Parduotuvė pagal Kategorijas

12V 6A/ 24V 3A Automatinė Smart Greitas Automobilio Akumuliatoriaus Įkroviklis, Impulsinis Remontas 7 etapas, Įkroviklis, Ličio Geležies, Švino-rūgšties Kalcio

Nauja

€19.77

Automobilio Akumuliatoriaus Kroviklis, 12V/24V 6Amp Protingas Automatinis Akumuliatoriaus Įkroviklis(ličio baterijas, švino-rūgštinių baterijų, Kalcio, ir tt)/Prižiūrėtojai Pristato 7 Etapas Įkrovimas

A : Ji yra skirta 12v ir 24v ličio ,švino-rūgšties,LifePO4 Akumuliatorius 6AH-120AH(12V),6AH-60Ah(24V)

B: Patikrinkite baterijų gamyba specifikacijas, prieš naudojant .

C: Donnot atskleisti įkroviklį į saulės ,arba pagal aukštos temperatūros aplinkoje .

D: Donnot Kroviklio sušaldyti arba pažeistos baterijos .

E: Donnot įkroviklis Ne rechargerable baterijas.

F : dirbant su švino-rūgšties baterijos ,pašalinti asmeninę metalo elementus, pvz., žiedai,apyrankės ,karoliai ,žiūrėti ,....

G: Tai automatinis akumuliatoriaus įkroviklis yra naujausias modelis, su naujausiais 2020 m. numatyta 7-lygio įkrovimo pareikšti platesnę apsaugą jūsų baterija.

H:naujas ličio automobilio akumuliatoriaus įkroviklis yra ne tik galimybė įkrauti švino-rūgštinių baterijų, wet baterijos, bet taip pat ličio baterijas.Tai daro šį nešiojamų automobilinis įkroviklis suderinami su daugiau baterijų.

Aš :Pastatytas grandinės apsauga apsaugo nuo atvirkštinio poliškumo, kibirkščių, perkrovimas, nuo srovės, atviras grandines, trumpojo jungimo ir perkaitimo.

J :automobilių baterijos kroviklis, taip pat yra baterijos laikymo prietaisas, pulsas remontas funkcija gali padėti taisyti savo bateriją ir pailginti baterijos eksploatavimo trukmę.( Pastaba: gali įjungti baterijos išsikrovė arba remonto a baterija, kuri yra pažeista šiurkščiai, jis taip pat negali remontas baterijos atgal 100% naujas.)

K:Tai labai suderinamo automobilinio akumuliatoriaus kroviklis leidžia jums susitikti su įkrovimo poreikius visų automobilių akumuliatoriai vieną įsigyti.Tuo pačiu metu, mes suteikti jums su aukštos kokybės aptarnavimas po pardavimo, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Pastaba: ekrane mūsų BUDDYGO ar Foxsur smart baterijos kroviklis yra padengtas apsaugine plėvele.Nuėmus apsauginę plėvelę, jūs galės pamatyti naują ekraną.

L :Automatinis įkrovimas apsaugo jūsų akumuliatorius yra per dideli.Taigi jūs galite palikti įkroviklis prijungtas prie baterijos neribotą laiką.

M:buddygo ar Foxsur Yra tas pats, gamyba .pati funkcija ir pačios vidinės smulkių detalių ir cpu .Tik, įvairių prited Logotipas .Visi siunčiami atsitiktinumą.

N:Jei Jums reikia prite jūsų logotipu .prašome elektroniniu paštu mums .

Suderinamos baterijos rūšis:

Ličio baterijos ir labiausiai tipas švino rūgšties baterijos, įskaitant Kalcio, GELIS ir VAS, Šlapias,EFB, ir tt

Komplektą Sudaro:

1 x automobilio akumuliatoriaus kroviklį

1 x įkroviklis vadovas (Instrukcija lanuage :englighs ,vokiečių ,prancūzų ,italų,ispanų ,japonų ir rusų .)

Šiltas Patarimai:

Pritaikymas: 12V/24V universali.

Baterijos jungtis: raudona įrašą įrašą baterijos teigiamas (+), juodas įrašą (-).

Išjungti iš maitinimo šaltinio prieš prijungdami arba atjungdami baterijos.

Ji negali įjungti baterijos išsikrovė arba remonto a baterija, kuri yra pažeista šiurkščiai, jis taip pat negali remontas baterijos atgal 100% naujas.

Žymos: automobilių šuolis starteris, 12v ličio baterija 12v, įkroviklis, telefonas, baterijos kroviklis monfara, Automobilinis Įkroviklis, Įkroviklis, 12v baterija, automobilinis įkroviklis, automobilinis įkroviklis, usb, baterijos kroviklis grandinės, baterijos kroviklis 12v visiškai automatinis 200ahm.

Prekės Pavadinimas Buiejdog
Elemento Plotis 8cm
Paskirties Transporto priemonės Įkrovimo & Pradedant Sistemos
Elemento Aukštis 6cm
Specialios Funkcijos ličio akumuliatorius švino-rūgšties baterijos
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
2 funkcija Mikroprocesorinis Valdymas (CPU)
Funkcija 1 Baterijos Įkrovimo Vienetų
Kilmės KN(Kilmės)
Aušinimo Ventiliatorius
Prekės Svoris 650g
Elemento Ilgio 21cm
Prekės ženklas Foxsur Prekės ženklą ir Buddygo Prekės
3 funkcija 7 ETAPAS, AUTOMATINIS ĮKROVIMAS
Baterijos talpa 6AH-120AH
Baterijos Tipas Kalcio, Gelis, Ličio, LiFePo4 ir VAS, Wet baterijos

Parašyti atsiliepimą

12V 6A/ 24V 3A Automatinė Smart Greitas Automobilio Akumuliatoriaus Įkroviklis, Impulsinis Remontas 7 etapas, Įkroviklis, Ličio Geležies, Švino-rūgšties Kalcio

12V 6A/ 24V 3A Automatinė Smart Greitas Automobilio Akumuliatoriaus Įkroviklis, Impulsinis Remontas 7 etapas, Įkroviklis, Ličio Geležies, Švino-rūgšties Kalcio

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti