Parduotuvė pagal Kategorijas

5 Vnt Juda Baldai Įrankių Rinkinys Namų Baldai Perkraustymas Priedai Sunkus Objektas Rankiniai įrankiai Volelis Transporto Sofa-Lova Kabinetas

Nauja

€15.02

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+geležies

Spalva: raudona

kiekis:5vnt/set

Pakavimo sąrašas:

1 baldai lifter

4 juda pagalvėlė slankmačiai

Kaip naudoti:

1.Vieta liftas, pagal baldai ir jį pakelkite. (iki 2 cm aukščio)

2.Įdėti 4 ritinėliai į 4 kampai.

3.Pašalinti baldai, lifter, ir perkelti baldų per 4 stumdomas trinkelėmis slankmačiai.

Pastaba: Jums reikia panaikinti baldai 1/8 colio virš žemės paviršiaus taip, kad baldai lifter yra baldai, ir aukštis, kojos negali viršyti 0,5 cm / 3.3 cm išvengti baldai iš vartosi.

Savybės:

1.Ergonomiškas dizainas ir taupantis baldai ir sunkiųjų keltuvai ir slankiklį rinkinys įrankių rinkinys, maksimali apkrova: 150 kg / 330 svarų.

2.Lengva naudoti: Įdėkite į lifter pagal baldai ir pakelkite jį (baldai gali būti padidintas iki 2 cm aukščio), ir tada tegul 4 volai, įveskite 4 kampai, todėl jūs galite lengvai perkelti baldų ar sunkių objektų į tą Vietą, kurią norite.

3.360 laipsnių pasukti skaidrių, lankstesnis judėjimo, paviršių apsauga, apsaugos gumos patarimas nepakenks baldai.

4.Geras pagalbininkas ir patogus įrankis juda, valymo kambarys, persirengimo kambario maketą pertvarkyti ir pakeisti gyvenimo erdvę, tinka kietmedžio grindys, laminatai ir kilimai, namų ar biuro baldai (tokie kaip sofos, spintos, stalai, kėdės, lovos ir kt.) Kartotekų spintos, pianinus, skalbimo mašinos/džiovinimo mašinos, šaldytuvai ir kiti buities prietaisai.

5.Į lifter yra pagamintas iš patvaraus plieno korpusas, PVC plastiko purškiamas rankena, ir yra neslidus dizainas. 360 laipsnių pasukti slankiklį, apsauginė guma vadovas (plokštės dydis: 105 * 80 * 22 MM), 4 volai pagaminti iš ABS plastiko.Guolis svoris: 150 kg / 330 lb.

6.Patogus, taupantis įrankis, kuris gali būti naudojamas juda, valymas, keitimas patalpų išdėstymas, pertvarkyti ir pertvarkyti erdves, tinka kietmedžio grindys, laminatai ir kilimai, yra namo ar biuro baldai (tokie kaip sofos, spintos, stalai, kėdės) Idealus pasirinkimas, lova, kartotekos, fortepijonas, skalbimo/džiovinimo, šaldytuvai ir kiti buities prietaisai.

Žymos: sofa-lova, rinkinys moterims, miegamasis furnitur, skrudintos atsuktuvų rinkinys, massag roller, etabli maršrutizatorius lentelė, pristatymas sunkių baldų roller perkelti įrankiai, Automobilių remontas įrankis, dėžės scrapbooking, paslaugos rankiniai įrankiai.

Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Kiekis 5vnt/set
Modelio Numeris 100004558
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Austok
spalva raudona
Tipas Derinys
Medžiaga ABS+GELEŽIES
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

5 Vnt Juda Baldai Įrankių Rinkinys Namų Baldai Perkraustymas Priedai Sunkus Objektas Rankiniai įrankiai Volelis Transporto Sofa-Lova Kabinetas

5 Vnt Juda Baldai Įrankių Rinkinys Namų Baldai Perkraustymas Priedai Sunkus Objektas Rankiniai įrankiai Volelis Transporto Sofa-Lova Kabinetas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti