Parduotuvė pagal Kategorijas

2021 AllCall Awatch GT Face ID 4G Smartwatch 3GB 32GB Android GPS Dual Camera Vandeniui 1260mAh Vyrų Sportas " Bluetooth Smart Žiūrėti

Nauja

€157.84

Originalus Allcall Awatch GT 4G Smartwatch Telefono 3GB 32GB 1260mAh Baterija 1.6 Colių Dual Camera Face ID Vandeniui Smart Žiūrėti

Nekilnojamojo šuolis smartwatches

Allcall Awatch GT, palaiko 4G, Nano SIM kortelę, kuri leidžia jums padaryti atskiras skambučių, gauti ar siųsti pranešimą, kai telefonas yra toli. 3GB + 32G didelės veiklos saugojimo leidžia jums atsisiųsti daugiau programų.Jis naudoja 1.6-colių IPS jutiklinis ekranas su rezoliucija, 400 x 400, o ekranas yra aiški ir lengva valdyti.Su akumuliatoriaus talpa iki 1260mAh, tai yra aukščiausias baterijos talpa pasaulyje, todėl galėsite jį naudoti ilgiau.Be to, ji taip pat remia face ID atrakinti, įrengtas, su dviejų kamerų (2.0 MP + 8.0 MP), galite atlikti vaizdo skambučius bet kuriuo metu.Allcall Awatch GT yra tikras šuolis į smartwatch rezultatus.

Kalbos

Anglų(jav), anglų(Anglija),vokiečių(Deutsch), prancūzų, ispanų(español), portugalų(Portugues), italijos(italiano), rusijos(Русский язbK), arabų(عربى),hebrajų(עִבְרִית),HindiArabic, ukrainos, čekijos, danijos(Dansk), vengrų, olandų, norvegų, lenkų(Polski), rumunų(limba romană), turkijos(Türkçe), GreekThe kazak, serbijos, persų(Fársi), korėjiečių, Japonų, Indonezija(Republik Indonezija), Malaizija, Filipinai(Tagalų), Vietnamo, Bangladešo (Gónöprójatóntri Bangladešas), Tailando, Laoso, Kambodžos, Kinijos (supaprastinta), Kinų (tradicinė) ir kt.

Pagrindinės savybės

● 1260mAh polimerų baterija: didžiausia pasaulyje išmaniųjų laikrodžių baterijos talpą, Laukimo laikas ilgiau kaip 96 valandas ● Android 7.1 operacinė sistema: Palaiko visų "Google apps" ir telefonams su " iOS 9.0 / Android 5.1 arba didesnis ● 3GB RAM + 32GB ROM: didelės talpos saugojimo, gali sklandžiai ● 1.6-colių didelis jutiklinis ekranas: ryškus ekranas ir lengva operacija ● Dual camera: 2.0 MP priekinė vaizdo kamera + 8.0 MP pusės vaizdo kamera ● Veido ID Išlaisvinti: pirmasis pasaulyje veido ID smart watch", kuri gali būti greitai atrakinta 0.1 sekundės ● 9 sporto režimas: patenkinti jūsų įvairių sporto poreikius ● GPS / GLONASS / A-GPS: Nepriklausoma GPS tikslios padėties nustatymo ir navigacijos sistema ● Trečiosios kartos keramikos atveju + silikoninis dirželis (keičiamo dirželio)

Jei žiūrėti negali būti prijungta prie mobiliojo telefono ar ryšys yra nutrūkęs, (prašome pabandyti tokį sprendimą)

1. Prašome ignoruoti ar pamiršti laikrodžius, kurie buvo prijungtas sąraše "bluetooth" mobiliojo telefono (PS: ryšys tarp laikrodžio ir mobiliojo telefono yra realizuojama per APP, nėra būtinybės prijungti "Bluetooth" atskirai, tiesiog įjunkite "bluetooth" funkciją mobiliajame telefone.) 2. Prašome iš naujo paleisti žiūrėti dar kartą. 3. Išjunkite "Bluetooth" mobiliojo ryšio telefoną ir jį įjunkite. 4. Prašome pašalinti prijungtas žiūrėti PROGRAMĖLĘ, iš telefono ir atsisiųsti dar kartą. 5. Prašome ignoruoti ar pamiršti laikrodžiai, laikrodžių PROGRAMĖLIŲ sąraše telefono, ir vėl juos.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Jei norite pakeisti adresą,prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po apmokėjimo.Priešingu atveju, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3. Numatytasis pasirinkimas iš Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas!Paprastai,10-60 dienų pasiekti į paskirties vietą, įvairių šalių atvyko skirtingu metu! 4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes padėsime jums stebėti jį.

Po pardavimo paslaugos

1. Mes tikimės, kad mūsų produktai visada gali padaryti jus patenkinti! 2. Jei ten nieko blogo, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, internetu sistema arba el. paštu per 3 dienas nuo atvykimo, geriau su nuotraukomis parodyti problemą aiškiai. 3. Jei nesate 100% patenkintas kokybės prekių, ir reikia grįžti, arba keistis, padaryti per 7 dienas po atvykimo, ir jūs esate atsakingas už laivybos mokestis.

Atsiliepimai

1. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū! 2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3. Jei jums reikia įdėti didelių tvarka, kuri yra daugiau nei max kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaidą, ir mes paramos ir Didmeninės, ir Dropshipping.

Susisiekite su mumis

1. Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2. Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti atidėti atsako ne verslo laikas.Mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą.Turite kokių nors klausimų, nedvejodami susisiekite su manimi.

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?A: Mes priimame visų mokėjimo metodas, kuris Baltijosvm.lt priimti.Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.Q: Ar šis produktas ateiti su dėžutė?A: Taip,ji ateis į tavo langelį.Q: aš esu perpardavinėtojas.Norėčiau nusipirkti daugiau vienetų savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A: Labas, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Žymos: smartwatch, gp tracker, vyrai smart žiūrėti, 2021 m. sieninis kalendorius, aliang mens watch, žiūrėti, laikrodis žmogus, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, vyrai žiūrėti.

Kalba 4 Bangladeše,Tailando,Laoso,Kambodžos ir kt.
PROCESORIAUS Modelis MTK 6739
Kalba 3 Malaizija,Filipinai,Vietnamas
2 funkcija relojes inteligentes para hombre 2021
Stilius Sportas
RAM 3 GB
Funkcija 1 2021 smart laikrodžiai smart žiūrėti 2020 m.
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Tinklo Režimas 4G
Prekės Pavadinimas ALLCALL
Juostos Medžiaga Silikagelis
Kelis Ratukus No
Baterija Nuimamas No
Bylos Medžiaga LYDINYS
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
TD-SCDMA B34+B39
Sertifikavimo CE
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
3 funkcija relojes inteligentes relogio smart watch "android"
Priekinė Kamera 2.0 MP HD kamera
Ekrano Dydis 1.6 colių
Kilmės KN(Kilmės)
ROM 32 GB
Mechanizmas No
4 funkcija Mados Sporto Smart Žiūrėti Vyrams, Moterims
TDD-LTE B38,B39,B40,B41
gsm 850/900/1800/1900
GPS Taip
Funkcija 6 smartwatch vyrams, moterims
pusės vaizdo kamera 8.0 MP HD Kamera
Funkcija 5 Moterų, Vyrų, Vaikų Kalėdų atminimo diena Naujųjų Metų dovanos
FDD-LTE B1,B2,B3,B5,B7,B8,B12,B17,B20
Kalbos 2 Graikų, kazak, serbijos, persų
Rezoliucija 400*400
Tipas Dėl Riešo
Darbas 1 "iPhone", "Android", "Huawei", "Samsung"
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija Skaičiuotuvai
Baterijos talpa >450mAh
Grupė Nuimamas Taip
Operacinės Sistemos Android 7.1
Kalbos Graikų
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Sistema Android OS
Galinio Vaizdo Kamera 8MP
Baterija 1260mAh
Ekrano Formos ROUND
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Atsparus vandeniui IP67 gyvenimo vandeniui

Parašyti atsiliepimą

2021 AllCall Awatch GT Face ID 4G Smartwatch 3GB 32GB Android GPS Dual Camera Vandeniui 1260mAh Vyrų Sportas

2021 AllCall Awatch GT Face ID 4G Smartwatch 3GB 32GB Android GPS Dual Camera Vandeniui 1260mAh Vyrų Sportas " Bluetooth Smart Žiūrėti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti