Parduotuvė pagal Kategorijas

Belaidžio Klitorio G Spot Vibratorius atsparus Vandeniui su 10 Vibracijos Režimai, Nuotolinio Valdymo Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims, Poroms

Nauja

€11.56

Belaidžio Klitorio G Spot Vibratorius atsparus Vandeniui su 9 Vibracijų Režimai, Nuotolinio Valdymo Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims, Poroms

❤Belaidis Nuotolinio Valdymo pultas - Lengva naudotis ir dalintis malonumu su partneriu ❤Dviguba Stimuliacija – Sustiprinti bendr. malonumą sekso metu ir stimuliuoja jūsų g-taško ir klitorio. ❤Visiškai atsparus Vandeniui ir USB Magnetinio Įkrovimo – Visada pasiruošęs keliauti, arba naudoti vonioje ar duše! ❤Galingas, Tačiau Itin Tylus, Todėl jūs galite mėgautis ramybe! ❤Atsargus Pakavimo ir Greitas Pristatymas – Jūsų privatumas yra saugūs ir sveiki!

10 Rūšių frquencies

Nuotolinio gali pakeisti vibracijų režimais, taip pat intensyvumo metu.Arba partneris gali naudoti nuotolinio ir ji veikia iki atstumas 20 metrų.

100% atsparus Vandeniui

Lengva valyti ir puiki vonios ar dušo.

USB Įkrovimo

Lengva įkrauti magnetinio USB įkrovimo kabelis.1.5 valandas visiškai nemokamai suteikia 2 valandas malonumo!

Galingas, Tačiau Itin Tylus

Todėl jūs galite mėgautis ramybe!

Gaminio Dydis

Medicininio Silikono Medžiaga

Mėgaukitės minkštu, lengvai valomas texturethe būti be kenksmingų toksinų!Jūsų kūnas bus jaustis visiškai patenkinti kiekvieną kartą!

Nešiojamas dizainas

Smulkus pakankamai, kad nekrenta į akis,visada pasiruošę keliauti kartu su jumis!

Naudoti kelis scenarijus

Q&A:

Q: Produktas pats, kaip nuotrauka?A: Mes pažadame jums bus gauti tuos pačius produktus, kaip toliau nuotraukas.Q: Kokia tai medžiaga?A: Visi mūsų produktai yra pagaminti pagal FDA patvirtintas medicinos lygio organizmui saugaus silikono.Q: Diskretišką pakuotę?A: Diskretiškas paketą, siekiant apsaugoti jūsų privatumą.Q: aš Gali pamatyti reall foto?A: Jei norite matyti originalaus nuotraukas prašome susisiekti su mumis.

Apie SOPHKO

SOPHKO jūsų interneto tiekėjas premium suaugusiųjų žaislai.Mūsų platus pasirinkimas sekso žaislai yra garantuojama, kad patenkinti seksualinius poreikius ir troškimus, bet vaikinas, mergina, ir pora.Mes siūlome platų standartinių žaislai, įskaitant faloimitatoriai, vibratoriai, užpakalis kištukai, gaidys žiedai, ir kišenėje pussies.Be to, mes taip pat turime asortimentas, unikalus ir labai realus gyvenimas-kaip sekso lėlės.Jei jūs ieškote būdas imtis savo lytinį gyvenimą į kitą lygį, mūsų SOPHKO žaislai yra perfect for you!Visi mūsų suaugusiųjų žaislų yra meistriškai iš rankų-sumažinti medicininės kokybės silikono.Kaip tokios, galite mėgautis 100% saugus vartotojo patirtį, o tiriant labiausiai intymių kūno dalių.Mūsų meilės žaislams, be to yra įrengta su aukščiausios kokybės variklių ir žetonų už sklandų dar galinga patirtimi.Su jų paprastas ir vandeniui atsparus dizainas, mūsų sekso žaislai gali būti naudojamas miegamasis ir dušas panašūs.Kaip ši, visi galės pasiekti savo seksualinės kulminacija.SOPHKO nori sulaužyti tabu, apie seksą ir naudojimo suaugusiųjų žaislai miegamajame.Mes įdėti daug dėmesio dėl seksualinės sveikatos ir manyti, kad niekas neturi būti stabdomos, iš jų tyrinėti savo seksualumą.Su mūsų priemoka suaugusiųjų žaislų, suaugusiems vyrams, moterims, poroms, kokio amžiaus yra nemokama pradėti nuo sensacinga nuotykių ieškoti savo kūnus saugią ir patikimą aplinką, be reikia jaučiasi nesaugūs.Visi sekso žaislai yra siunčiami iš nepastebimai ir visame pasaulyje nepažymėta paketą.

Žymos: nuotolinio valdymo vibratorius, tikroviška, vielos kablys 10, žaislas usb, vietoje suvirintojas kontrolės, sekso žaislas, lytis, vibrat, masturb, nuotolinio valdymo vibratorius ziajać, dildo moteris.

Modelio Numeris Belaidžio Klitorio G Spot Vibratorius
Dydis 63x105mm
Tipas G-Spot
Vibracijos Režimą 10 Vibracijos Režimai
Funkcija 1 G spot Vibratorius su Dildo Vibracijos
Elemento Tipas Vibratoriai
Nepadori Nuotrauka No
Įkrovimo USB Įkrovimo
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas SOPHKO
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Atsparus vandeniui IPX7
2 funkcija Clit Spenelių Massager Makšties Analinis Stimuliatorius Masažas
3 funkcija Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims Pora

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Klitorio G Spot Vibratorius atsparus Vandeniui su 10 Vibracijos Režimai, Nuotolinio Valdymo Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims, Poroms

Belaidžio Klitorio G Spot Vibratorius atsparus Vandeniui su 10 Vibracijos Režimai, Nuotolinio Valdymo Stimuliatorius Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims, Poroms

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti