Parduotuvė pagal Kategorijas

Makšties rutuliukai sekso žaislai moterims Makšties Kinijos kamuolius kegel exerciser makšties simuliatorius Sekso mašina Ben wa Kegel geiša kamuoliai

Nauja

€7.10

Veikimo principas:

1. Medicinos principas pudendal susitraukimo kamuolys yra "Kegel judėjimas".Fizinės jo principas yra naudoti sunkumą įdėti kamuolį į kūną.Pagal poveikio sunkumą, makšties raumenys bus nesąmoningai sugriežtinti ir apkaba kamuolį ir atlikti makšties susigrąžinti jos sandarumas. 2. Stimuliacija atsako principas: po pudendal kamuolys yra įdėti į kūną, judėjimo kamuolys kamuolys yra varomas kūno judėjimo nukentėjo vidinės sienos kamuolį, todėl, kaip skatinti automatinė susitraukimo raumenų stiprinimo pratimai dubens raumenų ilgą laiką, ir atlikti makšties atsigauti ir kompaktiškas.

Pratybų metodas:

1. Stendas su savo rankas kirto ant savo pečių, patarimas jūsų pirštai yra devyniasdešimt laipsnių, ir viduje, kulnas yra to paties pločio, kaip pažastų.Palaikykite penkias sekundes ir tada atsipalaiduoti.Kartokite šį veiksmą dvidešimt ar daugiau kartų. 2. Paprasta dubens raumenų judėjimas gali būti atliekamas kartais, siekiant sumažinti penkias sekundes, teisė, antra, gali būti atliekamas per pėsčiųjų, jojimo, ir biurui.

Antrasis etapas yra efektyviai mokyti save kiekvieną dieną:

1. Guli ir lenkimo savo kelio.

2. Sutraukti raumenis, sėdmenis iki išangės.

3. Uždaryti šlaplės, makšties ir išangės (jie taip pat palaiko dubens raumenis).Šis veiksmas jaučiasi skubos, o jei jūs negalite eiti į tualetą laiko, jums turi uždaryti savo šlapimo.

4. Įsivaizduokite, naudojant makšties čiulpia kažką, pvz., leidinius ar varpos.Pirmą kartą įsivaizduoti, kad kažkas pakėlė nuo makšties pradžios, o tada palaipsniui pakyla išilgai makšties 3 sekundes.Pakartokite 10 kartų grupėje, daugiau kaip 3 grupes per dieną, palaipsniui didinama iki 25 kartų grupei.Taip pat galite įdėti savo pirštus į makštį krūvio metu patikrinti veiksmingumą šį procesą.

5. Sumažinti makšties yra tarsi stumia kažkas iš makšties.Atsipalaiduoti 3 sekundes, pakartokite 10 kartų grupei, 3 grupių ar daugiau per dieną, palaipsniui didinti iki 25 kartų per grupės.

6. Laikyti dubens raumenys (taip pat žinomas kaip PC raumenys) penkias sekundes, o tada lėtai atsipalaiduoti.Po penkių iki dešimties sekundžių poilsio, sumažėjimas judėjimas yra kartojamas.

7. Per visą pratimą, kvėpuoja, kaip įprasta ir išlaikyti likęs kūnas atsipalaidavęs.Pilvo gali paliesti ranka, ir jei pilvas yra priveržti, juda raumenys yra neteisinga.

Žymos: geiša kimono, mano sekso žaislai, sekso žaislas, kameros užlaikymas, heatshrink vamzdis, sex stroker, priedų medikas, ben nevis žiūrėti, liejinių geiša, hot sexy moteris nuotrauka.

Elemento Tipas Mažėja Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis S(35mm),M(28mm),L(30mm)
Prekės Pavadinimas HIWUP
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Medicininio Silikono
Modelio Numeris SYQ01

Parašyti atsiliepimą

Makšties rutuliukai sekso žaislai moterims Makšties Kinijos kamuolius kegel exerciser makšties simuliatorius Sekso mašina Ben wa Kegel geiša kamuoliai

Makšties rutuliukai sekso žaislai moterims Makšties Kinijos kamuolius kegel exerciser makšties simuliatorius Sekso mašina Ben wa Kegel geiša kamuoliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti