Parduotuvė pagal Kategorijas

Imituojamos Skrydžio Žaislas Mini Diecast Lydinio Transporto Priemonių Inercijos Plokštumos Su Sekti Muzikos Apšvietimo Policijos Gaisro Sunkvežimių Žaislai Berniukams

Nauja

€7.19

Kulka Taškų:

1、Švietimo Žaislas: Cool 3D apšvietimas, muzika, pasakojimai ir orlaivių mokslo žinių, kūdikis mokosi žaisdami, atidaro duris salone, ir automobilis gali slysti ant skaidrių.

2、Erdvus Erdvės: Erdvi keleivių salono vietos laikyti visus priedus, ugdyti gerą įprotį saugoti kūdikius.29-cm-plaukioja didelių keleivinių orlaivių funkcija yra inercinė ridenimas ir švelniai verčia orlaivį į priekį.

3、Šviesos ir Garso Efektas: konteineris gali imti 4 transporto priemonės ir 12 rinkiniai, eismo ženklai.Lėktuvo inercinės ratų gali padaryti lėktuvas kelionės ilgą laiką po to, kai stumiama stipriai.Galite naudoti 3 AA baterijos (neįtraukta).

4、Orlaiviai-pavyzdžiui, Žaislai: orlaivis gali būti atidaryta iš artimųjų pusės, ir 4 mažos aukštos kokybės lydinio, sunkvežimius, gali būti vežami ir saugomi salone.Galinio geležinkelių skaidres automobilį.Smagratis dizainas leidžia orlaiviui taksi ilgus atstumus orlaiviu.Yra keturi mygtukai ant nosies orlaivio, kuris gali skleisti skirtingus muzikos ir akordai.Naktį skraidantys žaislai su linksmais LED žibintai, yra taip pat labai gražus, kuris prideda įdomus plaukioja naktį.

5、Reikia Surinkti: lėktuvo žaislų rinkinys reikalauja, paprastas surinkimas ir ženklinimas.Tėvai yra geras laiko bendrauti su savo vaikais ir plėtoti intelektinės ir praktinių įgūdžių.

Aprašymas:

1. Šviesos ir garso efektų.Konteineris gali imti 4 transporto priemonės ir 7 agregatai, kelio ženklai.Inercinės ratų orlaivis gali padaryti orlaivio kelionės ilgą laiką po to, kai stumiama sunku. 4 rūšių išsilavinimo gali pateikti 4 skirtingi garso ir apšvietimo efektai.Galite naudoti 3 AA baterijos (neįtraukta).

2. Prabangus lėktuvas žaislas.Lėktuvas gali būti atidaryta iš artimųjų pusės, ir jis gali vežti 4 mažos aukštos kokybės lydinio, sunkvežimių ir laikyti juos salone.Galinio geležinkelių mano automobilį out.Smagratis dizainas leidžia orlaiviui taksi ilgą atstumą orlaiviu.Yra keturi mygtukai ant nosies orlaivio, kuris gali skleisti skirtingus muzikos ir mirksi žiburiai.Naktį žaislai su linksmais LED žibintai, yra taip pat labai gražus, pridedant įdomus plaukioja naktį.

Savybės:

1. Pateikti 3 temos: statybos, transporto, policijos automobiliai, gaisrinės mašinos (7 rinkinių miesto blokai).Kiekviena tematikos lėktuvo formos automobiliai yra įrengta skirtingų automobilių, ir visada bus vienas, kad gali patenkinti savo vaiko norus.

2. Lengva surinkti.Jums reikia tik įdiegti uodegos ir sparnų orlaivis, nustatyti pertvara ir surinkti transporto orlaivių per kelias minutes.

Specifikacija:

Baterijos: 3*AA baterijos (neįtraukta)

Plokštumos dydis: apie 28*12*15 cm/11.02*4.72*5.91 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Teminius Lėktuvas

4*Mini Lydinio Automobiliai

12*Užtvara Priedai

Pastaba:

Siekiant sutaupyti energijos ir aplinkos apsaugą, mes pakeitė spalvą box produkto pati į Kraft carton, tačiau tai neturės įtakos jūsų įprastai naudojamas.Linkiu jums ir jūsų vaikui malonaus bendravimo procesas!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: ugnies sunkvežimių metalo, kelio trasos, Automobilio Modelis, phoenix policijos žibintai, automobilių rinkti, diecast, žaislas sunkvežimis, gaisrininkas sunkvežimis, automobiliai policijos žibintai, pajero policijos žibintai.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lėktuvas
Prekės Pavadinimas MINOCOOL
Sertifikavimo CE
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Imituojamos Skrydžio Žaislas Mini Diecast Lydinio Transporto Priemonių Inercijos Plokštumos Su Sekti Muzikos Apšvietimo Policijos Gaisro Sunkvežimių Žaislai Berniukams

Imituojamos Skrydžio Žaislas Mini Diecast Lydinio Transporto Priemonių Inercijos Plokštumos Su Sekti Muzikos Apšvietimo Policijos Gaisro Sunkvežimių Žaislai Berniukams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti