Parduotuvė pagal Kategorijas

Vaikams Mielas Minkštas Pliušinis 3D Šuo Mesti Pagalvę iškamša Ryškus Spausdinti Mesti Pagalvės, Pagalvėlės, Pliušiniai Žaislai

Nauja

€5.21

Vaikams Mielas Minkštas Pliušinis 3D Šuo Mesti Pagalvę iškamša Ryškus Spausdinti Mesti Pagalvės, Pagalvėlės, Pliušiniai Žaislai

Informacija:

Pareigos: Puikus dekoro aksesuaras, skirtas namų ir biuro sofa, sofos, kėdės, miegmaišiai pagalvės ar lova, ebs.Tinka nuo 3 metų amžiaus žmonių.

Privalumas: Todėl šios dirbtinės gyvybės dydžio šuo stovi ant jūsų sofos ar lovos, vaikai bus, kaip šis augintinio.Ne vaikščioti ar valymo pareigas, jis labai be to, kai esate negali turėti šunį.

Ilgaamžiai-Padarė trumpą pliušinis užvalkalas su PP medvilnės užpildymas, jums minkštas ir patogus rankoje jausmas, jie yra ryškus ir pilnas.Su užtrauktuku dizainas, galima išimti ir išskalbti jūsų ilgai patogus naudoti.

Specialiųjų: Unikalus ir mielas šuo gyvūnų formos mesti pagalvę, ji modeliavimas yra realu bus sugavimus jums ir jūsų vaikams akis.

Geras chocie: Jie yra gera dovana jūsų šeimos nariams, vaikams, draugams ir savo meilužio.Suteikti jiems ištikimas partneris, kai esate ne aplink juos.

Skalbimo Patarimai:

1. Įdėti pagalvę į šiltą vandenį.Aukščiausia skalbimo temperatūra neturėtų viršyti 95 laipsnių pagal celsijų .

2. Supilkite į neutralų skalbiklį.

3. Prašome plauti rankomis švelniai arba skalbimo mašinų per lėtai statusą.

4. Pašalinti pagalvę ir nuplaukite jį šiltu vandeniu.

5. Išspausti vandenį.

6. Reguliuoti pagalvės forma.

7. Įdėti jį į saulės poveikio.

8. Šukos wollens

9. Jei pagalvė nėra labai purvinas, prašome rub dėmes su muilu, tada nuvalykite sausa šluoste arba smūgis-džiovinant su plaukų džiovintuvu.

10. Nenaudokite baliklio ir sausas valymas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Trumpas pliušinis užvalkalas su PP medvilnės užpildymas.

Dydis:

Bendras ilgis apie: 50cm/ 19.70 cm.

Spalvos kaip nuotraukose matyti.

Pakuotė:

1 x 3D Šuo Formos Pagalvė Gerai.

Įspėjimas:

Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: mielas biuro kėdė pagalvėlė, zenenhundų žaislas, pliušas, minkštas žaislas, mesti pagalvės rock, pet balsuokite, minkštas žaislas šuo, pliušinis atvirkštinį, pagalvėlė Mielas, ledo pagalvė.

Temos 3D Šuo Formos Pagalvė
Savybės Įdaryti & Pliušas
Forma 3D Šuo Formos Pagalvė
Amžius > 3 metų
Gyvūnai šuo
Elemento Tipas Gyvūnai
Medžiaga pliušas
Tipas Pagalvėlės/Pagalvę
Lytis Unisex
Modelio Numeris 3D Gyvūnų Šunų Formos Pagalvė
Įdaru PP Medvilnės
Įspėjimas jokio gaisro

Parašyti atsiliepimą

Vaikams Mielas Minkštas Pliušinis 3D Šuo Mesti Pagalvę iškamša Ryškus Spausdinti Mesti Pagalvės, Pagalvėlės, Pliušiniai Žaislai

Vaikams Mielas Minkštas Pliušinis 3D Šuo Mesti Pagalvę iškamša Ryškus Spausdinti Mesti Pagalvės, Pagalvėlės, Pliušiniai Žaislai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti