Parduotuvė pagal Kategorijas

AK88 Universal 6 Pirštus Valgyti Vištienos Gamepads, skirtų "IOS", "Android" Telefonai Valdytojas Atsižvelgiant Tikslas Gaisro Mygtukai Kreiptuku PUBG

Nauja

€3.94

Aprašymas:

Savybės:

1. Mobiliojo duomenų valdytojo funkcijas, naujas, jautrumas, silikono padas, fizinio spaudimo, jokio uždelsimo.Mobiliojo duomenų valdytojas yra ekologiškas ir patogus naudoti, kuri gali savo telefono ir rankena.

2. Valdiklio funkcijos 1200mAh didelis baterijos, gali nepertraukiamai veikti iki 10 valandų, saugus ir ilgalaikis, ir ji gali įkrauti akumuliatorių.

3. Valdiklis palaiko daugumą mobiliųjų telefonų, kuri yra skirta telefonams skirta "iOS", ir jis tinka "Android" telefonus su telefonu, plotis tarp 67-90mm/2.64-3.54 pagal(maždaug) .

4. Duomenų valdytojo funkcijas, įmontuotą elektros energijos tiekimo ir šilumos išsiskyrimas, šešių pirštų dizainas problemą gali išspręsti jūsų mobilusis telefonas yra karšto ir užšaldyti ir rėmo nuleisti, kuri yra naudinga problemai spręsti nepakanka akumuliatoriaus galia

5. Duomenų valdytojas yra matomas fotografavimo stiliumi, kuris neužkerta ekrano, ir jis neuždengtų klavišus, ir jis tinka mobiliųjų telefonų.Rankeną galima pasukti 90 laipsnių be blokavimo ekraną.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS + silikono + nerūdijančio plieno

Modelis: AK88

Pakuotės dydis: 16.8 * 12.7 * 5.3 cm/6.61*5*2.09 į

Taikomas dydžio mobilus telefonas: 67-90mm/2.64-3.54 į

Svoris: apie 280g

Pakuotė:

1 * Rankena

1 * Naudotojo Vadovas

1 * USB Įkrovimo Kabelis

Pastabos:

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos, nuotrauka negali įrodyti faktinį spalva elementą.Dėkojame už supratimą.

Žymos: pirštu sleev pubg, mygtukas usb, usb laidinė valdytojas controle " microsoft xbox o, telefonas pubg, pubg valdiklis su aušinimo ventiliatorius, ios klaviatūros pubg, joypad valdiklį "android", gamepad sega, gamepad k21, mūšio laukas.

Suderinamos Prekės/Modelis Kita
Parama Dropshipping/didmeninės
Prekės Pavadinimas Liplasting
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

AK88 Universal 6 Pirštus Valgyti Vištienos Gamepads, skirtų

AK88 Universal 6 Pirštus Valgyti Vištienos Gamepads, skirtų "IOS", "Android" Telefonai Valdytojas Atsižvelgiant Tikslas Gaisro Mygtukai Kreiptuku PUBG

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti