Parduotuvė pagal Kategorijas

"Android" Automobilio radijo Dodge RAM 1500 3500 2013 2016 2017 2018 automobilių GPS navigacijos headunit stereo Imtuvas 128G

Nauja

€457.33

"Android" Automobilio radijo Dodge RAM 1500 3500 2013 2014 2015 2016 2017 2018 automobilių GPS navigacijos headunit stereo Imtuvas 128G

Už-Dodge RAM 1500 3500 2013-2018 m.

Produkto Informacija: 1. Operacinė sistema: "android" sistema 2. Atmintis: Standartinis 4GB 32GB/64GB /128G 3. Ekrano Dydis: 10.5 colio 4. Laikmenos formatas: MP3/ MP4/WMA/JPEG ir t. t 5. Vaizdo formatas: Remti HD 1080P/4K ISP ekrano 6. Ekrano skiriamoji geba: 1200*1600 skaitmeninis ekranas ar didesnis), su dvejopo zona funkcija.Savybės: 1. USB jungtis: USB 2.0 host/USB OTG 2. Built-in Built-in Appsatellite signalas/32-bit Renesas/MCU gavimo modulis. 3. Built-in wi-fi(naudoti hotspot išmaniuoju telefonu prisijungti prie interneto) 4. Įmontuota BT, BT telefono ranka ryšio sinchronizavimo kontakto 5 sąrašas. Built-in " Google Play Store, app , parsisiųsti programėles, ko jums reikia 6. Palaiko Apple "Telefoną ( C ARPlay ), "Android" Telefoną ("Android" Auto) mobilųjį telefoną sujungimo funkcija 7. Paramos originalus automobilio funkcijas (pvz., oro kondicionavimo sistema, atmosfera žibintai, vairo funkcija, originalus automobilinis atbulinės eigos vaizdo ir kt.) Prašome Atkreipti Dėmesį, 1. Mūsų produktai palaiko visų modelių pažymėtus metus.Jei jūsų automobilio prietaisų skydelyje yra toks pat kaip ir žemiau esančio paveikslėlio, galite įsigyti šį produktą tiesiogiai. 2. Jei nesate tikri, ar modelis, jūsų automobilis yra suderinama su mūsų produktus, prašome siųsti mums informaciją apie jūsų automobiliui: yra.Automobilių b modelis.Gaminti metų c.Nuotraukos konsolės centras 3. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą.Bet padėti čia mes stengiamės dėl jūsų.

Apie įrengimas pasiūlymą, įsigiję: Mes rekomenduojame, kad jūs rasite profesionalus montuotojas jūsų vietovėje, arba įdiegti navigatorius automobilio garso ir vaizdo įrašų parduotuvėje, kurioje galima sutaupyti laiko ir išvengti įrenginio gedimų, ar jūsų automobilis dėl netinkamo įdiegimo.Žinoma, jūs galite taip pat susisiekti su mumis, mes padėsime jums pirmą kartą.

Pakuotės Turinys: GPS žemėlapis, USB laidas, AUX kabelis, RCA kabelis, Maitinimo kabelis, Automobilinis GPS navigacijos, Tarptautinis standartas, kartoninė dėžutė.(Mes išmokyti jus su pakinktai pagal centrinio valdymo schema, kurią jūs pateikiate, kuri gali nesutapti su vaizdą, tačiau tai neturi įtakos veikia ne visi.)

Pastaba: 1. Prašome siųsti mums savo nuotrauką centrinio kontroliuoti savo automobilį, siekiant užtikrinti, kad produktas modelis yra suderinamas 2. Prašome siųsti mums modelio ir metų automobilio užtikrinti, jei GALI protokolo tinka originalios automobilių. 3. Jeigu turite kokių poreikius, prašome susisiekti su mumis.

Daugiau Funkcijų : 1. Originalus Vairas Kontrolė Suderinama su dauguma vairas kontrolės funkcijas.Atkreipkite Dėmesį: vieneto kabelis ateina su canbus, ji gali tiesiogiai naudoti mygtukus , už vieneto kabelis be canbus, jums reikia nustatyti mygtukai tyrimo funkcija 2. Paramos Carplay "Apple" Telefoną (CARPlay),judriojo telefono ryšio tinklų sujungimo funkcija 3. Paramos Veidrodis Susieti Bet kokį turinį į "Android" arba " IOS " išmaniesiems telefonams, gali būti parodomi ekrane mašina, todėl jūs galite žiūrėti vaizdo įrašus dideliame ekrane.Už "Android" telefonams, jūs netgi galite naudoti USB kabelį, kad būtų pasiekti du-būdas kontroliuoti prieigą prie telefonų knygas ir žemėlapius , Muziką ir kt. 4. Paramos GPS + Glonass Dual palydovų, siekiant nustatyti buvimo vietą tiksliau ir rasti tinkamą maršrutą, mes naudojame GPS + Glonass dual palydovinės padėties nustatymo sistema, galite prieiti prie įvairių internetinių žemėlapių, pvz., "Google Maps", ir kitos GPS programos.

Apie mus: produkto: -Mūsų kiekvienos mašinos turi būti išbandomi ne kartą prieš ją gali būti laivą iš gamyklos.Už įrengimas: -Plug and play, nereikia iškirpti prietaisų skydelio ir veido. -Mes rekomenduojame visos prekės yra įdiegta specialistai.Žinoma, jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite jaustis laisvai susisiekite su mumis. -Po įdiegimo, oro kondicionavimo informacija bus rodoma.Taip pat galite valdyti ekrane ir kt.Už pristatymas: -Mes turime šis žaidėjas atsargų dabar ir galėtų organizuoti greitas pristatymas jums.Aptarnavimo po pardavimo: -Mes turime profesionalus inžinierius komanda padės jums jei jums reikalinga pagalba, ir mes siūlome jums profesionalų aptarnavimą po pardavimo, jei jūs perkate šį produktą mūsų parduotuvėje.Jūsų įvertinti yra mūsų anksto motyvacija: * Jei jūs esate laimingas, po to, kai gavote mūsų produktus, prašome palikti mums 5 pradėti atsiliepimus, savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus geriausia varomoji jėga už mus. * Jei esate nepatenkinti su šiuo pirkimu, nereikia atidaryti ginčų, prašome susisiekti su mumis, mes jums palaikyti ryšį su jumis, kol problema bus išspręsta.

Žymos: dodge ram 2500 jutiklinis ekranas radijas, "bluetooth" automobilio radijo, din android sportas, dodge įkroviklis, stereo, miracast, garsiakalbis, valdytojas imtuvu, automobilis stereo - "android" automobilių, vėliavos ispanija, medžiaga indija.

Modelio Pavadinimas Dodge RAM 2013 -2018
Operacinės Sistemos "Android"
Rezoliucija 1200*1600
Sertifikavimo CE
Specialios Funkcijos Radijo Imtuvas
Ekrano Dydis 10.4"
Sąsaja AUX/USB
RAM 4G
OSD Kalba Ispanijos Baskų
Galia 4*60W
Max Išorinė Atmintis 64G
Prekės Svoris 5kg
Įtampa 12V
Din Dvigubas Din
Dodge Modelis Ram 3500
Medžiagos Tipas ABS
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis DODGE
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Dydis 10.5 colių
ROM 128G
Skaitmeninės Medijos Formatas mp3
Speciali Funkcija Paramos 4G Tinklo
carplay Parama

Parašyti atsiliepimą

"Android" Automobilio radijo Dodge RAM 1500 3500 2013 2016 2017 2018 automobilių GPS navigacijos headunit stereo Imtuvas 128G

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti