Parduotuvė pagal Kategorijas

10 Kelyno daug Juoda Balta Medvilnė vienašališkai blakstienų juostelės nėrinių audinio kutas pakraštyje apdaila "pasidaryk pats" drabužiai, aksesuarai 6.5 CM Pločio.

Nauja

€7.32

Audinio pavadinimas: Medvilnės kutas

Audinio plotis: Apie 6,5 cm

Audinio Spalva : Juoda / Smėlio spalvos geltona

Pareigos: Tinka bet "PASIDARYK pats", drabužių,užuolaidų medžiagos,sagtis krašto, sijonai krašto, viskas yra labai gražus

Labai ačiū už jūsų apsilankymo.

Parduotuvė paskelbimas (1,)Mes saugome visi produktai yra visi realus šaudymo.Tačiau dėl šviesos, Kampas, ir kompiuterio ekrane skirtingų priežasčių.Gali būti, kad kai kurie off spalvos.Taigi, jei negalite priimti, prašome užpildyti mokėjimo. (2,), kad Kinijoje Po Registruotu Oro Paštu, atvykimo laiką kiekvienoje šalyje yra skirtingas.Mes negalime garantuoti, kad jo tikslaus atvykimo laiko.Jei negavote produkto, prašome susisiekti su mumis laiku.Kai kuriais atvejais, dėl kai kurių priežasčių , mes negalime kontroliuoti, tokios kaip oras ir pan., sukelti priimti nedelsiant.Prašome don ' t būti mums duoti blogų atsiliepimų .Žinoma, jei neteko, mes suteiksime jums vėl, ar visa grąžinamoji išmoka.Nesijaudinkite. (3,)Kai gaunate produktų, patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių gerų atsiliepimų.Būtume labai dėkingi.Tuo pačiu metu, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums atsakyti į pirmąją vietą.Tikiuosi, kad mes turime geras bendradarbiavimo Gali jums turėti gerą nuotaiką kiekvieną dieną.Patenkintas, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių oh .

Žymos: Kuprinė, embroid nėrinių apdaila, juoda nėrinių apdaila, butas nėrinių apdaila, juoda apdaila, raudonos nėrinių juostelės, Juostelės, žakardo šveicarijos vienspalviai voile nėriniai, elastinga nėrinių juostelės, siūti apdaila.

Apdaila Nėriniai
Medžiaga 100% Medvilnės
Produkto Tipas Nėriniai
Audinio Tipas Medvilnės
Technics Nerti
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris VK0991
Plotis 6.5cm

Parašyti atsiliepimą

10 Kelyno daug Juoda Balta Medvilnė vienašališkai blakstienų juostelės nėrinių audinio kutas pakraštyje apdaila

10 Kelyno daug Juoda Balta Medvilnė vienašališkai blakstienų juostelės nėrinių audinio kutas pakraštyje apdaila "pasidaryk pats" drabužiai, aksesuarai 6.5 CM Pločio.

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti