Parduotuvė pagal Kategorijas

ShengOne natūralios Odos Mados Linijos Band Apyrankė "Apple" Žiūrėti Series 5 4 40 44MM Pakeitimo Priedai Dirželis 3 2 1 38 42

Nauja

€8.30

Aprašymas

ShengOne natūralios odos mados linijos juostos "Apple" Žiūrėti visus serija, iš S5 į S1, įskaitant atveju dydis 38mm, 40mm, 42mm ir 44mm.Tai watchband yra pagaminti iš subtilus ir kokybiškos odos, suteikia jums patogiai ir gamtos paliesti jausmas, kai jūs turite jį aplink riešą.Du antkakliai geriau dėvėti patirties ir ilgiu.

Lengva įdiegti ir pašalinti, nr. priemonė, reikia.Madingas watchband padeda pakeisti savo išvaizdą akimirksniu.

Kas įskaičiuota

1X visiškai Nauja, natūralios Odos Watchband.Prašome atkreipti dėmesį, tai tik juostos parduoti, o NE apimti žiūrėti.Visi produktai tik su paprasta pakuotė.

Pranešimas

1. Mes vertiname jūsų jausmas, ir jūsų pasitenkinimas yra viskas, ko mes siekiame.Jei esate patenkinta tuo, ką pirkote, palikite mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

2. Jei jūs neturite patenkinti dėl bet kokios priežasties, arba jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Baltijosvm.lt Pranešimus, galite visada gauti mūsų sprendimas gana greitai mūsų darbo laiką.

3. Visi paketai yra tikrinami dėl žalos, kol jie laivų, iš mūsų sandėlio.Jei jūsų paketas buvo pažeista tranzitu, nedelsdami susisiekite su mumis.

4. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Dėl didmeninių klientų, mes jums siūlome didmeninę kainą, o jeigu jūsų užsakymo suma yra viršijama, USD150, mes išsiųsti jūsų siuntų express pristatymo būdą(EMS, DHL, FedEx ir pan.), kuris trunka apie 6-10 dienų(išskyrus atokiose vietovėse) pristatymą.Drop laivyba klientui, mes tiesiogiai siųsti paketą į savo klientų ir nekils jokių mūsų informaciją ant pakuotės.Prašome atkreipti dėmesį, Ekonomikos Laivybos metodus, pvz., Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Yanwen Ekonomikos Oro Pašto negali stebėti paketą informaciją, jei tai yra iš Kinijos.Dėl kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

DUK

Klausimas: Kiek Laiko Tai Paprastai Imtis Proceso Tvarka?

A: Jis nukelia mus vieną arba dvi darbo dienas apdoroti užsakymą (prieš išsiuntimą).Kai užsakymas yra išsiųstas, jums bus gauti siuntimo atlikti pirkimą iš Baltijosvm.lt Pranešimus.

Q: Apie Paketų Stebėjimo Informaciją.

A: kai laivybos metodus, pvz., Yanwen Ekonomikos Oro Paštu, Sunyou Ekonomikos Oro Paštu, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir kiti Ekonomikos laivybos metodai negali rodyti paketo informacija, kai prekės išeiti iš Kinijos.Kitų laivybos metodus, jūs galite sekti savo siuntos svetainėje sekimo nėra.jei užsakymo informacija.

Q: Kaip Sekti Savo Užsakymą?

A: Jūs galite sekti jūsų sklype per www.17track.com su sekimo nėra.su sąlyga, kad informacijos.

Žymos: italijos linijos "apple" žiūrėti, appl tv, tv, į fitbit mokestis 2, "Bluetooth", itališkos odos juostelėmis žiūrėti, lenovo paleisti, fitbit 2 juosta, metalo, kontrolės tv, italijos riebi oda žiūrėti juosta.

Prekės Pavadinimas ShengOne
Funkcija Tiesioginis Pranešimas
Tipas Dirželis Žiūrėti
Suderinamumas ios
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kalbos Norvegų

Parašyti atsiliepimą

ShengOne natūralios Odos Mados Linijos Band Apyrankė

ShengOne natūralios Odos Mados Linijos Band Apyrankė "Apple" Žiūrėti Series 5 4 40 44MM Pakeitimo Priedai Dirželis 3 2 1 38 42

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti