Parduotuvė pagal Kategorijas

Taktinis 15/25/28 Raundų Šaudmenys Korpuso Laikiklis Diržo 12/20 Gabaritas Šaudmenys Dėklas Shot Gun " Shell Bandolier Juosmens Kulka Kasetės Dėklas

Nauja

€6.47

Taktinis 15/25/28 Raundų Šaudmenys Korpuso Laikiklis Diržo 12/20 Gabaritas Šaudmenys Dėklas Shot Gun " Shell Bandolier Juosmens Kulka Kasetės Dėklo Savybės: Medžiaga: Pagaminta iš 800D nailono,Ji turi savybes, atsparus smūgiams, šilumos išsaugojimo, elastingumą, nelaidžios ir sandarumą.Reguliuojamas juosmens diržas su išleidimo sklendė.Tinka visoms kūno formų;Platus Snap Sagtis yra patogiau nei siauras sagtis ir taip pat nereikia nerimauti dėl kritimo nuo jūsų juosmens,Tvirtas Sagtis, padės jums tightlly visą kelią.Taip pat gali būti kaip peties diržas maišelį.Daugiafunkcinis,Įvairių Maišelis Dizainas gali saugojimo įvairių medžioklės reikmenų saugumo.Mygtukas gali turėti kulkos, siekiant užkirsti kelią jų nukristi.Pastaba: Bullet NĖRA įtraukti.Aprašymas: Medžiaga: 800D, Nailonas Ilgis: 126cm,96cm,105cm,Plotis-132cm: 10cm, Svoris: 285g,170g,205g,335g Pakuotės Turinys: 1x Taktinis Pistoletas Shell Bandolier Diržas

Pasiruošimo laikas: paprastai, mes atsiųsime kad jums per 3days.

Specialios pirkinių festivalis, mums reikia 5-7 darbo dienas paruošti jūsų užsakymą, nes mūsų daug užsakymų, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Pristatymo laikas: kitoje šalyje, turi skirtingas pristatymo laiką ir įvairių shiping mokestį, jūs galite patikrinti, ar sutartą Laiką, kai jūs pasirenkate pristatymo būdą už užsakymą.(PS:Laisvosios ekonominės klasės palankios gabenimo mokesčio, tačiau nėra informacijos).

Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį.Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne issure galite grąžinti arba pakeisti prekę, išimčių nėra.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes suteiksime jums visą kompensaciją gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždės, įskaitant savo aprašymą, bendravimo ir pristatymo greičiu, pirkėjas comshow, mes jums $ 2 ar dovana jūsų kitą užsakymą.mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo straipsniuose STS eFacebook, duok savo nuotrauką mums, mes suteikti jums $ 2 ar dovana, taip pat.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: šaudmenys krepšys, aukštos karinės diržas, kasetės laikiklį, 12 gauge karabinai, kišenėje kadrą iš timpa, šaudmenų dėžutės, ginklą dėkle karinės, buttstock skruosto poilsio, pagimdė 12 gauge, dėklas.

Svoris 170g,205g,285g,335g
DIRŽO ILGIS 96cm,105cm,126cm,132cm
Kilmės KN(Kilmės)
Kulka Diržas Shell Bandolier Diržas
Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas AIRSOFTPEAK
Produktas Taktinis Karabinai Shell Diržas
Talpa 25/28 raundų shell
Funkcija Juosmens Šaudmenys Rankinė Su Diržu
Tipas Medžioklės Ginklų Aksesuarai
Raktinis žodis Karabinai Shell
Modelio Numeris Mutis-kišenėje Diržas
Diržai Su 10cm
spalva Paslėpti

Parašyti atsiliepimą

Taktinis 15/25/28 Raundų Šaudmenys Korpuso Laikiklis Diržo 12/20 Gabaritas Šaudmenys Dėklas Shot Gun

Taktinis 15/25/28 Raundų Šaudmenys Korpuso Laikiklis Diržo 12/20 Gabaritas Šaudmenys Dėklas Shot Gun " Shell Bandolier Juosmens Kulka Kasetės Dėklas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti