Parduotuvė pagal Kategorijas

Nauja Versija ECM titano 1.61 Su 18295+ Vairuotojas Ktag/kess V2/mpps/KWP auto automobilio ECU Remap Programinė įranga

Nauja

€6.47

Nauja Versija ECM TITANO 1.61 Su 26100+ Vairuotojas Ktag ir kess v2

Compatiable Įrenginys: KESS V2/Ktag

ECM Titano V26100 , ši programinė įranga yra Remapping EKIU " Programinę įrangą, gali nustatyti skirtingus žemėlapius (įpurškimo, uždegimo-iš anksto, slėgio, Turbo ir pan.) ir įstatymas ribotuvai išsaugoti viduje failus.Tai tikrai gera programa, daryti, remapping EKIU.Ši programinė įranga gali būti insatalled win7 professional ir win xp .

1. ECM Titano 26.100 + TVARKYKLĖS Palaikomų

2. Kalbos: Lietuvių, Anglų, Portugalų, Prancūzų, Ispanų,Italų

Į viršų 3 Priežastys, Gauti ECM TITANO 1.61 Su 26100+ VAIRUOTOJAS:

1. Jis yra struktūrizuotas, kaip 1.61 ir buvo pridėta naujų Vairuotojas

2. Su šia programine įranga jūs galite remap jūsų automobilių įpurškimo kompiuterio (ECU) daugiau galios variklis.Pavyzdžiui, jei už Peugeot 307 yra 90cv,

3. Su šia programine įranga, ir taip pat kabeliu (KWP ar Galleto) skaityti iškelties EKIU skaičiuoklė galite pridėti daugiau galios iki šios transporto priemonės

pavyzdžiui, jis bus 110Cv,tai vadinama chiptuning.Ji apima programinės įrangos with11500 vairuotojams už kelių modelių EKIU (ecu).

ECM TITANO 1.61 Su 26100+ VAIRUOTOJAS Aprašymas:

ECM TITANO leidžia tiksliai ir lengvai, savarankiškų ir visiškai saugus aiškinti failų, kurie yra pateikta viduje variklio valdiklis.Naudodama Tvarkyklę, kuri tiesa "turinys" kelti skaitymo failus, esančius valdymo blokai, jūs galite lengvai rasti saugomi duomenų failo žemėlapius ir pagrindinis rev ribotuvas padidinti variklio galia, arba tiesiog vartotojų optimizuoti.

Vairuotojas

Neįvykdyti sudedamoji dalis, šis produktas yra savo tvarkykles, naujausios Kartos.Jie siūlo gerai-struktūrinis ir funkcinis galingas sąsaja kurti ir valdyti projektus pagal apdirbta pagal ECM Titano failus.Po failo esančią atminties valdymo vienetas, buvo skaityti, užtenka įkelti jį.Tada programa pradeda ieškoti patikrinti buvimas suderinamas tvarkykles, tiek mūsų asmeniniame, taip pat internetinėje duomenų bazėje.Ačiū, kad studijas mūsų kūrėjai, leidžia programinės apie tiesiogiai veikti pagrindines sritis: kontrolės oro-kuro santykis, variklio sukimo momentą, įpurškimo sistema, Geležinkelių, Turbo ir daug kitų variantų nėra.

Lentelės Rodinį

Lentelėje pateiktų atstovavimo duomenis, esančius duomenų skaitymas iš duomenų valdytojo failas yra lengviausias, greičiausias ir labiausiai suprantamai aiškinti vertės padidėjimą ar decrease.By paspaudę norimą žemėlapį, pagrindiniame ekrane keičiamas pagal lentelę, kurioje buvo sukurta kirtimo, esama dviejų ašių parametrus.Taigi, galite Nm, Baras ir mm3, tiesiogiai kištis į fizinį žemėlapio informaciją, pavyzdžiui.

2D Vaizdas

Duomenys konvertuoti 2D grafikai.Per šį grafinis, galite pabandyti optimizuoti esamus duomenis variklio valdymo bloko ir veikti tik vienas iš žemėlapių, esančią Vairuotojas, tik vienas baitas, bet žemėlapio ar nustatytą viduje failą.

3D Vaizdas

Naujas 3D grafikos variklis leidžia jums bendrauti su duomenų esamą vairuotojo žemėlapyje.Galite keisti vertybes tiesiogiai iš grafiko lango, pasukti ir redaguoti.

Šešioliktainis Peržiūrėti

Visus failus iš variklio valdymo blokas turi šešioliktainis struktūra.Šis skaitmeninis atstovavimo sistemos yra labai paplitę dėl tiesioginių santykių šešioliktainis skaičius, kurio keturių dvejetainių skaitmenų kompiuteris science.By tai šešioliktainis langą ECM Titano, galite interpretuoti failo struktūra ir Redagavimas.

Kontrolinė suma

Tai yra šiek tiek seka, kad yra naudojami tikrinant išsamumą duomenis.Kiekvieną kartą, kai jums bendrauti su vienu tiek, aiškinti ir automatiškai koreguoja ECM Titano kontrolės seka.Todėl, sėkmingai žinoma, yra garantuotas, nesvarbu, ar jūs dirbate realiu laiku, ar jums reikia siųsti failą į savo vergais.

Paketą, įskaitant:

1DVD x ECM TITANO 1.61 26100 SU VAIRUOTOJU

Žymos: ktag v7020, 12v maitinimo suppli, stalo titano, christma, softwar, ecu flasher, kess, ktag, kess v2 2020 m., ecm.

Modelio Pavadinimas darbo Ktag kess
Programinės Įrangos Versija 26100+
Elemento Tipas Variklio Analizatorius
Elemento Ilgio 12cm
Aparatinės Įrangos Versija Naujausias
Kalbos Anglų kalba,
Įtampa v
Išorės Bandymų, Sertifikavimo NĖRA
Garantija vienerių metų
Galia w
Elemento Plotis 6cm
Prekės Svoris 0.15kg
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BOJECHER
spalva kaip rodo nuotrauką
Veiklos Stiprus ir Stabilus
Medžiagos Tipas Plastiko Ir Metalo
Elektroninis No
Funkcija Automobilių Diagnostikos įrankis
Elemento Aukštis 3cm

Parašyti atsiliepimą

Nauja Versija ECM titano 1.61 Su 18295+ Vairuotojas Ktag/kess V2/mpps/KWP auto automobilio ECU Remap Programinė įranga

Nauja Versija ECM titano 1.61 Su 18295+ Vairuotojas Ktag/kess V2/mpps/KWP auto automobilio ECU Remap Programinė įranga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti