Parduotuvė pagal Kategorijas

Aifixer Duomenų Perkėlimo Linija Korllo Žaibo Žaibo OTG "IOS", "iPhone", "iPad" Foto Vaizdo Pokalbių Įrašų Perdavimo Kabelis

Nauja

€22.31

Aifixer Duomenų Perkėlimo Linija Korllo Žaibo Žaibo OTG "IOS", "iPhone", "iPad" Foto Vaizdo Pokalbių Įrašų Perdavimo Kabelis

Įrašykite mūsų parduotuvėje mėgstamų Parduotuvė !Mes atnaujinti NAUJĄ daiktus, ir suteikti tam tikrą nuolaidų daugiausia !Prašome don ' t miss it!Ačiū !

Jei jums reikia daugiau produktų ar jūs esate didmenininkas, susisiekite su manimi gauti gerą nuolaidą.Whatsapp: +86 157 1198 4729. Jis tinka tiesioginį ryšį tarp " IOS " įrenginius, skaityti, nuotraukas ir vaizdo įrašus.Pavyzdžiui, "iPad" prisijungia prie iPhone skaityti, nuotraukos ir duomenų perkėlimo į "iPhone".IOS 12.4 ir aukščiau, parama duomenų perkėlimo iš senojo ir naujojo iphone, ryšio metodas duomenų migracija: 1. Prisijungti logotipas laido gale prie senojo "iPhone" / "iPad 2". Prisijungti pabaigos žodžio "host" į naują "iPhone" / "iPad".Naujas telefonas yra naujas telefonas, kuris nebuvo įjungta 3. Kai seni ir nauji "iphone" / " ipad kartu, seni telefonai bus prasme, naujas, 4. QR kodas bus rodomas naujas mobilusis telefonas.Imtis senų mobiliųjų telefonų nuskaityti QR kodą, naują mobilųjį telefoną ir pradėkite duomenų migracija 5. Paramos iPhone 12, 12Pro, 12Pro Max, 11, 11Pro, 11Promax, Neww SE, XR, XS, XS Max, X, 8, 8 Plius " ir kt.

Susisiekite su mumis:

Mes esame Didmeninės ir mažmeninės prekybos bei mobilusis telefonas, LCD remonto dalių ir pagrindinės plokštės taisymas įrankiai , Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Baltijosvm.lt messgae didesnių tvarka.Ačiū .

Vežimą :

Mes išsiūsime prekes, kai jums patvirtino, kad per 3 dienas (išskyrus Švenčių ir savaitgalio ).Jei mes neturime laivas per 3 dienas ,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu ir atnaujinti pristatymas dienų už jus , Ačiū .

Apmokėjimas :

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo, "Western union", "Moneygram" ir TT (Banko pavedimu)!Mes tik laivas Baltijosvm.lt Adresas Tik , įsitikinkite, adresas ir kontaktinis vardas Baltijosvm.lt yra teisinga !Rusijos pirkėjai, prašome palikti savo vardą , pavardę, Ačiū !

Grįžta & Pakeitimo :

Visi daiktai yra Patikrinti ir Supakuoti į gerą condiction,jei esate nepatenkinti mūsų produktus ,prašome susisiekti su mumis per 30days pakeisti arba Grąžinti pinigus !

Atsiliepimai :

Gavę elementą ir patenkinti su produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.Mes palikti 5 balai DSR atsiliepimą apie jus.Iškilus klausimams, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti bylą per Baltijosvm.lt.

Žymos: hdmi ugreen, ryškus žaibas kabelis, iphon usb, 20w kabelis, floveme iphone otg, uv-c vaizdo transliacijos otg, otg, instand iphone foto spausdintuvas, pritaikyti otg, oem žaibo kabelis.

Prekės ženklas Korllo
Modelio Numeris Duomenų Perkėlimo linija
Pavadinimas Žaibo Žaibo OTG
Su Magnetinėmis No
Medžiaga Kita
Įtraukti Vienetų 1
Produkto pavadinimas Duomenų Perkėlimo Kabelis
Funkcija Foto Vaizdo Pokalbių Įrašų Perdavimo Kabelis
Parama Už "iPhone", "iPad"
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Aifixer Duomenų Perkėlimo Linija Korllo Žaibo Žaibo OTG

Aifixer Duomenų Perkėlimo Linija Korllo Žaibo Žaibo OTG "IOS", "iPhone", "iPad" Foto Vaizdo Pokalbių Įrašų Perdavimo Kabelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti