, jokiais įrankiais ar pirštų, bet tiesiog paspauskite objektą ant klijų tašką.

4 žingsnis: Įsitikinkite, daugiau pyszny ieškote, pridėti šiek tiek eukalipto, plaukų garbanojimo juostelės, gėlės, lapai, tiulio ir daugiau.KASPINAS - Jums gali tekti pakabinti balioną arkos arba garliava, juostelės padės jums.

Žymos: balionas lašas, balionų girliandą, balionu folija širdies, balionų girliandą rožinė, balionai aukso, drugelis dekoracijos, padaryti suknelė, balon rose, arch balionas, arch balloon.

Kilmės KN(Kilmės)
Forma, Stilius Ovalo formos
Proga Motinos Diena
Klasifikacija Ballon
Rinkinys Tipas Taip
Skaičius, Vnt 61pcs
Medžiaga Latekso

Parašyti atsiliepimą

61pcs Mėlyna Aukso Konfeti Odos Bordo Balionų Girliandą Arka, Rinkinys, Gimtadienio, Vestuvių, Valentino Diena-Metį Šaliai Dekoro

61pcs Mėlyna Aukso Konfeti Odos Bordo Balionų Girliandą Arka, Rinkinys, Gimtadienio, Vestuvių, Valentino Diena-Metį Šaliai Dekoro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti