Parduotuvė pagal Kategorijas

Vaikai Spalvinga Mini 3mm Stiklo Karoliukai String Zawalcowany Gija, Viela Omaras Sąsagos "PASIDARYK pats" Padaryti Papuošalai, Karoliai, Apyrankės Aksesuaras Žaislas

Nauja

€7.01

Vaikai Spalvinga Mini 3mm Stiklo Karoliukai String Zawalcowany Gija, Viela Omaras Sąsagos "PASIDARYK pats" Padaryti Papuošalai, Karoliai, Apyrankės Aksesuaras Žaislas

Informacija:

PUIKI DIY: Plastikiniai karoliukai vaikams, plačiai naudojamas, tinka priėmimo papuošalai, pavyzdžiui, apyrankės, karoliai, žiedai, apyrankės ir kt.Sukurti įvairių formų gėlių, žuvies, statinės, apskritimai, žvaigždės, daugiakampių.Spalvingų ir ryškių spalvų.

PATVARI MEDŽIAGA: stiklo karoliukų rinkinys nebus supeliję, drėgnu, surūdiję, šviesos ir nesukels streso.Ji gali būti saugiai naudojamas vaikų.Jis yra daug spalvų ir yra labiau tikėtina, kad pritraukti vaikų dėmesį.

VEIKLOS ĮGŪDŽIŲ, PAGERINTI: Jis skatina kūrybiškumą ir savarankišką mokymąsi ir pagerina vaiko motorinius įgūdžius ir rankų judesių koordinavimą.Naudodami mini sąskaitas su savo šeima gali padidinti meilė tarp savo šeimos.

PILNAS KOMPLEKTAS: 7500 vienetų nepermatomo spalvoto plastiko granulių patenkinti spalva ir kiekis, rankų darbo gaminių, Karoliukai dėžutėje 15 spalvų, su meškere 1 roll 0,8 mm skaidrus žuvų siūlai, 1roll 0.8 mm, aukso, vario viela,20pcs Omaras Sąsagos, 100vnt 5mm Atidarymo Žiedų ir 120pcs Auskaru Kabliukai į dėžutę, 6 spalvų.

PATOGUS NAUDOTI: Lengva transportuoti ir laikyti, spalvotų karoliukų kiekvienos spalvos yra saugomi aukštos kokybės konteineriai.Jis yra patogus jums surinkti, transportuoti bei sandėliuoti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Šių spalvingų karoliukų atrodo gana fantazijos papuošalų ir amatų dizaino.

Poveikis yra labai gražus, turtingas spalvų, be abejo, jūsų pasirinkimas "PASIDARYK pats".

Tinka "PASIDARYK pats" apyrankės, vėriniai, papuošalai drabužiai, papuošalai, aksesuarai, dovanos, drabužiai ir kiti amatai.

Ideali spalva ir dydis idealiai tinka, meninių projektų, audinių ornamentais ir įdomių papuošalų kūryba.

Perlai gali padėti vaikams išmokti sudėti, atimti, padauginti, gauti vaizdinėmis priemonėmis, įsiminti skaičių.

"PASIDARYK pats" zawalcowany papuošalai medžiaga: stiklas

Dydis:

Granulių: 3mm

Skaidrus Žuvų Temą: 8m x 0.8 mm

Varinė Viela: - 4,5 m x 0,8 mm

Omaras su Sagtimis: 12 x 7mm

Kiekis: 450-500 vienetų per spalvos, 7000-7500 vienetų viename lange

Tinka: karoliai, apyrankės, auskarai, reikmenys, ir tt

Pakuotė:

1 Set x Įvairių spalvų Karoliukai (vid. 7000pcs)

1 x Skaidrus Žuvų Sriegis

1 x Aukso, Vario Viela

20 x Omaras Sąsagos

100 x 5mm Atidarymo Žiedai

120 x Auskaru Kabliukai(6 spalvos/ 20pcs per spalva)

Pastaba:

Mažų objektų, vaikai turi būti naudojamas prižiūrint suaugusiems, kad būtų išvengta valgyti.

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: variniai juvelyriniai dirbiniai, vielos, stabdžių kabelis teflono, metalinės vielos, mano littl poni žaislas, kablys omaras, nerf slopinantys, nerf apyrankė, rutuliuko labirintas žaislas, žaidimas apyrankė, apyrankė.

Temos Gyvūnai Ir Gamta
Modelio Numeris Vaikai "PASIDARYK pats" Spalvinga Stiklo Karoliukai Padaryti Papuošalai, Aksesuarai Žaislas
Įspėjimas PADARYTI NE ĮDĖTI JĄ Į BURNĄ
Amžius Suaugusieji
Tipas Kita
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)

Parašyti atsiliepimą

Vaikai Spalvinga Mini 3mm Stiklo Karoliukai String Zawalcowany Gija, Viela Omaras Sąsagos

Vaikai Spalvinga Mini 3mm Stiklo Karoliukai String Zawalcowany Gija, Viela Omaras Sąsagos "PASIDARYK pats" Padaryti Papuošalai, Karoliai, Apyrankės Aksesuaras Žaislas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti