Parduotuvė pagal Kategorijas

LED Lubų šviestuvas 60W E27/E26 Super Šviesus Worklight Deformuojamieji Garažas Šviesos su Keturių Sulankstomas Ventiliatoriaus Mentės Pakabukas Šviesos

Nauja

€12.44

Karšto Prekės

$139.03 $201.5

$9.92 $12.4

$4.98 $6.23

$197.31 $209.9

$14.90 $18.63

$69.84 $87.3

LED Lubų šviestuvas 60W E27/E26 Super Šviesus Worklight Deformuojamieji Garažas Šviesos su Keturių Sulankstomas Ventiliatoriaus Mentės Pakabukas Šviesos

【Super Ryškus LED Garažas Šviesos】Su 4-ultra ryškūs reguliuojami LED galvų ir 1 ultra-bright apvalus LED vadovai, jame LED technologija su 156 VNT. aukščiausios kokybės diodai, iš viso-6000 liumenų ,CRI80+, 6500K daylight jūsų garažas, teikti geriausius patalpų apšvietimas patirtis. 【Deformuojamieji Dizaino】Keturi LED panel vadovai gali būti koreguojama, unikalus plataus kampo LED Garažas Apšvietimo projektavimas, kiekviena šviesos galva, gali būti sulankstyti iki 90°.Didžiausios aprėpties kampas gali pasiekti 360°, Tai bus šviesa apima platų plotas.Apšvietimas yra reguliuojamas taip, kad jūs galite kampas Led blizgesį, kur norite juos. 【Lengva Įdiegti】Garažas šviesos šviestuvas yra lengva Įdiegti, nereikia jokių įrankių, jokių laidų, tiesiog įsukite jį į įprastą lempą surinktuvas.Tačiau šis garažas darbą šviesos ryškiau nei elektros lemputės.Atkreipkite dėmesį, kad tai puikiai veikia standartiniu šviesos lizdas(E26). 【Patvarus & Ilgą tarnavimo laiką,】 Naujo tipo šilumos laidumo izoliacinės medžiagos, naudojamas apsisaugoti saugos pavojus, LED lemputės ateina skleisti PC umbra, kuri suteikia ne minkštas ir vienodą šviesos.Stabilus ir tvirtas pagal maksimalų efektyvumą, šilumos - aukštai temperatūrai atsparus ir atsparus korozijai.Daugiau nei 50000 valandų ilgas tarnavimo laikas, 80% energijos taupymo, padės sumažinti elektros energijos sąnaudas.Gaminio Matmenys:x 13.8 13.8 x 4,7 cm Spalva:Balta Medžiaga:Plastikas Skaičius Žibintai:1 Galia:60 w Šviesos Kryptis:Reguliuojamas Maitinimo Šaltinis: Šviesos Srautas:6000 lm

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas 3days nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 7days.

1.Mes laivas visame pasaulyje(tikimės, kad kai kurių šalių ir APO/FPO).

2.Prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo.

3.Paprastai pristatymo trukmė-10~60 darbo dienų.Bet dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, tai bus poveikis sklypo įprastą pristatymo laiką, todėl prašome pagal pakęsti.

4.Mes priimame UPS, DHL, EMS ir kitų Išreikšti, jei jums reikia pakeisti pristatymo būdas, prašome susisiekti su manimi.

5.Laivybos išlaidos nėra įtrauktos importo mokesčių muitų, priskirtus mokesčių, pirkėjas turėtų reponseble už šiuos muitus.

6.Jei jums nereikia gauti savo sklypą 45days, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes ją išspręsti per pirmąjį kartą.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje packageing ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo poziciją.

3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš aliepxress.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip advertiased.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus elementus damanged ir/ar netinkamą jų gavimo dienos).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių warrnty.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Baltijosvm.lt!

Žymos: lubų lempa stačiakampio formos, ceil ventiliatorius, diamond grindų, naujas drėkintuvas ventiliatorius, bunbury, 400w led, garažas palapinė, pakabukas šviesos cemente, lubų led wifi, 60w augti lempos.

Stilius Modernus
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Medžiaga PVC/Plastiko
Maitinimo Šaltinis AC
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Sertifikavimo UL
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Yra Pritemdomi No
Jungiklio Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas sf augti
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris Led Lempos Deformuojamieji
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Garantija 1 Metai
Įtampa 90-260V
Pagrindo Tipas E26
Prašymas Fojė

Parašyti atsiliepimą

LED Lubų šviestuvas 60W E27/E26 Super Šviesus Worklight Deformuojamieji Garažas Šviesos su Keturių Sulankstomas Ventiliatoriaus Mentės Pakabukas Šviesos

LED Lubų šviestuvas 60W E27/E26 Super Šviesus Worklight Deformuojamieji Garažas Šviesos su Keturių Sulankstomas Ventiliatoriaus Mentės Pakabukas Šviesos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti