Parduotuvė pagal Kategorijas

Siuvimo Mašina Side Cutter Overlock Pėdelės "Pasidaryk Pats" Siuvimo Mašina Couture Reikmenis, Aksesuarai Couture Siuvimo Įrankiai

Nauja

€4.64

Siuvimo Mašina Side Cutter OverLock pėdelės "PASIDARYK pats" Siuvimo Mašina Priedai

Savybės:

1. Universali siuvimo mašina su snukio priedai yra suderinami su daugeliu mažai dirbti siuvimo mašinos.Tinka daugumai namų ūkių daugiafunkcinis siuvimo mašinos.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad pėdelės netinka pramoninės siuvimo mašinos, mažų siuvimo mašinos ir dainininkai.Prašome patikrinti, mašinos ir gaminio aprašymas prieš perkant.

3. Tai aštrių side cutter yra puikus savo projektus.

4. Aštrūs pjovimo gali būti pjaustomas išilgai siūlų audinys.Kai siuvimo, tiesiog įdiekite jį į mašiną ir uždėti pėdelės.Ji netrukdys jums matyti siūlių iš priekio.Tinka visiems low-cut siuvimo mašinos.

5. Side cutter yra aksesuaras zigzago siuvimo mašina.Pjaunant medžiaga, ji bus siūti overlock siūlių.Tvirtas, labai kompaktiškas dizainas ir aštrus pjovimas.

Prekės tipas: Siuvimo mašina side cutter

Medžiagos: metalas + plastikas

Dydis: apie 7x3x3.8cm

Savybės: aštrus pjovimas

pakavimo sąrašas:

1 x side cutter siuvimo mašina

Atsargumo priemonės:

1. Tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje, dėl skirtingų ekranų, ir poveikio šviesos.ačiū

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Žymos: masalas rinkinys, cutter overlock, logotipas mg, pėdų presser, elna overlock presser, priedų siūti, overlock presser alfa, įranga overlock, overlock, overlock dainininkas.

Tipas side cutter siuvimo mašina
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Medžiaga metalas + plastikas
Naudoti Mezgimo

Parašyti atsiliepimą

Siuvimo Mašina Side Cutter Overlock Pėdelės

Siuvimo Mašina Side Cutter Overlock Pėdelės "Pasidaryk Pats" Siuvimo Mašina Couture Reikmenis, Aksesuarai Couture Siuvimo Įrankiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti