Parduotuvė pagal Kategorijas

Eco-oda pagalvėlė su "Mitsubishi" emblema (dydis: 32x32 cm, spalva: smėlio spalvos su juoda įterpti, nuimamas užvalkalas su užtrauktuku)

Nauja

€10.86

Мицубиси yra viena labiausiai klestinčių gamintojai iš Japonijos mašinos.Ir tiems, kurie nori tai užsienio automobilių yra nuolat auga, po visų, Mitsubishi savininkai tiesiog nežino, ką automobilių problemos, jų automobiliai yra puikiai įrengtas, nepriekaištingai darbus ir gražiai trupa bet keliai.

Siekiant tinkamai organizuoti salonas savo mėgstamą automobilį, ji yra pakankamai, kad spartės firminių aksesuarų vieno stiliaus.Automobilių interjero, pagalvę su "Mitsubishi" emblema yra puikus.Ji atrodo labai įspūdingas.Viduryje, juodame fone pavaizduotas visų žinomų logotipas мицубиси (trys rombas, raudona) ir, pagal jame yra užrašas su gamintojo vardą.

Pagalvės pati yra pagaminti iš specialios šiuolaikinė medžiaga-eko-odos.Tokia dirbtinė oda yra labai stovėti bet kokios taršos, ir, jei reikia, ji yra lengvai valomi, be to, ši medžiaga yra higieniška ir malonus liesti.Pagalvė su simboliais мицубиси ne tik puošia interjerą, bet taip pat tarnauja keleivius, automobilių kelionės metu, kad jūsų kelionė kaip malonus, kaip įmanoma.Pavyzdžiui, jis tinka patogiai, poilsio ir miego.

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, leopard pagalvė, pagalvę už meilužio, dirbtiniais kailiais pagalvė, užvalkalas standartas, bohemijos pagalvė, pagalvė ragana, grindų pagalvės, mielas kaklo pagalvė, kūdikio kaklo parama.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Eco-oda pagalvėlė su

Eco-oda pagalvėlė su "Mitsubishi" emblema (dydis: 32x32 cm, spalva: smėlio spalvos su juoda įterpti, nuimamas užvalkalas su užtrauktuku)

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti