Parduotuvė pagal Kategorijas

Agita 10 WG Housefly Medicina 100 g Housefly Atstumiantis Skristi atstumiantis. Patogus ir Sveikas Gyvenimo Be Juodosios Musės

Nauja

€23.26

AGITA 10 WG SUDAERIYEN GRANULIŲ 100G KARASINEK ILACI

GRANULIUOTI KARASINEK ILACI

BENDROS CHARAKTERISTIKOS:

Agita10 WG flys, susipažinę kenkėjų gynimo dirbti iš logika skirtingų juda TIK KARASINEK MÜCADELESI gaminami specialus produktas.

Veikliosios medžiagos visame pasaulyje Imago flys kovoje už sėkmingą produkto.

Vandenyje tirpių granulių pavidalu kitų produktų, palyginti su daugiau konkrečias naudojimo metodus ir taip, kad asmuo ir vietos, specialūs sprendimai üretebilmek įrenginiai.

Formulė saldainiai ir hormonai, dėl produkto tiesiogiai naudoti pasiruošę ir vartotojo varginantis mišinio paruošimo Hassel kurtarmaktadır.

Tai durumamatör puikiai tinka naudotojams, su kolaylıktır.

Galima karasineği paviršiaus išsitraukia ir kontakto su tiek ir tiek karasineğin produktą galima valgyti per poveikį...

Agita10WG, Dulkių paviršiai ilgiau apsauga.

TAIKYTI IR NAUDOTI INFORMACIJĄ

Agita 10WG flys Ilacı emmeyecek paviršių.Plytelės, Langų pervazlarıvb...

Spreyhalinde Purškiant gali būti taikomos.

Šepetys Su tapyba gali būti taikomas metodas.

Paprasta konteineriai spąstus solüsyonlar (jei įmanoma).

POVEIKIS: Agita10WG flys medicina, Klimato sąlygas ir naudojimo, priklausomai nuo formato 4-8 haftakalıcı ir apsauginį poveikį sürdürebilmektedir.

Apie flys

Savo namuose, çiftliğinizi , hayvanlarınızın huzurunu iškraipo ir ligos, nuo karasinekler informacijos apie tai, kas pabandyti?

Pilnai įrengta priešas yra karasineklerle kovoti už jų struktūrą reikia žinoti.

Housefly (Musca domestica), dvi paukščių (Diptera) takımının Muscidae familyasından vabzdžių.Ilgis 5-8mm, pradedant spalva bendras tamsiai pilkos ir juodos spalvos ir gali skristi natūra.Uždaryti tipas yra prieinami.Karasinekler, Yra Pusiaujo plinta iš rytų į vakarus.

Kiti böceklerdeki kaip karasineklerin de skeletas.Bet odos chitinas denilen yra padengtas kietos medžiagos ir pilvo srityje esančių dešimtis boşluktan labai patogus kvėpavimo verebilir.

Karasinekle Kovoti Su Figūros

Flys, bet kur pasaulyje, yra didelė problema.

Karasinekleri gali sunaikinti.Todėl, jų sumažinti jų skaičių reikia kovoti.

Flys mücadelesini 3 gali tikrinti pagal: Administracijos ir Struktūrinių Spręsti Biologinės kontrolės Cheminių medžiagų kontrolės

1. Idarive Struktūrinių Spręsti

Ši kova formos pulko funkcijų, surinkimo, saugojimo apima tokias temas, kaip.Pulko architektūros bruožus, naminių paukščių viduje - ventiliacijos, naminių paukščių zemininde kaupiasi vandens drenažas yra svarbu.

Lervos sulu gübrede lengviau ürediklerinden, kad reikia būti laikomi sausai.Trąšos gali gilus ir siauras į duobes depolanmalı, üzerleri turi būti padengtas nailono medžiagos.Trąšų srityje yra serpilecek, labai plonas sluoksnis sparging greitai sausas, turi būti pateikta.

2. Biologinės kontrolės

Gamtos, pusiausvyros halindedir.Skrenda virš-kontroliuoti masinio būtybių, skristi veisimosi ir gyvenimo dalys yra rasti natūraliai.Sineklerle kaip musės kontroliuoti masinio šie padarai turi stebėti ir saugoti.

Šie padarai yra: Viščiukai: Larya ir pupayı vieta.Juodoji kardžuvė Paukščių: Skristi kiaušinių ir larvayı vieta.Juoda balta naminių Paukščių (Gübrede gyvenimo naudinga muses): Jų larvalarını skristi pupası lapų.Vorai: pati vieta.

Skristi Gaudyklė pavadinimas, suteiktas šis sužeisti vabzdžių sausas gübrede geresnė patirtis.Bleary gübrede yaşama tikimybė yra mažesnė.

3. Cheminės kontrolės

Cheminė Kova, nuo muses reiškia, kad narkotikų vartojimas.Senojo tipo kai narkotikų; Muses atsparumas sukurta veiksminga olamamaktadır.Vis dėlto, kai kurie vaistai gübredeki naudinga skristi whalers taip pat öldürdüğünden natūralus biologinis kova taip pat trukdo.

Nesąmoningai naudojamas kai kurių vaistų, skirtas žmonėms ir gyvūnams gali būti mirtina.

Todėl kova už skristi kullanılacak narkotikų; Imago skristi ar larvaya labai veiksminga turėtų būti Gübredeki naudingų vabzdžių, öldürmemeli Poveikis ilgai Vernier Lengva uygulanabilmeli, Žmonių, gyvūnų ir nekenksmingas aplinkai.

Žymos: automatinis skristi gaudyklė, mini uodų žudikas, gyvenimo šiaudų, sveikos apyrankė, sveikos žiūrėti, fit life, Ranka Sulčiaspaudė, Vabzdžių, lemputė uodų, dėl uodų gaudyklė.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Agita 10 WG Housefly Medicina 100 g Housefly Atstumiantis Skristi atstumiantis. Patogus ir Sveikas Gyvenimo Be Juodosios Musės

Agita 10 WG Housefly Medicina 100 g Housefly Atstumiantis Skristi atstumiantis. Patogus ir Sveikas Gyvenimo Be Juodosios Musės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti